- 4 Ekim 2008
- 2.751
- 0
- 41
yok be ne kızacam. bizim oralarda çok söylerler ağız alışkanlığı işteekaydirigubbakcemile3Sağol Damlacım, inşallah olur bu sefer...
Bu arada söylediğin bişeye müdehale etmeden duramayacam Damla. Anası kurban olsun ona demişsin yaa, öyl deme Damloşum. Allah kurban etmesin. Onu yaradana kurban olayım de! Rabbim ikinizi de birbirinize kurban etmesin inşallah! Kızma nolur, bunu demeden duramadım.
ayy sağol cicim hehe artık arada belimde ağrıyo hahahaha:roflol: ay halime bak çok komik yaaaa :roflol:.
damlacım güzel haberler getir bize sancılarında hayırlı olsun bacım a.s.
günaydın kızlarr anca oturabıldım totomun ustunee :)) şimdide alyamı yıkıcaz anaannesiyle allah yardımcımız olsunçok zor küçücük bebegi yıkamak yaa
anaaaam minik kuzu bıcı bıcı mı yapcakmış misler gibi mi kokcakmış damla teyzesi yisin onuuuu.Şeniz
haydi gözün aydın canım anacığın gelmiş.günaydın kızlar..
doğuma gideceklere allah yardımc olsunn.. darısı hla başımızza :)
denizcim inş. hayırlı haberler alırsınız eşinizle ilgili...
alyasulin beste güzel olmuş :)
bu arada kızlar dün size annemle ilgili soru sormuştum ya salı mı gelse yoksa kardeşimi görüp perşembe mi gelse diyee.. meğer annem ben size bu soruları sorarken yoldaymış. dün akşam gedii.. bana çok büyük süpriz oldu yanii. ohhhhhhhh rahatım artık rahat rahat doğurabilirim.. damla sancıların hayırlı olsun ama bende hala tık yok sen beni geçicen herhal :)
bende sabah hastaneye uğradım doktor günün dolunca gel dedi.. cuma tekrar gideceğimm gün geçerse 3-4 gün bekleriz herşey yolunda olursa tabii dedi. yoksa ya suni sancıyla doğum başlatılacak yada sezeryan olacak . ama ben hiç sancım yokken suni sancıyla doğurmak istemiyorum öyle bişey olursa sezeryan olacağımm
doğum şekli içinde hakkında hayırlısı diyorum. :Saruboceq: sağlıkla gelsinde paşa nasıl olursa kısmet artık.
hepinize selamlar kızlar.
ben daha iyim 2 gündür dışarı çıkmaya başladım kızımla.pazar günü aile gezmesi yaptık.dünde hava çok güzeldi giydirdim onu güzelce tulumunun içinede soktum mis gibi güneşli havada yürüyüşümüzü yaptık.mağazalara bakındık.harikaydı..
geçmişi okuyamıyorum.
ben hala emziremiyorum sağıp veriyorum manuel sağdığım için orta parmağım resmen nasır oldu medelanın sağma makişnesi.
elektrikli sağma mak hakkında kullanıp memnun olanınız varmı?
ohhh maşallah maşallah misler gibi almış kızını yürüyüşe çıkarmış rahatlamışındır biraz canım ya ne iyi etmişin. kaydirigubbakcemile3kıskandım ama haaaa bende istiyom güneşli havalarda oğlumu alıp gezdirmekyerimseniben