Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen ama insanların gereksiz kötü beklentisi insanı çok üzüyor . Heyecanla bekliyoruz hemde nasıl ,dün çok korktum halen sisim ama yemin ederim dün sanki 3 aylık hamile idim çok kötü idi pantolon düğmelerimi bile açtım patlayacaktim ki size yazdığım da iş yerinde idim hem ağrı hem siskintilik

Anladım canım ay hadi bakalım ya bende sonucu çok merak ediyorum

Benim de tam 11 de aşılamam oldu çok şükür iyiyim bana vajinal krem verdiler crinone diye sizlere verdiler mi?

Merhaba bende ayın 4 ünde aşılama oldum. Siz gebelik testi yaptınız mı? Beklemek beni çok yordu adet belirtilerim başladı aşılama tutmadı gibi hissediyorum ama acaba en erken test ne zaman yapılsa çıkar?

canım bende aynı konudan müzdaribim daha düne kadar adet belirtilerim vardı bugün bir belirtim yok henüz. şuan 12 gün oldu aşılamamı yaptıralı bende 2 martta yaptrıdım iki gün sonra kan testi yaptıracağım. benim de ikinci aşılamam bu gerçektne çok yorucu bir süreç psikolojik olarak. rabbim yardımcımız olsun

Ben de 2 Mart'ta yaptırdım ama haftaya Çarşamba testi yapmayı planlıyorum . Kan testi vericem . Şuan sadece sis bir karnım ve akşamları yogunlasan yumurtalık baskım sis göğüsler ve hassaslasan uçlar var başka da biseyim yok . Baş ağrım ondan kaynaklı değilse birde dünden beri baş ağrım ...

Canım genel olarak 15 gün sonra net belli oluyor buna göre yapsan senin için daha iyi olur

Kızlar yaaaa ne sorcam aşılama da eşinizin değerlerine ulaştınız mı? Ben aşılama yapılan değerleri buldum da eşimin çok düşmüş değeri nasıl olmuş hiç anlamadım. Yorum yapabilcek var mı? Bu değerlerle ihtimal sizce var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-13-13-50-25-1.png
    522,7 KB · Görüntüleme: 57
Canım az çok sana şöyle bişey diyeyim amaç zaten eşin spermleri en iyi hale gelip bize gönderilmesi ama tabi bu değerleri doktorlar daha iyi biliyo ama bazı değerleri daha iyileşmiş diğer değerleri daha gerilesmis gibi ama doktorlar belirli bir hesaplama yapıp ortalaması ile olup olamayacağını görebiliyorlar ama ben senin yerinde olsam doktorlar sitesinden iyi bir ürolog ya da kadın doğum uzmanina bu bilgileri gönderirim

1 ml de 10 milyon sperm var bunun %22si ileri hareketli %8i yerinde hareketli %70 hareketsiz yıkama sonrası 1 ml de %5 ileri hareketli %45 yerinde hareketli %5 hareketsiz %50 benim bildiğim bu şekilde ama doktora danışmanız daha iyi olacaktır sizi yanıltmak istemem.

Merhaba sevgili arkadaşım. Sizin problem ne tam olarak sakıncası yoksa sorsam??

Merhaba sevgili arkadaşım. Sizin problem ne tam olarak sakıncası yoksa sorsam??
canım benim eşimde sperm yetmezliği var 2017den beri tedavi görüyor bu konuda. bende de polikistik over var ama sadece bir tarafta dedi doktor çok ciddi değil ama engel teşkil edebilir

canım benim eşimde sperm yetmezliği var 2017den beri tedavi görüyor bu konuda. bende de polikistik over var ama sadece bir tarafta dedi doktor çok ciddi değil ama engel teşkil edebilir
Inşallah en kısa zamanda bütün sebepler ortadan kalkar da beklediğin güzel haberi alirsin. Zaten senin test gününe az kaldı dimi öyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…