Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim 2 hafta sonra yap dedi

Aynı gün aşılama olmuşuz canım Bence de sıkıntı olmaz ama sen yine de bol bol dinlenmeye çalış kendini yorma
Oyle mi insallah ikimizde hatta hepimiz guzel haber aliriz canim ☺ Yormuyorum kendimi ama öksürük siddetli ve gecmedigi icin öksürdükce kasiklarima kadar vuruyo hani tutunma ihtimali varsa bile bunu zorlastirir mi acaba vucut surekli hareket ediyo öksürdükce. Farkindayim biraz evhamliyim ama yolunu gozledikce insan boyle oluyo sizdede oluyodur mutlaka

Kesinlikle canım çok haklısın ... ben de de aynı durum olsa bende senin gibi düşünürüm ... aminnnn inşallah bende yatıyorum devamlı iş yemek hiç bişey yapmıyorum

Merhaba bende pazartesi günü aşılama yaptırdım.Bana usg de gösterdiler yumurta gözükmüyor demekki çatlamıs diye buda bırakılan sperm diye.rahimin içi güzrl dediler.birde çok idrara sıkısık yaptılar sizlerdedemi öyle oldu acaba?ultradon eşliğindemi yaptılar

Canım merhabalar benim ki aşılama dan önce normal yumurta takibi oldum hafta da 3 gün 15 gün içinde son yumurta takibimden yaklaşık 2 gün sonra aşılamam oldu . Ama aşılamadan önce yani aşılama yapılacağı gün yumurtama bakilmadi direkt aşılamam oldu bu arada özel bir klinikte tüp bebek merkezinde oldum

Canım merhabalar benim ki aşılama dan önce normal yumurta takibi oldum hafta da 3 gün 15 gün içinde son yumurta takibimden yaklaşık 2 gün sonra aşılamam oldu . Ama aşılamadan önce yani aşılama yapılacağı gün yumurtama bakilmadi direkt aşılamam oldu bu arada özel bir klinikte tüp bebek merkezinde oldum

İnşallah güzel sonuclanır hepimizinkideBen ilaç kullanmadım tüp bebek için önümüzdeki ay başlayacaktım ogün izinliydim gidip bi konusayım dedim muayene etti tam adetimin 14.günüydü yumurtan bar gelişmiş bu ay aşılamayla deneyelim dedi yani ben öncesinde hiç geliştirici tedavi kullanmadım ogün cumartesi akşamına çatlatma iğnesi verdi pazarteside 12 de aşılama yaptı o esnada Kataterle girdi mesaneyede baktı dediki çok sıkısmamıssın dedi hatta hemşireye biraz kıZdı iyice sıkıssın diye dedi çok zor bir şekilde idrarımı tuttum.yarım saat sonra ikinci olarak başladı o esnadada yanımda ultrason cihazı vardı ve bana ekrandan gösterdi rahimin içi güzel gözüken yumurta yok demekki çatlamıs dedi spermi gösterdi bak bu yıldız gibi çakanlar sperm dedi.acaba herkedinmi bu sekilde ultrasonla bakarak yapılıyor acaba bende özel bir tüp bebek merkezinde işlem odasında yapıldı

Amin birtanem inşallah çünkü hepimiz bir bekleyisteyiz ve bizi sadece bizim gibiler anlar Rabbim bizimle olsun .
Bilmiyorum canım ne söylesem yalan olur belki senin hani yumurtaların kendiliğinden gelişmiş ya ilaç vs kullanmadan olmuş ya bu yüzden senin gönlünü rahatlatmak için detaylı şekilde göstermiş olabilir doktorun ,benim doktorum da tüp bebek merkezinin profu ve çevre illerden bile bu adama geliyorlar gerçekten çok iyi bir doktor yani güvenim var bana sadece kactane yumurtam olduğunu ve biranda hepsinin geliştiğini hatta bu yüzden dozu bile bitirdi bunları dedi başka da bişey demedi normalde hiç bişey demeyen adam hatta böyle sanki net tutacakmis gibi de dedi bilmiyorum ya ben haftaya bugün öğrenmiş olucam hamile miyim değil miyim o yüzden inan çok heyecanliyim goguslerimde şişmeye başladı ne bileyim ya düşündükçe iyice heyecan yapıyorum .

Benimde öncesinde ye Urfa takibi yapıldı canım cumartesi günü gittim yumurtam istenilen kadar büyümüştü pazar çatlatma iğnesi dedi pazartesi de aşılamam yapıldı ... ama bana da hiç ultrason ile gösterilmedi benimde özel hastane de yapıldı

Valla bende bilmiyorum neyse ya takmayalim kafaya Allah'ın izni ile sonucumuz pozitif olsun da

Selam kızlar bugün yumurta boyutumun 18mm olduğunu söyledi doktorum gece 23.00 da çatlatma iğnemi yapmamı istedi. Sizler çatlatma iğnenizi kaç mm iken yaptınız.

Selam kızlar bugün yumurta boyutumun 18mm olduğunu söyledi doktorum gece 23.00 da çatlatma iğnemi yapmamı istedi. Sizler çatlatma iğnenizi kaç mm iken yaptınız.
Benimde seninle aynı idi canım biri 18.5 idi diğeri 20 idi o şekilde iken çatlatma ignemi yaptım inşallah hayırlı şekilde nasip olur sana da

İğne Olduktan sonra büyümeye hala devam ediyor O boyuta yeterli oluyor zaten endişelenme
Bişey sorucam biz çatlatma ignesini olduktan sonra da mı büyüyo ve benim hep aklıma takıldı ama doktordan cekindigimden diyemedim yani bunlarin bize on gördüğü sürede 36 saat içinde kesinlikle çatlar mi yumurtalarimiz inanın günler azaldı test için ve bende korkmaya başladım

Evet çatlar iğnenin görevi çatlatmak .Zaten büyük oldugu için çatlar.Burdaki amac planlamayı zamanlamayı ayarlamak iğne olmasanda bilmediğimiz bir zamanda çatlar

Belirti olarak hiçbir belirtim yok ara ara adet olacak gibi çok küçük sızlamalarım oluyo ama tabi psikolojikte olabilir
Bende sadece akşama doğru 5 ten sonra son 3 gündür ağzımda metalik bir tat var göğüslerim de hassaslasmaya başladı biraz biraz ve şişti benimde başka hicbiseyim yok ama hamile olan arkadaşlarıma sordum hatta aşılama olupta bebeğini kucağına alan bir arkadaşıma o da dedi ki hemen belirti olmaz 1 .ay bittikten sonra anca olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…