- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Senin ciktimi?sonucbenim yine 4 gün sonra da belki 2 gün sonra kaçamak bir tahlil veririm diye sordum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ciktimi?sonucbenim yine 4 gün sonra da belki 2 gün sonra kaçamak bir tahlil veririm diye sordum canım
Canım 9.gün 243.47Canim diger değerlerini yazarmisin muhtemelen ikiz
Cikti canim 811 15. günüm değeriSenin ciktimi?sonuc
Seninki nasıl tek ya senin embriyo coşmuş valla canım maşallah beta salgılamakta baya bonkörYok yaaa tek embriyo transfer edildi benm embriyo değişik demekki. Gidiyorum beta-hcg vereceğim diyorum, belirti varmı diyorlar tüp bebek transferi oldum diyorum veriyorum eve gelip e-nabızdan takip ediyorm
Kese icin gun aldinmiCikti canim 811 15. günüm değeri
Kese için günü ctesi verecekmiş canım o gün tekrar kan istedi. Ben bir daha istemez diye düşünmüştüm amaKese icin gun aldinmi
Tek embryomuydu ya nasil tek benim degerilerim tam teke uyuguniki kondu amaCanım 9.gün 243.47
11.gün 790.53
13.gün 2555
Ay hadi insallah guzel habeelerini beklioz pespese hepimiz verelim insKese için günü ctesi verecekmiş canım o gün tekrar kan istedi. Ben bir daha istemez diye düşünmüştüm ama
Hahaha sorma ya eşimde korkmaya başladı yoksa ikizmi diyeSeninki nasıl tek ya senin embriyo coşmuş valla canım maşallah beta salgılamakta baya bonkör
Tek yumurta ikizi diye bisey varrHahaha sorma ya eşimde korkmaya başladı yoksa ikizmi diye
Tek embriyo icerde bölünmüş olabilir canım ikiz gibi duruyor değerlerinHahaha sorma ya eşimde korkmaya başladı yoksa ikizmi diye
fotoğraf olarakta var koydkları zaman vermişlerdi walla tek görünüyor kendi kendine parçalanıp iki olmadıysa hahaha varsa böyle bir mucizeTek embryomuydu ya nasil tek benim degerilerim tam teke uyuguniki kondu ama
Evet oyle bir mucize var senden bekliozfotoğraf olarakta var koydkları zaman vermişlerdi walla tek görünüyor kendi kendine parçalanıp iki olmadıysa hahaha varsa böyle bir mucize
Doğru söylüyorsun walla öyle birşey var olabilirmi acabaTek yumurta ikizi diye bisey varr
inşallah canım ya keseyi de en son ben görecem anlaşılan topigin tekne kazintisi oldumAy hadi insallah guzel habeelerini beklioz pespese hepimiz verelim ins
Kalitesi neydi embryonun bir de genetigine bakilmismiydi genelde onlar bolunuyormsfotoğraf olarakta var koydkları zaman vermişlerdi walla tek görünüyor kendi kendine parçalanıp iki olmadıysa hahaha varsa böyle bir mucize
Korkuyorum doktorTek embriyo icerde bölünmüş olabilir canım ikiz gibi duruyor değerlerin
Tek yumurta cok tatli olur ikizKorkuyorum doktor
Korkunun ikize faydası yok yavrumKorkuyorum doktor