- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Yakinda yok sanrm int den hemen bakimSağlık kabini hemşireleri geliyor varmı orda sağlık kabini gelirken igneyide alır belki durumu anlat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakinda yok sanrm int den hemen bakimSağlık kabini hemşireleri geliyor varmı orda sağlık kabini gelirken igneyide alır belki durumu anlat
Senin yüksek çıkmış canım ondan istememiştir benimki de yükselir inşallah ya12nci gündr 578 di canm benim tek kesem var
Kac çıkmış canımCanım benim ya işte ister istemez korku telaş hepsini yaşıyor insan. Vee kan sonucum çıkmış
11.gün 790 canımKac çıkmış canım
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin ne zamandı test gnüSenin yüksek çıkmış canım ondan istememiştir benimki de yükselir inşallah ya
Canim senin Berfu Hoca miydi kadin dogum hastanesinin aciline git bence cok iyi oluyor kanamada yatiriyor bileOksapar kullanmiyrdm cnm sadece coraspin onu da kes dedi bklm. Eve birini cagrmak istyrm bulursam hic halim yok
İki embriyomuydu benim 10.gun 717ydi ikiz şuan belki senin de olabilir11.gün 790 canım
Ooh maşallah baya iyi çıkmış canım gözün aydın darısı başımıza :)11.gün 790 canım
Salı günü vericem canım 15. gün olacak yani 700 civarı çıkması lazım 11. gün 170 çıkmıştıİnşallah Rabbim gönlüne göre versin ne zamandı test gnü
Amin amin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizlerde Hep birlkte mutluluk yaşarızOoh maşallah baya iyi çıkmış canım gözün aydın darısı başımıza :)
Yok tek embriyo benimkiİki embriyomuydu benim 10.gun 717ydi ikiz şuan belki senin de olabilir
Daha önce de yazmıştm arkadaşım 12nci gün 176 ydı 14ncü gün 290 ama ikizlere hamileSalı günü vericem canım 15. gün olacak yani 700 civarı çıkması lazım 11. gün 170 çıkmıştı
aa normalde ikiz olunca beta yüksek olur derler ama :)) doktorum bana bu degerle tek gebelik muhtemelen dedi ama tabi kesede belli olur her şey. sag salim keseyi kalbi görelim de canım ikiz yada tek fark etmezDaha önce de yazmıştm arkadaşım 12nci gün 176 ydı 14ncü gün 290 ama ikizlere hamile
Benim istanbul bahceci ebru hoca cnm devam ederse oyle yaparm simdi ignemi vurulacagm bugun dinlncm ins hastanelr de cok kotudur buralarda Allah dusurmesnCanim senin Berfu Hoca miydi kadin dogum hastanesinin aciline git bence cok iyi oluyor kanamada yatiriyor bile
Gecmis olsun canım içini ferah tut bu şekilde ufak kanamalar olabilirmiş diye biliyorum doktorun zaten gerekli olan her şeyi yapacaktırBenim istanbul bahceci ebru hoca cnm devam ederse oyle yaparm simdi ignemi vurulacagm bugun dinlncm ins hastanelr de cok kotudur buralarda Allah dusurmesn
Insallah canim Allaha emanetlerGecmis olsun canım içini ferah tut bu şekilde ufak kanamalar olabilirmiş diye biliyorum doktorun zaten gerekli olan her şeyi yapacaktır
Canım havuç suyunu kaç gün içtin ben havucu çok seviyorum sabahlarıda yiyorum akşamları da suyunu içiyorum birde bazen salataya katılıyorum acaba zararı olur muHayırlı olur inşallah canım. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. tavsiye ilk 2,3 gün yattım ben sonra ara ara gezdim kolidor da falan. İlk günlerde bol bol ( çiğ badem,çiğ kabak çekirdeği, kuru incir,havuç suyu ) yedim içtim ben tutunma da yardımcı oluyomuş. Geri kalan günler çok kasmadım kendimi dolandım sürekli geri uzandım öyle. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın sende
Nasıl oldun cnmBenim istanbul bahceci ebru hoca cnm devam ederse oyle yaparm simdi ignemi vurulacagm bugun dinlncm ins hastanelr de cok kotudur buralarda Allah dusurmesn
İnşallah Allah bağışlasın her gece duamdır Rabbim acılarını yaşatmasın bizlere bağışlasınInsallah canim Allaha emanetler
Halsizlik ve biraz agrim var lekelnme henuz daha olmadi insallah kesilir cnmmNasıl oldun cnm