- 4 Ekim 2008
- 2.751
- 0
- 41
gelinin iyi masallah canim...elhamdülillah ve masallah diyeyim de...walla cok nazar aliyorlar ya ne yapcaz bilmiyorum..simdi denizin dedigini daha iyi anliyorum...walla 40lari cikana kadar göstermemek lazim sanirim...bez örtmek de haklisin yani denizim.. walla hastanede kaldigimiz sürece yüzünü örtülü gezdirmisler bizimkiler de:) cocuk doktoru görünce ayy bu güzel kirpik bu ne güzel burun diye seve seve bi hal olmuskaydirigubbakcemile3 maskot yaa tam masallah:) canim kizim benim yaaaa...
hee aklima gelmisken cok isteyeni cikti..duyrulurkaydirigubbakcemile3
ya bir de kizlar..o kadar agriya ragmen o ilk aglama sesini duydugum ve bana gösterildigi zaman var yaaaa o iste herseye bedel yaaa...muazzam bir duygu...o an iste o mucizenin icinde kayboldugunu hissediyorsun...yok oluyorsun resmen...insan olarak ne kadar aciz oldugunu ve yaratanin gücünü anliyorsun...kelimlerle ifade edilemeyecek bir duygu...esimle agladik sesini duyar duymaz..o ani asla unutmam...
ve o ciyak ciyak bagiran kizim benim sesimi duyunca sustu ve beni dinledi..cok tatliydi..
gelinime kocamaaaan bir maşallah.
klava istiyenleri var yaa mahvederim KK kertiği var deseydin yaklava:
ne kadar güzeldir o bebeğin senin olduğunu bilmek ne heyecan verici:asigim::asigim::asigim: