Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet çatlar iğnenin görevi çatlatmak .Zaten büyük oldugu için çatlar.Burdaki amac planlamayı zamanlamayı ayarlamak iğne olmasanda bilmediğimiz bir zamanda çatlar
İnşallah kocam beni tamamiyle hamile kaldığımı düşünüyor işte giden spermler çok iyi idi vs diye bende çok sartlama kendini diyorum çünkü üzülüyorum yalan değil

Bu belirtiler psikolojik insnki.Birde çatlatma iğnesinde hcg olduğu için zaten vucuda aldık biz onu o belirtiler iğnenin etkisi.Bu benim 7.çatlatma iğnem

Bu belirtiler psikolojik insnki.Birde çatlatma iğnesinde hcg olduğu için zaten vucuda aldık biz onu o belirtiler iğnenin etkisi.Bu benim 7.çatlatma iğnem
İnşallah psikolojik değildir ümidimizi kırma az da olsun kalsın . Benim ilk idi . Rabbim inşallah umitlerimizi dualarımızı gerçek kılar

bu beklemek kadar zor bir şey yok sanırım. bir belirsizliktir gidiyor. hiçbir belritim yok regl günüme 5 günüm var ve sadece regl belirtilerim var. ikinci kez negatif sonuç almaktan çok korkuyorum. gerçekten çok zor bir süreç psikolojik olarak çok yıpranyıor insan. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.

Offff inşallahhh canım ya bugün benim sağ tarafım da ağrı var kaşıklarımdan boşluğuma kadar Ama benim soldaydı yumurtam ayyyy çok heyecanlıyım takmayayım diyorum ama ister istemez aklımda
Benim de yalan olmasın aşılama günü sag da ağrım oldu sancilandim resmen ama sağda kistim vardı klomen dem ötürü oluşan hem sağda hemde solda yumurtam oluşmuştu sağda ilk günler idi sonradan sola geçti ağrı halen arada batma filan olunca solda oluyo hatta solda bir yoğunluk artık hissediyorum bilmiyorum ya da psikolojik... Şuan tek sıkıntım ağzımın tadı berbat oldu ama ben progestani 3 kere kullandım ve 3nde de böyle olmadım şimdi aşılamadan sonra doktor verdi son 3 gündür ağzım.berbat durumda hatta öğleden sonra oluyo acaba sizde de oldu mu tat değişimi progestan mi acaba yaptı

Sen hiç olmazsa adet gününü biliyosun ben pcosluyum onu bile bilmiyorum doktor bana dedi ki aşılamadan 2 hafta sonra adet olmazsan test yaptır bende dedim unuttunuz galiba ben pcosluyum :)))

Sen hiç olmazsa adet gününü biliyosun ben pcosluyum onu bile bilmiyorum doktor bana dedi ki aşılamadan 2 hafta sonra adet olmazsan test yaptır bende dedim unuttunuz galiba ben pcosluyum :)))
canım bende de var ama benim genelde 28 ile 30 gün arasında oluyor. tek bir yumurtalıkta var ve mesela ilk aşılamamı yaptırdım 13.günü regli oldum direk bundada öyle olur diye düşündüm çünkü yumurta çatlatma iğnesi vurunca uzamadan adetin 15 gün sonra gerçekleşiyor diye biliyrum

Ben bilmiyorum sağda veya solda mi diye :) sadece ilk olduğum günden beri pcosluyum . Bişey sorucam progestan verdi mi doktor sana , ve ağzında tat değişti mi metalik olarak hissediyo musun

Arkadaşlar bişey soracam daha doğrusu aşılaması bir kaç gün önce olanlardan ziyade 1 haftayı geçmişler için soruyorum . Sizin de sağ veya sol sağ da karnina dokunduğunda yada yumurtalıklarında ağrı yada ağırlık hissediyor musunuz inşallah kiste dönüşmez yumurtalar çok korktum şimdi lütfen cevap verin

Bilmiyorum canım ama bence sen de güzel şeyler olacak bende yok canım bende progestan çok kullandım ama bana uyku ve aşırı baş dönmesi yapıyor ağız tadı ile alakalı olamaz diye düşünüyorum benim de karnım da yanma gibi var göbek seliğimin etrafında ve batmalar var birde aşılama olduğunuz günü de sayıyor musunuz

Canım inşallah ama hepimize sende de bende yaşananlar varmış ,bana olanları anlatayım bugün aşılama ile birlikte 10.gunum idi bugüne dek ilk gün ve sonraki 3 gün yumurtaliklarimda ara ara sancı gordum sonra kasıkta batma ama en çok belimde ağrı gördüm , son bu 3 gündür karnımın üzerinde batmalar yaşıyorum iğne ucu sanki degiyo ve 3 gündür ağzımda öğleden sonra hatta valla saatini bile biliyorum 4 ten sonra agzimda leş bir tat var demir dilli oldum sanki ama son 2 saattir patlayacak derecede karnım şişti ve iki yumurta sağ sol ağrım var yani aslında tarifte edemiyorum bunu çatlatma iğnesinden sonrada aynı şeyi yaşamıştım göbek altımda yumurtaliklarimda ağırlık vardı ve şuan hat safhada ve iki gündür göğüslerim şişti ve hassaslasti ben pcosluyum İnşallah kist olmadı inşallah korkuyorum yemin ederim

Ben bilmiyorum sağda veya solda mi diye :) sadece ilk olduğum günden beri pcosluyum . Bişey sorucam progestan verdi mi doktor sana , ve ağzında tat değişti mi metalik olarak hissediyo musun
hayır bana progestan vermedi canım benim ağzımda öyle bir his olmadı sadece kasıkalrımda batmalar yaşıyorum özellikle sabahları ve akşam saatlerinde yaşıyorum gün içinde daha hafif oluyor. bugün 11.günüm ve ben bunları adet belirtisi olarak düşünüyorum çünkü farklı bir belirtiim yok gögüslerim şiş ve acıyor ama adet olacağım için diye düşünüyorum

kötü düşünme canım belkide bebişdir :) inşallah da öyledir :)

İniallah hayırlısı canım 3 gün sonra öğreneceksin inşallah bilmiyorum seni de heveslendirmek istemiyorum ama bence hamilesin sen

İniallah hayırlısı canım 3 gün sonra öğreneceksin inşallah bilmiyorum seni de heveslendirmek istemiyorum ama bence hamilesin sen
Oy canım inşallah bende heveslenmek istemiyorum 50 , 50 hatta bu yüzden bir hafta sonra test yaptiricam Rabbim bize bu güzel anları duymayı nasip etsin elbet inanıyorum ki nasipte olacak hepimize ve şuan sadece sinaniyoruz hepimiz .dün karnım patlayacak gibiydi ben hiç öyle olmamıştım sonra geçti hem ağrı hemde siskintiligim şuanda hiçbir belirtim de yok yalan olmasın

Benimde dünkü siskintiligim ve ağrım geçti balım başka da biseyim yok bugün yeter ki hamilelikten ötürü olsun valla tüm kendi bedenimdeki herşeye razıyım

Kesinlikle canım herkesin bir sınavı varmış bizimki de buymuş Ben de inanıyorum biz de yavrularımıza hayırlısı ile tez zamanda kavuşacağız o şişkinliğin geçmesine sevindim canım öyle olunca insanın aklı karışıyor istemsiz bir şekilde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…