- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi pembiss123
-
İnşallah kocam beni tamamiyle hamile kaldığımı düşünüyor işte giden spermler çok iyi idi vs diye bende çok sartlama kendini diyorum çünkü üzülüyorum yalan değilEvet çatlar iğnenin görevi çatlatmak .Zaten büyük oldugu için çatlar.Burdaki amac planlamayı zamanlamayı ayarlamak iğne olmasanda bilmediğimiz bir zamanda çatlar
Bu belirtiler psikolojik insnki.Birde çatlatma iğnesinde hcg olduğu için zaten vucuda aldık biz onu o belirtiler iğnenin etkisi.Bu benim 7.çatlatma iğnemBende sadece akşama doğru 5 ten sonra son 3 gündür ağzımda metalik bir tat var göğüslerim de hassaslasmaya başladı biraz biraz ve şişti benimde başka hicbiseyim yok ama hamile olan arkadaşlarıma sordum hatta aşılama olupta bebeğini kucağına alan bir arkadaşıma o da dedi ki hemen belirti olmaz 1 .ay bittikten sonra anca olur
İnşallah psikolojik değildirBu belirtiler psikolojik insnki.Birde çatlatma iğnesinde hcg olduğu için zaten vucuda aldık biz onu o belirtiler iğnenin etkisi.Bu benim 7.çatlatma iğnem
Offff inşallahhh canım ya bugün benim sağ tarafım da ağrı var kaşıklarımdan boşluğuma kadarValla bende bilmiyorum neyse ya takmayalim kafaya Allah'ın izni ile sonucumuz pozitif olsun da
Benim de yalan olmasın aşılama günü sag da ağrım oldu sancilandim resmen ama sağda kistim vardı klomen dem ötürü oluşan hem sağda hemde solda yumurtam oluşmuştu sağda ilk günler idi sonradan sola geçti ağrı halen arada batma filan olunca solda oluyo hatta solda bir yoğunluk artık hissediyorum bilmiyorum ya da psikolojik... Şuan tek sıkıntım ağzımın tadı berbat oldu ama ben progestani 3 kere kullandım ve 3nde de böyle olmadım şimdi aşılamadan sonra doktor verdi son 3 gündür ağzım.berbat durumda hatta öğleden sonra oluyo acaba sizde de oldu mu tat değişimi progestan mi acaba yaptıOffff inşallahhh canım ya bugün benim sağ tarafım da ağrı var kaşıklarımdan boşluğuma kadarAma benim soldaydı yumurtam ayyyy çok heyecanlıyım takmayayım diyorum ama ister istemez aklımda
Sen hiç olmazsa adet gününü biliyosun ben pcosluyum onu bile bilmiyorum doktor bana dedi ki aşılamadan 2 hafta sonra adet olmazsan test yaptır bende dedim unuttunuz galiba ben pcosluyum :)))bu beklemek kadar zor bir şey yok sanırım. bir belirsizliktir gidiyor. hiçbir belritim yok regl günüme 5 günüm var ve sadece regl belirtilerim var. ikinci kez negatif sonuç almaktan çok korkuyorum. gerçekten çok zor bir süreç psikolojik olarak çok yıpranyıor insan. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.
canım bende de var ama benim genelde 28 ile 30 gün arasında oluyor. tek bir yumurtalıkta var ve mesela ilk aşılamamı yaptırdım 13.günü regli oldum direk bundada öyle olur diye düşündüm çünkü yumurta çatlatma iğnesi vurunca uzamadan adetin 15 gün sonra gerçekleşiyor diye biliyrumSen hiç olmazsa adet gününü biliyosun ben pcosluyum onu bile bilmiyorum doktor bana dedi ki aşılamadan 2 hafta sonra adet olmazsan test yaptır bende dedim unuttunuz galiba ben pcosluyum :)))
Ben bilmiyorum sağda veya solda mi diye :) sadece ilk olduğum günden beri pcosluyum . Bişey sorucam progestan verdi mi doktor sana , ve ağzında tat değişti mi metalik olarak hissediyo musuncanım bende de var ama benim genelde 28 ile 30 gün arasında oluyor. tek bir yumurtalıkta var ve mesela ilk aşılamamı yaptırdım 13.günü regli oldum direk bundada öyle olur diye düşündüm çünkü yumurta çatlatma iğnesi vurunca uzamadan adetin 15 gün sonra gerçekleşiyor diye biliyrum
Bilmiyorum canım ama bence sen de güzel şeyler olacakBenim de yalan olmasın aşılama günü sag da ağrım oldu sancilandim resmen ama sağda kistim vardı klomen dem ötürü oluşan hem sağda hemde solda yumurtam oluşmuştu sağda ilk günler idi sonradan sola geçti ağrı halen arada batma filan olunca solda oluyo hatta solda bir yoğunluk artık hissediyorum bilmiyorum ya da psikolojik... Şuan tek sıkıntım ağzımın tadı berbat oldu ama ben progestani 3 kere kullandım ve 3nde de böyle olmadım şimdi aşılamadan sonra doktor verdi son 3 gündür ağzım.berbat durumda hatta öğleden sonra oluyo acaba sizde de oldu mu tat değişimi progestan mi acaba yaptı
