Bede 20sinde gidicem kalp atışı içinPeşpeşeyiz nerdeyse bende 20sinde kalp için gitcem inşallah
Rabbim gönlünce versinn inşallahhhKızlar selam benim bugün yine kontrolüm vardı. Kesemizi tekrar gördük hatta içinde 1.5 mm bebeğimizi de doktor büyüterek gösterdibana 2 embriyo transfer edilmişti. Diğer keseyi de gördü doktor bu defa ama küçük kalmış baya bu büyümez yok olur dedi ama benim içimde büyük bir umut var. Haftaya kalp atışı için gidicez umarım küçük olanda büyür
Aaa ne güzel aynı gün güzel haberler alırız inşallah yaaBede 20sinde gidicem kalp atışı için
İnşallah canım aminAaa ne güzel aynı gün güzel haberler alırız inşallah yaa
Hayirli olsunKızlar selam benim bugün yine kontrolüm vardı. Kesemizi tekrar gördük hatta içinde 1.5 mm bebeğimizi de doktor büyüterek gösterdibana 2 embriyo transfer edilmişti. Diğer keseyi de gördü doktor bu defa ama küçük kalmış baya bu büyümez yok olur dedi ama benim içimde büyük bir umut var. Haftaya kalp atışı için gidicez umarım küçük olanda büyür
Canım geçen hafta 4+5haftalıkken 1 kese görmüştük sadece. Bugün 5+5im içinde bebeği de gördük. Ayrıca bir kese daha var işte ama çok küçük..Hayirli olsunKacinci günde bebeği gördünüz canım? Kac hafta kaç günlüksün?
maşallah canım bebeğini görmüşsün ne güzelCanım geçen hafta 4+5haftalıkken 1 kese görmüştük sadece. Bugün 5+5im içinde bebeği de gördük. Ayrıca bir kese daha var işte ama çok küçük..
İnşallah öyledir canım hep ikiz istedim. Sağlıklı olacaksa olsun ne diyeyim hakkımızda hayırlısımaşallah canım bebeğini görmüşsün ne güzelbelki ikizdir daha geç gelişiyor olabilir
Senden ikiz bekliyordum ben söylemiştim daha öncede hayırlı olsunKızlar selam benim bugün yine kontrolüm vardı. Kesemizi tekrar gördük hatta içinde 1.5 mm bebeğimizi de doktor büyüterek gösterdibana 2 embriyo transfer edilmişti. Diğer keseyi de gördü doktor bu defa ama küçük kalmış baya bu büyümez yok olur dedi ama benim içimde büyük bir umut var. Haftaya kalp atışı için gidicez umarım küçük olanda büyür
Döndüm,var mi kipirtiinşallah sen dönmeye aynı yerde bekliyor olmam canımşifa olsun bizim yerimize de hava al
Döndüm,var mi kipirti
Ayyyyy Allahim masallah masallahVar canım kendi yöntemimle öğrendim hala arayan yoktu
11. gün 170
15. gün 811 çok şükür
Amin canımmAyyyyy Allahim masallah masallahNasil guzel artmış sagliklica doğsun kuzu insallah Darisi bize olsun Amin..
Evet canım söylemiştin. İnşallah olur iyice heyecan bastı 1 hafta nasıl geçicek bilmiyorumSenden ikiz bekliyordum ben söylemiştim daha öncede hayırlı olsun
Gozun aydin tatlim ayy ikiz olur saglikli sihhatli insallahİnşallah canım amin
Transfer tarihin neydi bi de tatlimKızlar selam benim bugün yine kontrolüm vardı. Kesemizi tekrar gördük hatta içinde 1.5 mm bebeğimizi de doktor büyüterek gösterdibana 2 embriyo transfer edilmişti. Diğer keseyi de gördü doktor bu defa ama küçük kalmış baya bu büyümez yok olur dedi ama benim içimde büyük bir umut var. Haftaya kalp atışı için gidicez umarım küçük olanda büyür
Canim cikmadimi sonuc?Ay hadi inşallah tez zamanda çalsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?