- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Halkında hayırlısı olsun canım ben 3. Denememde hamile kaldım üstelik 2 tane blast embriyo hatta 1 tane hatcblast embriyo konmasına rağmen 1 tanesi tutundu. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Sağol canım salı günü test günüm ama hiç bir belirti ya yine olmazsa diye korkuyorum her zaman dua ediyorum Allahım hayırlısını versin diyorum ama hep bir tedirginlik var
Çok şaşırdım Tolga hoca ile ilgili yorumlarınıza, ne yaşadınız ki?ben tolga hocaya tedaviye başlamayı düşünüyorum arkadaşım vasıtasıyla. Ama daha görüşmeye gitmedimevet haklısın genelde bırakıyorlar ama burada benim sorlarımda hep nokta atışı olduğu için adamın aklına takılıyor diğer hususlarbu arada tolga ecemiş'e gittim pek memnun kalmadım hele hastanede yaşadığım problemden sonra bir daha asla liv'e gitmememye karar verdim. Doktor arayışım sürüyor yani senin baş ağrın ne durumda?
İnsallah canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun artık sonuç bellidir ama yapmaya korkuyorum sanki daha geç yapınca birsey değişecek negatif ise negatif pozitif ise pozitif olacakHalkında hayırlısı olsun canım ben 3. Denememde hamile kaldım üstelik 2 tane blast embriyo hatta 1 tane hatcblast embriyo konmasına rağmen 1 tanesi tutundu. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
Hakkında hayırlısı olsun inş. Babada Dr bir tane koymuştu. Hangi hastanede yaptırdın?salı günü transfer günüm. doktor 1 tane koyacağını kalanını donduracağını söyledi. 2 tane koyup koyamayacağını sordum, ilk seferinde 1 tane daha iyi çoğul gebelik olmasın diye,yaşın itibariyle şans %50nin üzerinde zaten falan dedi. kendimi hep 2 diye hazırlamıştım,ikşz olmasını istediğimden değil tabi hani şans daha fazla olur biri olmasa biri olur falan diye ama tek deyince birden garip hissettim. hayırlısı bakalım artık.
mersinde özel bir hastanede yaptırdım. Dr. Ahmet Kaan Koca' ya. peki sonuç ne oldu sizin?Hakkında hayırlısı olsun inş. Babada Dr bir tane koymuştu. Hangi hastanede yaptırdın?
Maalesef olumsuz oldumersinde özel bir hastanede yaptırdım. Dr. Ahmet Kaan Koca' ya. peki sonuç ne oldu sizin?
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozukbugün yumurta toplama islemim yapıldı. .3 gözüken yumurta vardı bu arada bende erken yumurta yetmezliği var ..kendime gelince embriyo log geldi odaya ve bana söylediği şey tam olarak bu : ''1 yumurtanin içi boş çıktı. .biride geriden takip ediyor yani elimizde bir adet yumurta var dedi dollenirse haber veririm dedi gerçekten moralim 0 ..
Teşekkür ederim arkadaşımmoralini hiç bozma arakdaşım , Rabbim verirse tek yumurtada herşeye yeter.
İçini ferah tut, canım bak söyle dusun 11yumurtam toplandı 10u olgundu, 8i döllendi. Ama olmadı. Döllenirse rabbimden, ama döllenmezse yine rabbimden. Demekki hayırlı zaman değilmiş diyeceksinTeşekkür ederim arkadaşımbugün aradılar bir taneyi işleme almışlar bugün dollenmis gibi dedi ama yarın bölünürse haber vericem dedi telefonda ısallah bölünür kızlar
moralini hiç bozma arakdaşım , Rabbim verirse tek yumurtada herşeye yeter.
İnşallah bölünür, güzel haberler alırsınız hayırlısıylaTeşekkür ederim arkadaşımbugün aradılar bir taneyi işleme almışlar bugün dollenmis gibi dedi ama yarın bölünürse haber vericem dedi telefonda ısallah bölünür kızlar
Hadi rabbim utandırmasın. Hangi hastanede başladın? Uzun protokoldeki aşamalar neler?Merhaba arkadaşlar,
Yaşım 33, daha önce 2 kez tüp bebek denemem oldu, sonuçlar negatif, belirli bir bulgu da yok, cuma günü 3. Tedavimize başladık, bu kez ilk defa uzun protokolle. Hem umut etmek hem de çok büyük beklentiye girmemek gibi bi eğilimim var. Heyecandan çok gerginim.
Birbirimize destek olmak güzel.
Burdaki herkes için en hayırlı ve güzeli olsun inşallah.
Benim bildigim aşılamanın tutma oranı yuzde 15 20. İkincide değişmez diye biliyorum oranınKizlar 2. Asilamanin tutma olasiligi daha mi fazla yoksa degisen bisi yok mu
Isallah arkadaşım ısallahİnşallah bölünür, güzel haberler alırsınız hayırlısıyla
Canım havuzlama yaparlar bi daha toplanır yumurtaların?? Doktorunla görüş istersen bu konuyu?Merhaba arkadaşlar moralim çok bozukbugün yumurta toplama islemim yapıldı. .3 gözüken yumurta vardı bu arada bende erken yumurta yetmezliği var ..kendime gelince embriyo log geldi odaya ve bana söylediği şey tam olarak bu : ''1 yumurtanin içi boş çıktı. .biride geriden takip ediyor yani elimizde bir adet yumurta var dedi dollenirse haber veririm dedi gerçekten moralim 0 ..
Canım bi de Özgür Deren'i çok övüyorlar özel kliniği varmış doğum paketleri falan da var bi de onu mu denesen acaba? Benim başağrım cuma gece beni acillik ettievet haklısın genelde bırakıyorlar ama burada benim sorlarımda hep nokta atışı olduğu için adamın aklına takılıyor diğer hususlarbu arada tolga ecemiş'e gittim pek memnun kalmadım hele hastanede yaşadığım problemden sonra bir daha asla liv'e gitmememye karar verdim. Doktor arayışım sürüyor yani senin baş ağrın ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?