- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Amin tatlim zor yollardan geciyoruz Rabbim umduklarimizi bosa cikarmasin hicbirimizinİnşallah Allah bağışlasın her gece duamdır Rabbim acılarını yaşatmasın bizlere bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin tatlim zor yollardan geciyoruz Rabbim umduklarimizi bosa cikarmasin hicbirimizinİnşallah Allah bağışlasın her gece duamdır Rabbim acılarını yaşatmasın bizlere bağışlasın
Yarına bisiyin kalmaz dinlen b bolHalsizlik ve biraz agrim var lekelnme henuz daha olmadi insallah kesilir cnmm
Insallah kuzum ben de herkese dua edyrm saglikla kucagmza almak nasip olsunYarına bisiyin kalmaz dinlen b bol
İğneni yaptırdın mı canmInsallah kuzum ben de herkese dua edyrm saglikla kucagmza almak nasip olsun
BeKliyorim birini cagrdm igneci de zor buldum pazar ya bide yakinda da yokmus bilen biri olsa iyi olur aslinda boyle durumlrdaİğneni yaptırdın mı canm
Tabi bilen güvendiğin biri olunca iyi olurdu gelirler inşallah hemencik yaparlarBe
BeKliyorim birini cagrdm igneci de zor buldum pazar ya bide yakinda da yokmus bilen biri olsa iyi olur aslinda boyle durumlrda
Amin tatlim insallahTabi bilen güvendiğin biri olunca iyi olurdu gelirler inşallah hemencik yaparlar
Havucu bazen suyunu içtim canım üşengeçlikten sıktırmadım ama sürekli yedim. Zararı olucağını sanmıyorum. Tutunma da yararlı olucağını duydum yine de için rahat etmezse çokta yeme. Ben günde 5 falan yemiştim 6 da olabilirCanım havuç suyunu kaç gün içtin ben havucu çok seviyorum sabahlarıda yiyorum akşamları da suyunu içiyorum birde bazen salataya katılıyorum acaba zararı olur mu
Tavsan gibi yemissin kiz:))))Havucu bazen suyunu içtim canım üşengeçlikten sıktırmadım ama sürekli yedim. Zararı olucağını sanmıyorum. Tutunma da yararlı olucağını duydum yine de için rahat etmezse çokta yeme. Ben günde 5 falan yemiştim 6 da olabilir
Canım çok geçmiş olsun . Şimdi daha iyi misin.Halsizlik ve biraz agrim var lekelnme henuz daha olmadi insallah kesilir cnmm
Insallah iyi olcam cnm benim.)duzelirse bu durum ilk basta cok korktm icimi rahatlatmaya calisiyrm.Canım çok geçmiş olsun . Şimdi daha iyi misin.
Merak etme içini ferah tut güzelce bebeğine oku bol bol inşirah oku. Allahım inşallah geçicek. İyice yerleştiği içindir. iğnen yapıldı mı ?Insallah iyi olcam cnm benim.)duzelirse bu durum ilk basta cok korktm icimi rahatlatmaya calisiyrm.
Insallah canim sizler de bana dua edin.7 gibi gelicekmis,)Merak etme içini ferah tut güzelce bebeğine oku bol bol inşirah oku. Allahım inşallah geçicek. İyice yerleştiği içindir. iğnen yapıldı mı ?
Canim için rahat olsun inşallah bisey olmazInsallah iyi olcam cnm benim.)duzelirse bu durum ilk basta cok korktm icimi rahatlatmaya calisiyrm.
Ediyorum canım inşallah Allah’ımın Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin rabbim gönlünü ferah tutInsallah canim sizler de bana dua edin.7 gibi gelicekmis,)
Amin canim benim insallah sizler sayesinde rahatldm birazCanim için rahat olsun inşallah bisey olmaz
Benim arkadaşım normal hamile kaldı ilk adet ayında hafif pembemsi akıntı geldi dedi ayrıca adet zamanlarında ağrı da olduğunu söyledi. Normal yani inşallah da bireyin kalmaz tekrarlamaz canim igne sifa olsun inşallahh
Hic bir seycik olmayacak Allahin izniyle canimInsallah canim sizler de bana dua edin.7 gibi gelicekmis,)
Insallah canim sen naptin evindemisinHic bir seycik olmayacak Allahin izniyle canim
Oo maşallah canım yerim o zaman ya çok seviyorum çünkü normalde de her sabah yiyorumHavucu bazen suyunu içtim canım üşengeçlikten sıktırmadım ama sürekli yedim. Zararı olucağını sanmıyorum. Tutunma da yararlı olucağını duydum yine de için rahat etmezse çokta yeme. Ben günde 5 falan yemiştim 6 da olabilir
Kuru incir çiğ kabak çekirdeği çiğ badem falan da ye sürekli st ağzına. Benim yattığım yere baş ucuma bi sehpa çektiler hiç boş durmadı orası . Ben de tv falan izlerkenn yedim. Bol su içmeyi ihmal etme. Birde ben taa baştan kabızlık yaşıyorum hala var gerçi. Annem sürekli kayısı meyve suyunu yaptı içtim sende dikkat et bol sıvı tüket.Oo maşallah canım yerim o zaman ya çok seviyorum çünkü normalde de her sabah yiyorum