Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim sen hemen kendini neden üzüyorsun ki dur bakalım daha adet olmadın belki geç döllenme olmuştur 15.ci gününü bekle bi kan testi yaptır ona göre hareket edersin canım benim

Kacinci gün adet oldun? Benimde bu sabah lekelenme başladı bende olucam muhtemelen
aşılamanın 13.günde oldum. ama çatlatma iğnesi vurulunca 14-15 gününde regl oluyorsun araştırmalarım sonucu öğrenmiştim sonra hesapladım , ilk aşılamam da da ikinci aşılamamda da 13.günde yani çatlatma iğnesi vurulduğumun 15.gününde regl oldum.

Benim de bu 3. Asilama. Ilk asilamada 11. Gun regl oldum. Ikinci de de 12. Gun oldu. Bu 3. De de galiba 12. Gun yani bugün ya da yarın olcam. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim bazı şeylerin vakti var galiba.

Benim de bu 3. Asilama. Ilk asilamada 11. Gun regl oldum. Ikinci de de 12. Gun oldu. Bu 3. De de galiba 12. Gun yani bugün ya da yarın olcam. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim bazı şeylerin vakti var galiba.
aynı şeyi düşünüyorum canım demekki zamanı değilmiş, dediğin gibi hayırlısı olsun hakkımızda. rabbim dualarımızı kabul etsin

Merhaba arkadaşlar bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım yani bugün 1.günü 14 gün Heycanlı bekleleme sürem başlamış bulunuyor hayırlısıyla inş tutar..kısaca anlatayım 5 gün boyunca Gonal F 450 kullandım 75ml göbeğimden kendim yaptım 6.gün cumartesi gece 00:00 da çatlatma iğnesi yaptım yine oda göbeğimden Pazartesi yani bugün eşimden sperm alıp yıkadılar ve atrıştırdılar 3 saat sonrada bana enjekte ettiler ..bir ağrım sızım olmadı herşey normal ve kullanmam için Duphaston tablet verildi sabah akşam içicem

Benimde kan değer 13 gün 1.35 cıktı yine nasip olmadi demekki ramazandan sonra gelin vücut dinlensin diyor bilemedim bekleyim mi gideyimmi bundan sonra tüp bebek denicem 2 aşılamamdi bu üzgünüm ama demekki zamani değilmiş daha

Üzülme zaten aşılama yönteminde tutma oranı %5 ila %10 oranındaymış çok düşük ama prosüdür gereği en az 2 . Kez denenmesi gerekiyormuş eminim tüp bebekte başarılı sonuç alıcaksın

Hayırlı uğurlu olsun inşallah kolaylıkla çarçabuk alın kucağınıza mucizenizi eşinin aşılamadaki değeri nasıldı? Yumurta kaç mm olmuştu?

Inşallah başkada çare kalmadi zaten allahin dediği olur ..

Canım benim hayırlısı olsun hakkınızda ben de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum fakat fakat aşılama günü eşimin değerleri çok fazla düşmüş çok üzülüyorum.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah kolaylıkla çarçabuk alın kucağınıza mucizenizi eşinin aşılamadaki değeri nasıldı? Yumurta kaç mm olmuştu?
Amin sağlıkla inşallah eşimde varikosel Olduğu için sperm sayısında düşüklük vardı Bundan dolayı da doktor aşılamaya yönlendirdi bizi Normalde aşılama ya 10.000 spermle girilmesi gerekiyor muş bizimki 8000 di Yumurtam 18 mm %5 ihtimalle bekleyişe geçtik hayırlısıyla

Canım benim hayırlısı olsun hakkınızda ben de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum fakat fakat aşılama günü eşimin değerleri çok fazla düşmüş çok üzülüyorum.
Vallaha inşallah seninki tutunmuştur sana bizimde hareketde sorun var bilmiyorum valla ama insallah bebeğin seninledir dua et

Hakkınızda hayırlısı olsun inŞalalh göğüslerinizde ağrı var mıydı

Duphaston mu ? Neden bu ilacı verdiler

Hakkınızda hayırlısı olsun inŞalalh göğüslerinizde ağrı var mıydı
Benim cok şiş ve cok ağıyor ama demekki ilaçlardan kimiside gebelikten oluyor hepsi bahane bence herşeyin zamani var bu asilamada vücudumu dinlemicem dedim yine dinledim neler neler ağridi hissetim ama boşmuş ..

Benim cok şiş ve cok ağıyor ama demekki ilaçlardan kimiside gebelikten oluyor hepsi bahane bence herşeyin zamani var bu asilamada vücudumu dinlemicem dedim yine dinledim neler neler ağridi hissetim ama boşmuş ..
Anladım canım benimde aşılamamda bugün 8. Günüm normalde adetime bir bir buçuk hafta kala göğüslerim çok ağır aya başlardı ama şu an yok bilmiyorum sonucu güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…