Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi damlacım gazan mübarek olsunnn bak hamişsin diye alttan alıyom heee..bu arada adıyaman yazmaya karar verdik bizzzzz
DILEK cim coook gecmis olsun e kolay degil yani bi ameliyat gecirdin bi muddet sikintilarin olabilir insallah en kisa zamanda toplanirsin dikislerine dikkat et Aslinin dedigi bisey vardi dus alabilmek icin ondan al aman hijyene dikkat!! bu arada MASALLAH bebisin cok tatli birlikte saglikli uzun bir omur gecirin insallah.
DAMLAAAAA kizim cok iyiyim cok enerjigim yasasin hoplamak ziplamak diyosun ama hatirlatirim dogum oncesi aciga cikan bi enerji vardi seninki o durum olmasin :roflol: kendini bi anda ikinirken bulursan gorursun :roflol:
Kızlar herkese merhaba,
Ben de saatlerdir bebiş kucağımda, bir yandan emzirip bir yandan geçmişi okumaya çalışıyom.
Tuğbacım hoşgeldin canım.
Dilekcim maşallah Alya'ya, çok tatlı görünüyor. Allah nazardan saklasın, size bağışlasın. Allah dört gözden ayırmasın inşallah. (Bu sözü de bana hayırlı olsuna gelenlerden öğrendim; bebeğin anne ve babası kastediliyormuş 4 göz ile...)
selam gençlik!!!
ben iyiym hafif sancılarım var belim ve kasıklarımda ve çevremdeki herkese sinir oldum illa bekleyecekmişim niye ptzs doğuruyomuşum annem ,kayınvalidem,eşim hepsi ağızbirliği etmiş bir de bana sorsalar kimsenin umrunda değil kayınvalideme göre daha büyümemiş bebek anasını sattığım 3 kilonun üzerinde büyümemiş bebek gördünüz mü ???? ya da bu benim doktor diplomayı kasaptan mı aldı???
selam gençlik!!!
ben iyiym hafif sanhopcılarım var belim ve kasıklarımda ve çevremdeki herkese sinir oldum illa bekleyecekmişim niye ptzs doğuruyomuşum annem ,kayınvalidem,eşim hepsi ağızbirliği etmiş bir de bana sorsalar kimsenin umrunda değil kayınvalideme göre daha büyümemiş bebek anasını sattığım 3 kilonun üzerinde büyümemiş bebek gördünüz mü ???? ya da bu benim doktor diplomayı kasaptan mı aldı???
canım benım hoşgeldn hiç sıkma canını inan girdigin strese degmez valla sende sezeryan olcaksınız dimi ? allah yardımcın olsun inş güzel gecer inş benim bedenımın verdıgı tepkıyı senınkı vermez canım inş pozitif düşün seksü hatun şakkıdı