- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
Aminnnnnnn, hep beraber pozitifi görelimAyy hadi inşallah, teker teker başlıyoruz artık. Hep güzel haberlerle dolsun burası. Amin ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnnnn, hep beraber pozitifi görelimAyy hadi inşallah, teker teker başlıyoruz artık. Hep güzel haberlerle dolsun burası. Amin ...
Ben taze transferim canım ondan dolayı yaptım zatenArkadaşlar biraz araştırma yaptım :) donmuş embryolar daha geç tutunuyormuş. Normalde 5. gün için 1-2 günde tutunur derler, donmuş 5. gün embriyosu 5 gün içinde tutunurmuş. Erken test yapmamak lazım :) çıkmazsa üzülmeyin, zamanını mutlaka bekleyin.
Hiç belirtisi olmayıp pozitifi gören bir sürü kişi var ama insan bir belirti istiyor yine deBende de bugün transferin 8. Gün 0 belirti
Ayy anca aklı başına geliyordur -196 dan çıkıncaArkadaşlar biraz araştırma yaptım :) donmuş embryolar daha geç tutunuyormuş. Normalde 5. gün için 1-2 günde tutunur derler, donmuş 5. gün embriyosu 5 gün içinde tutunurmuş. Erken test yapmamak lazım :) çıkmazsa üzülmeyin, zamanını mutlaka bekleyin.
Bunu öğrendiğim iyi oldu test ne zaman yapsam diye düşünüyordum tamArkadaşlar biraz araştırma yaptım :) donmuş embryolar daha geç tutunuyormuş. Normalde 5. gün için 1-2 günde tutunur derler, donmuş 5. gün embriyosu 5 gün içinde tutunurmuş. Erken test yapmamak lazım :) çıkmazsa üzülmeyin, zamanını mutlaka bekleyin.
Selam kizlar ben elendim. Transferim yapılmadı malesef. Up dan sonra yumurtlamaya devam etmişim o yüzden doktorum önermedi. Yumurtaların da dondurulmaya aldı. Dondurulmus yumurta da gebelik daha mı düşük?
Daha yüksek demişti benim doktorum hayırlısı olsun inşallah inşallah bir daha ki ay transferiniz olur pozitifi görürsünüzSelam kizlar ben elendim. Transferim yapılmadı malesef. Up dan sonra yumurtlamaya devam etmişim o yüzden doktorum önermedi. Yumurtaların da dondurulmaya aldı. Dondurulmus yumurta da gebelik daha mı düşük?
Hadi insalllahhh hayırlısı olsun hakkında ay çok heycanlandımBen dayanamadım buğün 9.günüm kan testi verdim yarın sabah çıkacak sonuç, bol bol dua edin bana
Beni bir nebze de olsun rahatlattin Allah razı olsun. Allah hepimize bir evlat nasip etsinHiç üzülmeyin. Dondurulmuşta şans %10 daha fazla. Bunun nedeninin yüksek doz hormon kullanımının rahimin embriyoyu alma kapasitesine bozabilmesi diye düşünüyorlarmış. O kadar gonodotropin ilaçlar alıyorsunuz, onları vücuttan atıp rahimi dinlendirip koymak şansı artırıyor.
Hayırlısıyla alırsınız kucağınıza minnak embriyolorınızı inşallah :)
Amin inşallah hepimiz. Bu güzel haber için teşekkürlerDaha yüksek demişti benim doktorum hayırlısı olsun inşallah inşallah bir daha ki ay transferiniz olur pozitifi görürsünüz
Transfer günüm belli oldu 16 MartListemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 13 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 15 Mart nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 15 Mart Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 17 Mart sevgiizeynep 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 18 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart mellovin 1. deneme/ Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 9 Mart Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 9 Mart aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 13 Mart Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 17 Mart Hifa27 2. deneme ? Transfer tarihi 17-18 Mart ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 22 Mart cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo ? _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo ? Sabr-Sukur-Dua 1. deneme / Ankara Memorial 5. gün embriyosu Rahim dinlendirmede. Nisan
Merhaba benim 5. Denemem 2 martta transferim yapildi 5. Gün embriyosub2 transfer yapildi kalitesi bb 12 mart test günüm
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? Luthientr The best demede mellovin Arestifah Mart sonu gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi Transfer tarihi 4 Mart ogrtmn33
İstanbul Acibadem Maslak Bülent Tıraş doktorumMerhaba benim 5. Denemem 2 martta transferim yapildi 5. Gün embriyosub2 transfer yapildi kalitesi bb 12 mart test günüm
Aaaa ne kdr guzel oyle degisebildigini duymamistim hemen o gun cozup transfer olunuyir dimi canliysaAmin inşallah benim 3bb idi 4aa oldu inşallah tutunur bebişim
Ayni yastayiz.. hic bir sey icin gec kalmadik.. eger kismetimizde varsa yasayacagiz yoksa da elimizden geleni yapmis olacagiz.. hayat tum guzellikleriyle su anda, yarinda ya da gecmiste, baskasinda ya da baska yerde degil.. senin icin en hayirlisini diliyorum tum kalbimleKızlar hormonlardan sanırım ama duygularım karman çorman. Evdekilerle de konuşamıyorum. Yaşım olmuş 39 , çocuk olsa doğsa büyüse ne kadar geç kalmışım hayata.. Zaten bu son denemem. Hakkımda hayırlısını diliyorum ama yaşı genç yoldaşlarım ne olur negatif durumlarda moralinizi hiç bozmayın ve pes etmeyin.. İnşallah güzel günler göreceğiz öyle ya da böyle..
.
Gec degil hic bir zaman insallah hayalleriniz gercek olsunnKızlar hormonlardan sanırım ama duygularım karman çorman. Evdekilerle de konuşamıyorum. Yaşım olmuş 39 , çocuk olsa doğsa büyüse ne kadar geç kalmışım hayata.. Zaten bu son denemem. Hakkımda hayırlısını diliyorum ama yaşı genç yoldaşlarım ne olur negatif durumlarda moralinizi hiç bozmayın ve pes etmeyin.. İnşallah güzel günler göreceğiz öyle ya da böyle..
.
Evet canım sabahtan çözülüyor aynı gün transferAaaa ne kdr guzel oyle degisebildigini duymamistim hemen o gun cozup transfer olunuyir dimi canliysa