- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
slm kızlar... ben geldim... en son gece nişanım geldi diye yazmıştım... dün sabah hastaneye gittim.. saat 14.50 de doğurdum... normal epiduralsız... kızım 3070 gr.. 51 cm... adı Elif Naz... listeye beni de eklersiniz artık... darısı bekleyenlerin başına...
Allah analı babalı saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın Insallah.
bu arada 40+7 de doğurdum...
40+7 mi? 7 ne olakisırnaşık şey o 41+0 olmasın.. Şu anda listeye göre Mart annelerının en gec doguranısın kaydirigubbakcemile5
flash flash flash,
son dakika golü yedim kızlar oğlumun kafası yukarı çıkmış doktor akşam kararını ver ona göre dedi ve asistanına dedi ki yarın 8 de sezeryan büyük ihtimalle dedi. yarın doğuma giriyorum şaşırdım kaldım yaa.
Oğluşumun kafasını yanda ayaklarını da aşağıda kendi gözlerimle gördüm yaaa. Ayy bu kadar olur. Doktor dedi ki demek ki kanala girmede problem yaşadı ve döndü doktorluk hayatım boyunca 2. kez karşılaştım bu olayla dedi. Bende bir güzel ağladım napim yaa hakkımda hayırlısı buymuş demek ki.
Canım herşeyde vardır bir hayır. Hayırlısı ne ise o olsun. Belki böylesi çok daha iyi olacak. Sağlıklı bir şekilde gelsinde nasıl gelirse gelsin. Kolay doğumun olsun inşallah..