- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- Konu Sahibi kizilecdea
Canım ne yaptin nasilsinRica ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne yaptin nasilsinRica ederim canım
Kuzum sabah beste yaptım boyke çıktı yarın yine yapcam inşallah koyulaşır yaCanım ne yaptin nasilsin
Bugün test yaptiricaktin. Yaptırdın miSanırım regl….
Ay canım inşallah ya bugün aşılamadan sonra 10. Gün müKuzum sabah beste yaptım boyke çıktı yarın yine yapcam inşallah koyulaşır ya
kuzum 6aralık asılama oldum 11.gün bugun yarında cıkar ınsallaahhh, vardır yaAy canım inşallah ya bugün aşılamadan sonra 10. Gün mü
İnşallah canım 11. Günde böyle silik çizgi çıkmaz catlatma ignesinden sonrada 13. Gün oluyor galiba dimi iğne etkisi çoktan geçmiştirkuzum 6aralık asılama oldum 11.gün bugun yarında cıkar ınsallaahhh, vardır ya
Evet canım ıgne 4aralıkta oldum, oldugum gunu saymazsam 12.gun.İnşallah canım 11. Günde böyle silik çizgi çıkmaz catlatma ignesinden sonrada 13. Gün oluyor galiba dimi iğne etkisi çoktan geçmiştir
Kalmaz canım benim 8. Günde hiç bisey kalmamisti catlatma ignesinden sonra. Ay bak heyecanlandım ne zaman kan vereceksinEvet canım ıgne 4aralıkta oldum, oldugum gunu saymazsam 12.gun.
ınsallah yaaa
kuzu bende 13unde ılk testı yaptım sılık cıktı 14de hıc bıey cıkmadı ıgne gıttı sanırım. 15-16 da sılık ıckıyor yarın bır tane daha yapcam belkıde gece kalkar yaparım . cumartesı kan verırım ınsallah vardır ya saglıkla devam ederKalmaz canım benim 8. Günde hiç bisey kalmamisti catlatma ignesinden sonra. Ay bak heyecanlandım ne zaman kan vereceksin
Tamam canım iste 14unde senin 8 ya da 9. Günündü değil mi o zaman iğne etkisi gitmiştir işte. Sonradan da siliklestiyse vardır inşallahkuzu bende 13unde ılk testı yaptım sılık cıktı 14de hıc bıey cıkmadı ıgne gıttı sanırım. 15-16 da sılık ıckıyor yarın bır tane daha yapcam belkıde gece kalkar yaparım . cumartesı kan verırım ınsallah vardır ya saglıkla devam eder
evet kuzum bır testte hıc bısey cıkmadı 9.gündü, sonrakı gun ve bugun sılık cıkıyor. ayyy ınsllaaaahh yavrumm gelmıstır ya.Tamam canım iste 14unde senin 8 ya da 9. Günündü değil mi o zaman iğne etkisi gitmiştir işte. Sonradan da siliklestiyse vardır inşallah
Benim bi önceki catlatma ignesinde 7. Gün silikti 8. Gün hiç bisey kalmamıştı sonra öyle de devam etti olumsuz olduğu için ama senin çıkmış umut var inşallah sağlıkla ilerler ya
Bana da dua et arkandan yetişeyim bugün 6. Günüm
Bugün aşılamadan sonra 6 iğne olalı 1 hafta oldu. Dayanamadım tertemiz negatif çıktı.. Bu kadar erken silinmesi normal mievet kuzum bır testte hıc bısey cıkmadı 9.gündü, sonrakı gun ve bugun sılık cıkıyor. ayyy ınsllaaaahh yavrumm gelmıstır ya.
ayy dua etmem mııı, Rabbım nasıp etsın ınsalah kucaklarımızı saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun ya
canım demekkı erken atmıs ıgneyı vucudun olabılır tabı, uzulme bundan sornası onemlı kuzumBugün aşılamadan sonra 6 iğne olalı 1 hafta oldu. Dayanamadım tertemiz negatif çıktı.. Bu kadar erken silinmesi normal mi
Çok hafif var ama şaşırdım daha öncesinde 6. Günde çok belliydicanım demekkı erken atmıs ıgneyı vucudun olabılır tabı, uzulme bundan sornası onemlı kuzum
var kuzum hafıften daha gıtmemıs ıgne etkısı yarına gecer normal bence yaÇok hafif var ama şaşırdım daha öncesinde 6. Günde çok belliydi
Igne olalı 7 gün oldu gerçi o günü saymıyoruz herhalde. İnşallah sonradan koyulassindavar kuzum hafıften daha gıtmemıs ıgne etkısı yarına gecer normal bence ya
evet bnde saymıyorum canım. normal ya bozma moralını sen bundan sonra koyulasacak ıcını ferah tut senIgne olalı 7 gün oldu gerçi o günü saymıyoruz herhalde. İnşallah sonradan koyulassinda
İnşallah canım güzel haberler verelimevet bnde saymıyorum canım. normal ya bozma moralını sen bundan sonra koyulasacak ıcını ferah tut sen
Yaptırmaya fırsat kalmadı. Regl oldum doktorum tekrar muayne etti. Ve bizde tüp bebeğe karar verdik.Bugün test yaptiricaktin. Yaptırdın mi
canımm uzulme ınsallah onda yuzun guler belkı nasıbın ordadır ,Yaptırmaya fırsat kalmadı. Regl oldum doktorum tekrar muayne etti. Ve bizde tüp bebeğe karar verdik.