- 4 Ekim 2008
- 2.751
- 0
- 41
sağol canım teşekkür ederiz darısı önce bizim sonra da sizin başınıza...dogum yapan anneler hayırlı olsun bebısler darısı bekleyenlerın basına ınsallah ay cok duygulandım yasenağlama
oooofffff Aslıcım polemiğe girme he de geç. büyümese doktor niye alsın yani.selam gençlik!!!
ben iyiym hafif sancılarım var belim ve kasıklarımda ve çevremdeki herkese sinir oldum illa bekleyecekmişim niye ptzs doğuruyomuşum annem ,kayınvalidem,eşim hepsi ağızbirliği etmiş bir de bana sorsalar kimsenin umrunda değil kayınvalideme göre daha büyümemiş bebek anasını sattığım 3 kilonun üzerinde büyümemiş bebek gördünüz mü ???? ya da bu benim doktor diplomayı kasaptan mı aldı???
hacıımm doktor hangi kasaptan aldı diplomayı bize de söyle he hacı...(burhan gibi :))
Aslıcım sıkma canını tatlım. Ben satıma göre tam 38+0 da doğurdum. Maşallah Defne'min heeçç bişeysi yok... Sen de doğurursun Allah'ın izniyle... Kendinden gelince gelişiyo da, sezeryan olunca gelişmiyo mu? Boşveeeeerrrrr!!!!
ay kız sen 38+0 da mı doğurduyduuunnn anaaaam. bizimkiler tembel tembeeeeeelll :))))))
bak Defnecim iyiydi maşallah doğduğunda şimdi de büyüyo çok şükür demi yaaa. maşallah maşallaaah.