Belirtim de hiç yok bitti kanda gördüm pozitif i tamm kalmadı bisiyimAyyyy ben belirtim yok diye bahsediyorsun sandim da gercekten hiiic mi yok dedim tabi kanama olmasin aman aman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtim de hiç yok bitti kanda gördüm pozitif i tamm kalmadı bisiyimAyyyy ben belirtim yok diye bahsediyorsun sandim da gercekten hiiic mi yok dedim tabi kanama olmasin aman aman
Yok valla hiç bişi sanki yokmuş gibiyim tek belirti canım iş yapmak istemiyorkoca ya kitliyorumUyku hali goguslerde bi kipirdanma falan hiç mi bir şey yok şuan
Ayyy o bende doğuştan var Yesem içsem yatsamYok valla hiç bişi sanki yokmuş gibiyim tek belirti canım iş yapmak istemiyorkoca ya kitliyorum
Haha aynen canım hayatında yapmadigi şeyleri yapıyor şuan ev süpürüyor siliyor tabi pesinde geziyorum ben de şurayı da al iyi sil oraları falan diyeYok valla hiç bişi sanki yokmuş gibiyim tek belirti canım iş yapmak istemiyorkoca ya kitliyorum
Cnm çok geçmiş olsun eve hemşire gelip vurmali muhtemelen ekip geldimi drunu bilgilendir mutlaka mümkünse negatifse başka bir yere geç annenlere felan sen nagatifsen özel durumun var çıkarsın belkiKızlar eşim covid oldu bende.5 haftalık hamileyim fakat 2 günde bir iğne ve haftada bir serum alıyorum fakat bende karantinada oluyorum şuan nasl çıkıp yaptırıcaz bilginz varmı
Negatifmiyim bilmiyorum test yaptırıcam yarın henüz kimse gelmedi ilaç getiriceklermiş hemşire gelirmiki covid olan eve bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum benCnm çok geçmiş olsun eve hemşire gelip vurmali muhtemelen ekip geldimi drunu bilgilendir mutlaka mümkünse negatifse başka bir yere geç annenlere felan sen nagatifsen özel durumun var çıkarsın belki
Çok saol canmCnm çok geçmiş olsun eve hemşire gelip vurmali muhtemelen ekip geldimi drunu bilgilendir mutlaka mümkünse negatifse başka bir yere geç annenlere felan sen nagatifsen özel durumun var çıkarsın belki
Ben pozitif gördükten sonra yani 10. günde başım dönmeye başladı ama ani eğilip kalkarken, misal namazda. Bir de bugün 12. gün ve ilk defa dezenfektan kokusundan midem bulandı, 15 dk. falan da geçmedi, cam açtım havalandırdım ancak geçti. Onun dışında sanki hamile değilim de hâlâ tedavinin başındaymışız gibi çok rahatım, vücutta ekstra bir belirti yok.Pozitif gören kese gören kizceler size bir sorum var. Bunları gördükten sonra belirtiniz oldu mu yani yeni bir belirti çıktı mı var olanlar devam etti mi bitti mi ? Benim biraz daha uykuya eğilim dışında belirti diyeceğim bir şey yok şuan. Böyle olunca da korkuyorum sanki belirti olmak zorundaymış gibi
benim de sabahları az bulantı oluyor gün içinde olmuyor hiç. En çok yaşadığım sey sürekli uyku halinde olmam eskiden hiç uyumadığım saatlerde uyuyakaliyorum. Onun dışında hiçbir şey yok bende de :)Ben pozitif gördükten sonra yani 10. günde başım dönmeye başladı ama ani eğilip kalkarken, misal namazda. Bir de bugün 12. gün ve ilk defa dezenfektan kokusundan midem bulandı, 15 dk. falan da geçmedi, cam açtım havalandırdım ancak geçti. Onun dışında sanki hamile değilim de hâlâ tedavinin başındaymışız gibi çok rahatım, vücutta ekstra bir belirti yok.
Gelir cnm hemsire ozel saglik kabinlerinden. Benim eve igne icin cagirdigim hemsire covidlere serum takiyormusNegatifmiyim bilmiyorum test yaptırıcam yarın henüz kimse gelmedi ilaç getiriceklermiş hemşire gelirmiki covid olan eve bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum ben
Ayy keşkem benim de sakin geçse. Sabah bi başlıyor bulantı yatana kadar . Göğüslerden yüz üstü yatamıyorum artık . Ne güzel sakince geçiyor seninUyku hali goguslerde bi kipirdanma falan hiç mi bir şey yok şuan
benim sadece kasık batmam vardı oda geçti hiç belirtim yok yaniPozitif gören kese gören kizceler size bir sorum var. Bunları gördükten sonra belirtiniz oldu mu yani yeni bir belirti çıktı mı var olanlar devam etti mi bitti mi ? Benim biraz daha uykuya eğilim dışında belirti diyeceğim bir şey yok şuan. Böyle olunca da korkuyorum sanki belirti olmak zorundaymış gibi
25. Günüm canım kese muaynesinden sonra da bir haftam geçti işteAyy çok şükür kaçıncı gün cnm daraldim estrofemden yan etkisinden sisirdi beni niyeti bozdum diyetisyene gidicen daha başında 3.5 kilo nedir ben ikiz hamileliği 7 kiloyla bitiridim kurtarın bu haptan beni imdatttt
Ya canım belirti olmayınca da acaba bisey mi oldu diye telaşlaniyor insan bence olması daha iyiAyy keşkem benim de sakin geçse. Sabah bi başlıyor bulantı yatana kadar . Göğüslerden yüz üstü yatamıyorum artık . Ne güzel sakince geçiyor senin
iyi bari yalnız değilmişim ben de uyku dışında belirti kalmadı da telas yaptımbenim sadece kasık batmam vardı oda geçti hiç belirtim yok yani
Uyku bendede vardı saat 5bucuk 6 gibi akiam bir bastırıyodu yarım saat uyuyodum oda gitti gibiiyi bari yalnız değilmişim ben de uyku dışında belirti kalmadı da telas yaptım
Sonunda güzel sonuç olsun yeter ki çok heyecanlıyım, çıkmayacağını bile bile test diye atıyo kalbim diliyorum ki sabredicemBen de bekliyordum, 9. gün öyle bir kanama geldi ki, Allah'ım resmen ben çağırdım bunu diye hayıflandım. Ehehhe neyse ki 3 gün olmadan bitti çok şükür. Sen de dua ederken dikkat et derim ben