MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

Aynen benimde şimdi o batmalar yok ve benim kanama oluyo azar azar doktor normal diyo ama ben çok korkuyorum yarın büyük gün kan tahlili yapılacak ama ben umutsuzluga kapıldm ve sabaha kadar agladim

İnşallah canım çok teşekkür ederim.. Bu arada benim PGT yapılmayacak embriyolara doktorum gerekli bulmadı.. Umarım gerçekten gerekli değildir

I

IsIslah canım arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü guldursun inan sadece wc ye kalkiyorum tek ya daha riskli diye
İyi yapıyosun canım bikaç gün dinlenmende fayda var ama hareket de iyi diyen doktorlar var ben de ilk 3 gün falan pek fazla hareket etmemiştim.. Sonra işe başlamıştım merdiven inip çıkmıştım kat kat her gün.. Ona bağlı değil diyolar ama bilmiyorum senin için nasıl rahat edecekse öyle yap canım kafan hiçbişeye takılmasın.. Herşeyden önemlisi psikolojin bunu unutma.. Neşeli şeyler izle filmler falan.. kitap oku zamanını düşünmeden geçirmeye çalış.. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın

Canım inşallah hayırlısıyla tutmuştur.. Ben hiç batma falan yaşamamıştım ama pozitif sonucu almıştım o belirtilere hiç takılma
Gerçekten mii. Yaaa çok korkuyorum ama içime su serptin teşekkür ederim cnm :) şu çift çizgiyi hayatım boyunca hiç göremeyeceğim gibi geliyorrr bazen

İnşallah canım çok teşekkür ederim.. Bu arada benim PGT yapılmayacak embriyolara doktorum gerekli bulmadı.. Umarım gerçekten gerekli değildir
ya inanmıyorum sana nasıl pgt den vazgeçersin. O kadar araştırdın pgt yapan yer olsun diye. bence bu konuyu bir daha düşün. Bence gerçekten gerekli. Hiçbir genetik hastalığınız olmasa bile gerekli. benim embriyolarımda turnerdan başka hastalık da çıktı. arkadaşımda ve eşinde hiç genetik sorun olmamasına rağemn 4 embriyosunun 2 si sağlıksız çıktı. PGT yaptır kesinlikle. cgh yaptırma ama pgt yaptır.

Aynen benimde şimdi o batmalar yok ve benim kanama oluyo azar azar doktor normal diyo ama ben çok korkuyorum yarın büyük gün kan tahlili yapılacak ama ben umutsuzluga kapıldm ve sabaha kadar agladim
Şimdiden sakın umutsuzluğa kapılma. Hayırlısı için dua etmeye devam...

canım bence belirtilerin kaybolmasına sevin :) bende belirtiler fazlasıyla vardı , anlatamam sana. ama hepsi regl belirtisiymiş. hiç bunları kafana takıp mutsuz olma :)
Canım inşallah hepimizin dilekleri kabul olur ve bebişilerimize kavusuruz hayırlısıyla. İlk defa o kadar çok umutlandım ki.. şu test tarihi gelse şu an başka hiçbirşey istemiyorum.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, insan gerçekten çok üzülüyor , umutsuzluğa kapılıyor. İnşallah pozitifi görürsün

Embriyodan haber var mı? Bölündü mü?

Gerçekten mii. Yaaa çok korkuyorum ama içime su serptin teşekkür ederim cnm :) şu çift çizgiyi hayatım boyunca hiç göremeyeceğim gibi geliyorrr bazen
İnşallah görürsün canım hep pozitif düşün olumlama yap.. Ben bu bebek için hazırım ailemizin mutluluğuna mutluluk katıcak bu bebek diye düşün hep

canım inan tüm riskleri biliyorum çok araştırdım biliyosun.. Ama doktor da PGT nin risklerinden kaçınıyo zaten eğer kayıp nedeniniz bu olsaydı bebeklere yapılan testlerde sorun çıkardı dedi.. Ben de inanki istedim çok ama risk almaya değicek bi durumda değiliz dedi doktor da ben de bişey diyemedim riskli diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…