• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bende ayın 4 ünde aşılama oldum. Siz gebelik testi yaptınız mı? Beklemek beni çok yordu adet belirtilerim başladı aşılama tutmadı gibi hissediyorum 😔 ama acaba en erken test ne zaman yapılsa çıkar?
12 gün sonra öğrenenler de olmuş canım ama bilmiyorum bence 14 günü bekle 🙋‍♀️ Hamilelik belirtileri de adet belirtileri ile aynıymış zaten 👍 hakkımızda hayırlısı artık 🙏🙏

Kızlar yaaaa ne sorcam aşılama da eşinizin değerlerine ulaştınız mı? Ben aşılama yapılan değerleri buldum da eşimin çok düşmüş değeri nasıl olmuş hiç anlamadım. Yorum yapabilcek var mı? Bu değerlerle ihtimal sizce var mı?
Biliyorum canım bişey anlamadık bundan ben 🤷‍♀️ Benim eşimin böyle değildi ve tıkamadan sonra içer hareketlilik 2 katına çıkmıştı çok şükür 🙏

Bana da doktorum test günü için 19 mart bekle dedi ama böyle beklemek beni çok stres yaptı ☹ en erken test ne zaman yapabilirim diye düşündüm
Hayır öyle düşünme bak benim bugün 12.gun ama yine diyorum haftaya Çarşamba ya da Perşembe yapayım ne kaybedebilirim ki erken olumlu da olumsuz da ogrensem ki düşün gaza geldim 6 gün önce test aldım ama asla onunla yapmiycam haftaya Çarşamba ya da Perşembe gidip aile hekimliğine kan vericem ☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhaba kizlar
Ben 3 senedir bu sayfayi takip ediyorum ve sonunda katilmaya karar verdim ben 4 ay klomen kullandim ve 4 marta ikinci aşılamam yapildi suan 10 gün ve 3 4 gündür cok ağrım var kasiklarim belim cok ağrıyor sanki adet olacakmışim gibi ltf benimle bilgilerinizi paylasin benim gibi ağrı yaşayıp positif test olanlar varmi test yapsam erken mi olur acikcasi ne yapicami ne düşünecegimi şaşırdım artik allahim kimsenin kucağını boş birakmasin cok cok cok zor bunu yaşayan bilir sabaha kadar içimi doksem bitmez :(

Merhaba kizlar
Ben 3 senedir bu sayfayi takip ediyorum ve sonunda katilmaya karar verdim ben 4 ay klomen kullandim ve 4 marta ikinci aşılamam yapildi suan 10 gün ve 3 4 gündür cok ağrım var kasiklarim belim cok ağrıyor sanki adet olacakmışim gibi ltf benimle bilgilerinizi paylasin benim gibi ağrı yaşayıp positif test olanlar varmi test yapsam erken mi olur acikcasi ne yapicami ne düşünecegimi şaşırdım artik allahim kimsenin kucağını boş birakmasin cok cok cok zor bunu yaşayan bilir sabaha kadar içimi doksem bitmez :KK43:
Benimde bugün aşılamamın 6,Cı günü ama aşılamadan beri ağrılarım vardı 2 gündür çok yoğum adet ağrıları gibi ve bel ağrısı yaşıyorum göğüs hassasiyetim yok şuan karnımda devamlı gaz sancısı oluyor sende göğüs hassasiyeti var mı

Evet bugün basladi hafif şiş gibi bilemedim ya insallah adet olmam kasigimda sol taraf cok kötü sanki bicak saplaniyor ara ara bilemedim ya :110:

Bugün 13.günüm idi . İdrar testi yaptım sabah negatif çıktı .Doktorum çok iyi , pozitif konuşmuştu oysa ki ... Sabahtan beri ağlıyorum ,benim herşeyim daha doğrusu eşimle benim herşeyim geç oldu hep sabır ile oldu belli ki bu da öyle olacak. Bilmiyorum tek bildiğim iyi olmadığım . Ve yıprandım ... Yıpranıyorum . Beklemeden aşılama ile uğraşıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bir daha , salı günü doktoruma gidicem ve tüp bebeğe başlamak istediğimi söyleyeceğim . Dilerim inşallah sizlerin ki pozitif olur bütün dualarınız kabul olur.

Bugün 13.günüm idi . İdrar testi yaptım sabah negatif çıktı .Doktorum çok iyi , pozitif konuşmuştu oysa ki ... Sabahtan beri ağlıyorum ,benim herşeyim daha doğrusu eşimle benim herşeyim geç oldu hep sabır ile oldu belli ki bu da öyle olacak. Bilmiyorum tek bildiğim iyi olmadığım . Ve yıprandım ... Yıpranıyorum . Beklemeden aşılama ile uğraşıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bir daha , salı günü doktoruma gidicem ve tüp bebeğe başlamak istediğimi söyleyeceğim . Dilerim inşallah sizlerin ki pozitif olur bütün dualarınız kabul olur.
Canim ya üzülme hasta oldun mu peki?
Biliyorum cok zor bir süreç ama umut hep var ne desem şimdi boş bende ayni adet olacam sanki aman vallaha ne dicemi şaşırdım allah yardimcimiz olsn