hayır bana progestan vermedi canım benim ağzımda öyle bir his olmadı sadece kasıkalrımda batmalar yaşıyorum özellikle sabahları ve akşam saatlerinde yaşıyorum gün içinde daha hafif oluyor. bugün 11.günüm ve ben bunları adet belirtisi olarak düşünüyorum çünkü farklı bir belirtiim yok gögüslerim şiş ve acıyor ama adet olacağım için diye düşünüyorumBen bilmiyorum sağda veya solda mi diye :) sadece ilk olduğum günden beri pcosluyum . Bişey sorucam progestan verdi mi doktor sana , ve ağzında tat değişti mi metalik olarak hissediyo musun
kötü düşünme canım belkide bebişdir :) inşallah da öyledir :)Canım inşallah ama hepimize sende de bende yaşananlar varmış ,bana olanları anlatayım bugün aşılama ile birlikte 10.gunum idi bugüne dek ilk gün ve sonraki 3 gün yumurtaliklarimda ara ara sancı gordum sonra kasıkta batma ama en çok belimde ağrı gördüm , son bu 3 gündür karnımın üzerinde batmalar yaşıyorum iğne ucu sanki degiyo ve 3 gündür ağzımda öğleden sonra hatta valla saatini bile biliyorum 4 ten sonra agzimda leş bir tat var demir dilli oldum sanki ama son 2 saattir patlayacak derecede karnım şişti ve iki yumurta sağ sol ağrım var yani aslında tarifte edemiyorum bunu çatlatma iğnesinden sonrada aynı şeyi yaşamıştım göbek altımda yumurtaliklarimda ağırlık vardı ve şuan hat safhada ve iki gündür göğüslerim şişti ve hassaslasti ben pcosluyum İnşallah kist olmadı inşallah korkuyorum yemin ederim
İniallah hayırlısı canım 3 gün sonra öğreneceksin inşallahCanım inşallah ama hepimize sende de bende yaşananlar varmış ,bana olanları anlatayım bugün aşılama ile birlikte 10.gunum idi bugüne dek ilk gün ve sonraki 3 gün yumurtaliklarimda ara ara sancı gordum sonra kasıkta batma ama en çok belimde ağrı gördüm , son bu 3 gündür karnımın üzerinde batmalar yaşıyorum iğne ucu sanki degiyo ve 3 gündür ağzımda öğleden sonra hatta valla saatini bile biliyorum 4 ten sonra agzimda leş bir tat var demir dilli oldum sanki ama son 2 saattir patlayacak derecede karnım şişti ve iki yumurta sağ sol ağrım var yani aslında tarifte edemiyorum bunu çatlatma iğnesinden sonrada aynı şeyi yaşamıştım göbek altımda yumurtaliklarimda ağırlık vardı ve şuan hat safhada ve iki gündür göğüslerim şişti ve hassaslasti ben pcosluyum İnşallah kist olmadı inşallah korkuyorum yemin ederim
Oy canım inşallahİniallah hayırlısı canım 3 gün sonra öğreneceksin inşallahbilmiyorum seni de heveslendirmek istemiyorum ama bence hamilesin sen
Canımsın inşallah hepimiz bu güzel haberi duyarız inşallahkötü düşünme canım belkide bebişdir :) inşallah da öyledir :)
Benimde dünkü siskintiligim ve ağrım geçti balım başka da biseyim yok bugün yeter ki hamilelikten ötürü olsun valla tüm kendi bedenimdeki herşeye razıyımhayır bana progestan vermedi canım benim ağzımda öyle bir his olmadı sadece kasıkalrımda batmalar yaşıyorum özellikle sabahları ve akşam saatlerinde yaşıyorum gün içinde daha hafif oluyor. bugün 11.günüm ve ben bunları adet belirtisi olarak düşünüyorum çünkü farklı bir belirtiim yok gögüslerim şiş ve acıyor ama adet olacağım için diye düşünüyorum
Kesinlikle canım herkesin bir sınavı varmış bizimki de buymuşOy canım inşallahbende heveslenmek istemiyorum 50 , 50 hatta bu yüzden bir hafta sonra test yaptiricam Rabbim bize bu güzel anları duymayı nasip etsin elbet inanıyorum ki nasipte olacak hepimize ☺ve şuan sadece sinaniyoruz hepimiz .dün karnım patlayacak gibiydi ben hiç öyle olmamıştım sonra geçti hem ağrı hemde siskintiligim şuanda hiçbir belirtim de yok yalan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?