Amin cnmGünaydınlar hepimiz için hayırlı bir ramazan ayı olsun inşallah dualarımızın kabul olduğu evlatlarımızın sağlıkla büyüdüğü bir ramazan. Oruç tutamamak çok tuhaf duygulara sürükledi beni üzüldüminşallah bayrama bu iğrenç hastalıktan da kurtulup güzel haberler almak nasio olur bol bol
Maasallah canım kalbi duymak da nasip olur umarımhayırlı ramazanlar arkadaslar ben dun keseyı gördum cok sukur 22 nisanda kalp atısı için gidicem Allahın izniyle :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin aratmasın ınsallah
Nerde verdin canim hayirli haberler insallahMaasallah canım kalbi duymak da nasip olur umarımben daha 2. kan sonucunu bekliyorum sabah verdim hala aramadilar cok rahatlar maalesef biz nasıl sabirsiziz bilmiyorlar
Tüp bebek merkezinde verdim canım ilkini de orada vermiştim değiştirmek istemedim. 2 saate çıkıyor sonuç ama dr görmeden hemşireler aramıyor iste. Heyecanla bekliyorum kan vereli tam 3 saat olduNerde verdin canim hayirli haberler insallah
Evde mi bekliyorsun canim orda mi cok uzun suruyormus 2 saate cagrlman lazm:sTüp bebek merkezinde verdim canım ilkini de orada vermiştim değiştirmek istemedim. 2 saate çıkıyor sonuç ama dr görmeden hemşireler aramıyor iste. Heyecanla bekliyorum kan vereli tam 3 saat oldusonucu güzel olsun da inşallah
Evde bekliyorum canım canlı dersim vardı eve geldim hemen kan verip. Kendileri arayıp haber veriyorlar ama işte hemen aramiyorlar keyifleri ne zaman gelirse :) telefonu lavaboya giderken bile ayırmıyorum yanımdanEvde mi bekliyorsun canim orda mi cok uzun suruyormus 2 saate cagrlman lazm:s
Sen ara bence hatırlatt:))Evde bekliyorum canım canlı dersim vardı eve geldim hemen kan verip. Kendileri arayıp haber veriyorlar ama işte hemen aramiyorlar keyifleri ne zaman gelirse :) telefonu lavaboya giderken bile ayırmıyorum yanımdan
Arayinca da doktorunuz size bilgi verecek deyip yine söylemiyorlar canım.Sen ara bence hatırlatt:))
Boyle bir döngü beklemekten baska care yokArayinca da doktorunuz size bilgi verecek deyip yine söylemiyorlar canım.
Telefonun başında çaresiz bekliyorumBoyle bir döngü beklemekten baska care yok
Bekliyorum ama calacak biliyorumTelefonun başında çaresiz bekliyorum
Sifa olsun gorusuruz insallahBen serum yemeye gidiyorum telefonun şarjı yok azcık hava da alayim görüşürüz canlar döndüğümde haber gelmiş olsun
inşallah sen dönmeye aynı yerde bekliyor olmam canımBen serum yemeye gidiyorum telefonun şarjı yok azcık hava da alayim görüşürüz canlar döndüğümde haber gelmiş olsun
Ay hadi inşallah tez zamanda çalsın canımBekliyorum ama calacak biliyorum
Peşpeşeyiz nerdeyse bende 20sinde kalp için gitcem inşallahhayırlı ramazanlar arkadaslar ben dun keseyı gördum cok sukur 22 nisanda kalp atısı için gidicem Allahın izniyle :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin aratmasın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?