- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. biliyorsunuz ki her şey nasip kısmet, asla yılmamamız gerekiyor moralinizi hep yüksek tutun. her başarısızlık bizi başarıya bir nebze daha yükseltiyor. dualarım sizinleMerhabaBenimde yarın kontrolüm var kısmetse de pazartesi günü aşılama yapılacak Bir tane kalp atışını duyamadığımız için 9 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım ☹ Bir kimyasal birde dış gebeliğimden dolayı kürtaj oldum ... sonrasında ara verdik şimdi ise rahiö filmi çekildim ve kısmetse pazartesi günü de aşılama olacak ...
merhaba, bendede var ne yazıkki ilk aşılamam negatif sonuçlandı umarım ikincide olur ama ilk aşılamamda 2 tane yumurtam olmuştu bu ay bir tane oldu 26 cm oldu. Aynı gün işlem yapılmış bize, sonuçları da aynı zamanda alacağız yanii :) Umarım güzel sonuçlarımızı birbirimize haber edebilirizBende 2 martta aşılama oldum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benim ilk aşılamam pco var bende femarayla büyüyor 2 yumurtam olmuştu 21 ve 17 mm inşallah bekliyorum
26 mm diyecektimmerhaba, bendede var ne yazıkki ilk aşılamam negatif sonuçlandı umarım ikincide olur ama ilk aşılamamda 2 tane yumurtam olmuştu bu ay bir tane oldu 26 cm oldu. Aynı gün işlem yapılmış bize, sonuçları da aynı zamanda alacağız yanii :) Umarım güzel sonuçlarımızı birbirimize haber edebiliriz
Çok teşekkür ederimhakkınızda hayırlısı olsun inşallah. biliyorsunuz ki her şey nasip kısmet, asla yılmamamız gerekiyor moralinizi hep yüksek tutun. her başarısızlık bizi başarıya bir nebze daha yükseltiyor. dualarım sizinle
Hayırlısı olsun inşallahhhHerkese merhaba, ben de Mart ayında aşılama yaptiracagim. Dün akşam Merional iğneye başladım, ayrıca İnofolic ve sabah akşam Letrol kullaniyorum. Çarşamba günü kontrolum var. İnşallah herkes için hayırlısı olur.
AminHayırlısı olsun inşallahhhsiz Farklı ilaçlar kullanıyorsunuz
Ben muhtemelen Cuma günü aşılama olacağım eğer öyle olursa aramizda 4 gün olacak çok heyecanlıÇok teşekkür ederimkesinlikle öyle Umudu kaybetmek yol pazartesi aşılama yapılıyor
Günlerimiz epey yakın, benim kontrolüm Çarşamba günü. inşaallah hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz.Hayırlı gecelerBende ilk klomenle aşılama olmuştum ikinciye başladık iğneli olarak yavaş ilerliyoruz pazartesi günü kontrolüm var daha ne gün olacağı belli değil. İnşallah mübarek aylarda güzel haberler alırız
Aminnnn inşallahGünlerimiz epey yakın, benim kontrolüm Çarşamba günü. inşaallah hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz.
Tabi ki ama etkileri Farklı olabilir diye düşünüyorumAminilaçların isimleri farklı olsa da içerikleri aynıdır diye düşünüyorum.
Ayyyy hadi bakalım bende bugün çatlatma iğnemi oldumBen muhtemelen Cuma günü aşılama olacağım eğer öyle olursa aramizda 4 gün olacak çok heyecanlı
İnşallah canımmmHayırlı gecelerBende ilk klomenle aşılama olmuştum ikinciye başladık iğneli olarak yavaş ilerliyoruz pazartesi günü kontrolüm var daha ne gün olacağı belli değil. İnşallah mübarek aylarda güzel haberler alırız
İnşaallahAyyyy hadi bakalım bende bugün çatlatma iğnemi oldumben de çok heyecanlıyım inşallah hayırlısı ile bebişlerimiz bu ay bize gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?