Bende de hiç belirti yok canım hem de hiç ilk transferimde göğüslerim şişmişti acıyordu şimdi oda yok ama o ne zaman olmuştu onu hatırlayamıyorum kaçıncı günde şişmişti diğerinde de başka belirtim yoktu zatenCanım sende belirti filan var mı? Bende hiç bir belirti yok ama
Ayy maşallah subhanallahAynı merkezdeyiz de o yüzdenbu arada embriyo kalitesi benim cozduruldukten sonra arttı aklında bulunsun
Amin inşallah benim 3bb idi 4aa oldu inşallah tutunur bebişimAyy maşallah subhanallahBenim tek embriyom var darısı onun başına sağlıkla tutunsun bebek olsunlar hepimizin inşallah
Bende de bugün transferin 8. Gün 0 belirtiBende de hiç belirti yok canım hem de hiç ilk transferimde göğüslerim şişmişti acıyordu şimdi oda yok ama o ne zaman olmuştu onu hatırlayamıyorum kaçıncı günde şişmişti diğerinde de başka belirtim yoktu zaten
Ay maşallah maşallah canım her şey vesile oluyor bak tutunacak hayırlısıylaAmin inşallah benim 3bb idi 4aa oldu inşallah tutunur bebişim
İnşallah teyzesi sımsıkı tutunur. Ben de çok şaşırdım doktora dedim ki hep dondurulanlarin kalitesi düşüyor diyorlar. Doktor da ben seni dondursam çözüldükten sonra yürümeye devam edersin bu da böyle dedi. İnşallah tutunur ya dua edin benim içinAy maşallah maşallah canım her şey vesile oluyor bak tutunacak hayırlısıyladondurma işinden çok korkuyordum ben ama böyle olaylar görüyorum ya var bir bildiği rabbimin
İnşallah tutunurİnşallah teyzesi sımsıkı tutunur. Ben de çok şaşırdım doktora dedim ki hep dondurulanlarin kalitesi düşüyor diyorlar. Doktor da ben seni dondursam çözüldükten sonra yürümeye devam edersin bu da böyle dedi. İnşallah tutunur ya dua edin benim için
Allahım inşallah sımsıkı tutundurur kuzumİnşallah teyzesi sımsıkı tutunur. Ben de çok şaşırdım doktora dedim ki hep dondurulanlarin kalitesi düşüyor diyorlar. Doktor da ben seni dondursam çözüldükten sonra yürümeye devam edersin bu da böyle dedi. İnşallah tutunur ya dua edin benim için
Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsinAllahım inşallah sımsıkı tutundurur kuzumevine barkına baharlar gelsin bebeğinle birlikte Dileyen herkese nasip olsun
Bana da aynısını dedi kendimi çok yormadan hareket ettimBugün transferimi oldum hayırlısiyla. Yatmak psikolojini bozar normal hayatına devam et dedi doktor
Ben dayanamadım buğün 9.günüm kan testi verdim yarın sabah çıkacak sonuç, bol bol dua edin banaListemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 15 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 13 Mart nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart polens 5. deneme 5 embriyo MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 15 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart sevgiizeynep 1. deneme 5. gün embriyosu Transfer yapıldı. 6 Mart Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo ? aylinnaylinn 1. deneme 5. gün 1 embriyo Transfer 13 Mart mellovin 1. deneme/ Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu Transfer 9 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün 1 embriyo Transfer tarihi 8 Mart Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu Transfer tarihi 9 Mart Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu Transfer yapıldı. Sonuç 15 Mart Sabr-Sukur-Dua 1. deneme Rahim dinlendirmede. Hifa27 2. deneme Transfer tarihi 17-18 Mart
Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. İnşallah güzel sonuçlar alıcaksınBen dayanamadım buğün 9.günüm kan testi verdim yarın sabah çıkacak sonuç, bol bol dua edin bana
Yarın sabah mı oyy çatlarımBen dayanamadım buğün 9.günüm kan testi verdim yarın sabah çıkacak sonuç, bol bol dua edin bana
Normal test günüm cuma ben duramadımYarın sabah mı oyy çatlarımhayırlı haber vereceksin kuzum inşallah...Kız nasıl dayanacaksın ben de gazipaşada düzen lab.var oraya veririm diyorum inşallah vakti zamanı gelirse
Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. İnşallah güzel sonuçlar alıcaksın
Hayırlısı olsun inşallahBen dayanamadım buğün 9.günüm kan testi verdim yarın sabah çıkacak sonuç, bol bol dua edin bana
Sonucu alır almazHayırlısı olsun inşallahbize güzel haberlerini ver
HıııNormal test günüm cuma ben duramadımbu kadar dayandım sabaha Kdar da dayanırım inşallah
Bende çıkar diye umut ediyorumHıııama 5. Gün ya kuzum çıkar hayırlısıyla kulağım sende hadi inş sevinelim
Ayy hadi inşallah, teker teker başlıyoruz artık. Hep güzel haberlerle dolsun burası. Amin ...Bende çıkar diye umut ediyoruminşallah güzel haberleri verecegim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?