Canim ya üzülme hasta oldun mu peki?
Biliyorum cok zor bir süreç ama umut hep var ne desem şimdi boş bende ayni adet olacam sanki aman vallaha ne dicemi şaşırdım allah yardimcimiz olsn
Hayir hasta olmadım henüz göğüslerim sis zaten pcosluyum hasta olmayı da beklemiyorum ilaç kullanmadan aşılamadan sonra pcoslular kendiliğinden hasta oluyor mu bilmiyorum. Pozitif olsa idi zaten çıkardı aşılamadan bugüne 13 gün olmuş. Sadece üzüldüğüm doktorum illa aşılama önerdi biz zaman kaybetmeden hangi yolla erkenden sahip olabileceğimizi söylediğimiz halde o da aşılama ile olur dedi sizin . Bir yandan kızıyorum göre prof idi diye. Ne bileyim ben sadece bu kadar çok evlat sahip olmayı isteyip ama niye böyle olduğunu düşününce üzülüyorum kendime ve eşime çünkü eşim hep benden daha çok istedi bu zamana dek . Üzgünüm, kırgınım gibi çünkü biz hep iyi insan olduk ,olmak için özen gösterdik ama niye hep biz sinaniyoruz niye ben hep korkular yaşıyorum bunu düşünüyorum Allah'a isyan etmek istemiyorum

:110: valla ne diyim bilemedim banada hep olumlu konuşuldu gitmediğim doktor kalmadi bu şimdi ikinci asilamam ve doc. Diyorki aşılama ile gebelik şansı hep yüzde 15% sizinki bunu demedimi birde sanirim 2 3 aşılama olmadan tüp bebek yapmıyorlar veya bana yanlış söylenildi bilmiyorum artık... sabirli ol daha kötülerini düşün bizde umut var care var birde olmayanlari düşün biliyorum cok zor ama nasip kader ... ben şuan adet olacam diye ayağa kalkmıyorum düşün ama napalim care yok allahin dediği olur sabret ...:dua:

:110: valla ne diyim bilemedim banada hep olumlu konuşuldu gitmediğim doktor kalmadi bu şimdi ikinci asilamam ve doc. Diyorki aşılama ile gebelik şansı hep yüzde 15% sizinki bunu demedimi birde sanirim 2 3 aşılama olmadan tüp bebek yapmıyorlar veya bana yanlış söylenildi bilmiyorum artık... sabirli ol daha kötülerini düşün bizde umut var care var birde olmayanlari düşün biliyorum cok zor ama nasip kader ... ben şuan adet olacam diye ayağa kalkmıyorum düşün ama napalim care yok allahin dediği olur sabret ...:dua:
Söylenildi canım ama sizin aşılama ile olur üstüne basa basa dedi eşim özellikle belirtti eğer tüp bebeklikse tüp bebek yaptıralım dedi doktor da ikisini de ben yapıyorum eğer parayı düşünsem tüp bebek derim diyerek asilamayi önerdi . Özelde yaptırdık canım yani özelde zaten tüp bebeği biz zorlasa idik yaptırırdık doktor aşılama ile olur dediği için zorlamadik . Hayırlısı olsun bilemedim herşeyi geçtim bana en son yumurta takibimde dedi ki ikizin olursa hiç şaşma gelip bize de kızma dedi iyi değilim yataktan çıkmak istemiyorum çok kötüyüm morelim bitti 0 yani

Söylenildi canım ama sizin aşılama ile olur üstüne basa basa dedi eşim özellikle belirtti eğer tüp bebeklikse tüp bebek yaptıralım dedi doktor da ikisini de ben yapıyorum eğer parayı düşünsem tüp bebek derim diyerek asilamayi önerdi . Özelde yaptırdık canım yani özelde zaten tüp bebeği biz zorlasa idik yaptırırdık doktor aşılama ile olur dediği için zorlamadik . Hayırlısı olsun bilemedim herşeyi geçtim bana en son yumurta takibimde dedi ki ikizin olursa hiç şaşma gelip bize de kızma dedi iyi değilim yataktan çıkmak istemiyorum çok kötüyüm morelim bitti 0 yani
O nasil bir doktormus dicem ama daha beterinide yasadim icin allah islah etsin benim doktor direk dedi yüzde 15 dedi olabilir olmayadabilir dedi allahin dediği olur dedi bize asla umut vermedi vermemeside lazim bunlar asilama sonuçta bilinmez ne olacağı cok saçma yani valla allah yardimcin olsun canim bu ay olmadiysa önümüz ay olur cik yürüyüş yap ne bilim birseyler yap düşünme biliyorum zor ama mecbur.

Herkese merhaba ay sonu bende aşılama yaptıracağım 2. Aşılamam olacak. Daha önce aralık ayı grubunda yazmıştım fakat o tutmadı Allah herkesin gönlüne göre versin. Bu virüs durumlarından dolayı doktora bu ay önerip önermediğini sordum sıkıntı yok ertelemene gerek yok dedi

Back