MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

ben ankarada baskent uni. hastanesinde cektirdim anestezili 150 tl ye yumurta rezervinizmi düşük ?

çok ilginç ya bir önceki tedavinde de estrofem kullandın de mi? onda oldu mu böyle baş ağrısı? malum transfer sonrası günde 3 e çıkıyor estrafem inşallah ozaman olmaz.
Ben de çok heyecanlıyım bakalım kaç yumurtan çıkacak :) yaz mutlaka. Doğum paketi varsa bi bakayım Özgür Deren'e. Araştıracak çok vaktim olmuyor daha güven ve koru'ya da bakamadım. birazda centrum'a devam ediyorum ya şuanda onun verdiği bir rahatlık var sanırım :)

Çok şaşırdım Tolga hoca ile ilgili yorumlarınıza, ne yaşadınız ki?ben tolga hocaya tedaviye başlamayı düşünüyorum arkadaşım vasıtasıyla. Ama daha görüşmeye gitmedim
Canım bu iş biraz enerji işi. Bizim enerjimiz pek tutmadı sanırım. Biraz soğuk ve sert birisi gibi geldi bana. Ayrıca ben Liv'e gittim muayenehanesinde daha farklı olabilir. Bir de benim doktorumun istediğin bazı tahlilleri gereksiz buldu. 12. haftaya kadar devam etmem gereken ilaçları bırakmamı söyledi. Anladığım kadarıyla benim tüp bebek doktorumla bakış açıları da farklı. onun için kendi doktorumun bakış açısına daha yakın bir doktorun bana daha faydalı olacağını düşündüm. Bir de ben hastaneden pek memnun kalmadım. Zaten liv'de sigota anlaşmalı olarak da çalışmıyormuş onun için istesem de gidemem oraya.

Bu arada tüp bebek tedavisi için bana da 2 kişi önermişti tolga hocayı. onun için tüp bebek tedavisinde iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah memnun kalırsın.

Hadi rabbim utandırmasın. Hangi hastanede başladın? Uzun protokoldeki aşamalar neler?
Kocaelide yaşıyorum, prof. Dr. Eray Çalışkan'ın hastasıyım. Uzun protokolün kısadan tek farkı normalde 2. Günü başlanılan iğneler adetten 8-9 gün kadar önce baskılama iğneleri ile başlıyor. Benimki lucrin. İlk tedavide ohss olmuştu. En çok korktuğum şey yine olması.

Bir de arkadaşlar benim gibi bacak ağrıları çeken var mı? Zaten yapısal olarak bacaklarım ağrır ama hormon alırken daha da artıyor. Hatta tedavi öncesi hacamat bile yaptırdım iyi gelsin ağrılarıma diye ama şimdilik pek tesiri olmadı

Arkaşlar ben bursada yaşıyorum.aşılama oldum pazar günü ve elimde Puregon 300 IU/0.36 ml ignem kaldı. Ihyaci olan varsa yardımcı olmak isterim.icinden 100 ml kullandım.350 ml oluyor 2. Kutuya gecmistim bu sonuncusuna gerek kalmadı

Arkaşlar ben bursada yaşıyorum.aşılama oldum pazar günü ve elimde Puregon 300 IU/0.36 ml ignem kaldı. Ihyaci olan varsa yardımcı olmak isterim.icinden 100 ml kullandım.350 ml oluyor 2. Kutuya gecmistim bu sonuncusuna gerek kalmadı

Benim tedavimle aynı başlamış

Günardın canımm Estrofemi geçen tedavide transferden sonra dünde 3 kullanmıştım hiçbi sorun olmamıştı.. bunda iğnelerden bile önce günde 4 olarak başladım zaten kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra başağrısı oldu diyebilirim hatta 8-9 gün şimdi bi gün 75 doz bi gün 225 doz iğne yapıyoruz.. yüksek doz aldığım günler estrofem yok, düşük dozda 2 tane kullanıyorum..çok şükür başağrım geçti.. Bu arada kontrolümde 5 tane yumurta büyümüş geçen sefer 3 tane büyümüştü çok sevindmm Koruya hiç bakma canım Aydan Hanım hariç doktorları çok başarılı bulmuyorum ben.. aydan hanım da zaten korunun içinde yapmıyo muayenehanesi var.. Özgür dereni eğer pozitif olursam ben de düşünüyorum.. Güven de iyi bi hastane ama doktorlarını hiç bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar ...Biliyorsunuz ultrasonda 3 gözüken yumurta toplaninca 1 e düşmüştü. .umutsuz döllenme sini bekliyorduk ve dün haber geldi dollenmis hemen transfere gelin dediler..dün tek embriyo transferim oldu..umut azda olsa bekliyoruz

Selam kızlar, geçen çarşamba son kalan dondurulmus bebişimizi transfer ettik. Bu sabaha kadar çok heyecanlıydım , kasıklarımda hafif batmalar vardı. Ama bu sabah o batmalar yok ve çok korkuyorum bebişim beni bıraktı diye. Psikolojim allak bullak oldu bu sefer çok inanmıstım. Subat ayında histeroskopi fln yaptırmıstım , temiz çıkmıstı. Eğer bu sefer de tutmazsa naparım bilmiyorum çünkü bu süreçler çok yıpratıyor insanı. Olacak mı olmayacak mı, tutmayınca ve sorun yoksa neden olmuyor soruları kafamda dolanıp duruyor

Sağol canım salı günü test günüm ama hiç bir belirti ya yine olmazsa diye korkuyorum her zaman dua ediyorum Allahım hayırlısını versin diyorum ama hep bir tedirginlik var
Aynı tedirginlik bende de var. Bizim ikisi dondurulmus bir de taze embriyolarla denemelerimiz olmustu ama hiç pozitifi görmedim. Şimdiki 4. Denememiz ve çok korkuyorum

canım hakkında hayırlısı olsun bu tedaviler aşamasında öğrendiğim en önemli şey embriyoların yumurtaların sayısından çok kalitesi.. Hep deriz ki 1 olsun bizim olsun.. İnşallah 1 bebişin de sana tutunur yüzünü güldürür dualarım seninle ve hepinizle

canım çok sevindim 5 yumurta olmasına inşallah daha çok olur :) benim 9 tane dediler sonra 2 si çatladı sanırım içimde çünkü 7 tane topladılar 6 tanesi olgun çıktı. 7 tane topladık dediklerinde çok üzüldüm hatta ağladım alışmışım 20-24 yumurtaya :) sonra 6 olgun dediler iyice kötü oldum. Hepsi döllenip 5 güne gelince çok sevindim ama içlerinden 2 tanesi pgt den iyi geldi biliyorsun. ona da çok üzüldüm ama çok az ve öz oldu da tutundu :) senin de herşey yolunda gider inşallah. daha çok yumurtan olur ve hepsi pgt den sağlıklı gelir inşallah. öpüyorum.

canım bence belirtilerin kaybolmasına sevin :) bende belirtiler fazlasıyla vardı , anlatamam sana. ama hepsi regl belirtisiymiş. hiç bunları kafana takıp mutsuz olma :)

Canım inşallah hayırlısıyla tutmuştur.. Ben hiç batma falan yaşamamıştım ama pozitif sonucu almıştım o belirtilere hiç takılma

I
IsIslah canım arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü guldursun inan sadece wc ye kalkiyorum tek ya daha riskli diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…