Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah 11 bucukta doguma gıdıyorum delikafadulden saat 5 oldu ben hala uyuyamadım yarın bu yorgunlukla sorun yasamam umarım:1no2: ama zaten sezeryan bol bol uyutucak benı:):teytey: hepimiz bebişlerimize sağlık ve sıhhatle kavusuruz inşallah:asigim:..uzun bi süre ugrayamam artık sımdıden cevap yazan herkese tesekkur ederım. hepinize hayırlı dogumlar:CüvCüv:
Kızlar zakkum doğurmuş ki kimse haberi farketmemiş sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...6644-arkadasimiz-dogum-yapti.html#post5601051
ellerine saglik kaydirigubbakcemile5
ins birer birer silersin herkesi listeden hayirlisiyla..en zevkli is senin ki:jeyyar: dogumda cikip kendime gelir gelmez insallah ilk isim hemen sana haber vermek olacakkaydirigubbakcemile2
yaseminden haberim var, aysin de yazdi gecen ama son günler ya insan merak ediyor..bak mesela süheyladan hala ses yok..umarim iyidir,,,
kizlar ben cikiyorum..yemek yapam insallah, aciktik :) cokacimcoook
haydin hepiniz icinizdeki mucizelerle yaratana emanetsiniz...
öptümmmmmmmmmma.s.
Maşaallah ya ne güzel bu gün 3 doğum haberi aldık çok şükür.
Özge..Zakkum..Ayshince..
Allah bebişlerine sağlık ve hayırlı ömür versin hepsinin.Hayırlı evlar olsunlar inşaallah.Ve darısı başımıza artık.
o lıstedekı suheyla zıllısı dogurdu ama haber vermıyo uçurun kellesını
Drdan geldim 3200 olmuş kuzumsancım 40 civarı vajinamda cok agrım var yürüyemiyorum bile agrıdan sanki çocuk çıkıverecek gibi geliyo bakalım 17 marta dayanabilecezmi
kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun
inşallah kısa zamanda sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz
doğum yaptıktan sonra aklım hep sizlerde ama malesef vakit olmuyor ,
Nerde bu mıllet
sabah 11 bucukta doguma gıdıyorum delikafadulden saat 5 oldu ben hala uyuyamadım yarın bu yorgunlukla sorun yasamam umarım:1no2: ama zaten sezeryan bol bol uyutucak benı:):teytey: hepimiz bebişlerimize sağlık ve sıhhatle kavusuruz inşallah:asigim:..uzun bi süre ugrayamam artık sımdıden cevap yazan herkese tesekkur ederım. hepinize hayırlı dogumlar:CüvCüv:
hihoyyyt oh negüzel sende bebişine kavusuyorsun demek hadi hakkında hayırlısı olsun sag sagllim al bebişini kucagına canım allah yardımcın olsun :Saruboceq:
Günün ilk günaydını bendennnn sengözlerimebaksanab
iyi haftalar diliyorum kızlar bugun itibarı ile 5 günüm kalmıs bulunuyor ama ben hala dogum havasına girmedim yaa valla çok rahakatım maşallah bana neyse bi sürü hamile ogun bana dualar etcek sizin dualarınla evelle allah atlatırım bu dogum derdini dimi kızlarr şakkıdı neysem hadi gün içerisinde görüşürüz dogurursam ki eger evde olmucam bugun zelal,deniz,şehnazdan haber iletirim size öpüyorum sizi Şeniz
hayır olsun. ama kanımca açıkta kalan bir yerlerin olmuş:roflol:selam kızlar acaıp ruyalarda sonra kendımı burda buldum mal gibiyim ya ne biçim rüyalar gördüm çok yüksek bi yerden atladım dustum paramparca oldum kalan parcalarımı bı cocuk benzın dokup yaktı ay kendımı mal gıbı hıssedıyorum offf bee
aslıcım ne güzel eglenmıssın canım maşallah sana valla hep bende istemişimdir karoke bar gidip şarkı soylemeyi ama daha kısmet olmadı
ayyy:asigim:hadi hayırlısı allah yardımcın olsun. sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. darısı başımıza.sabah 11 bucukta doguma gıdıyorum delikafadulden saat 5 oldu ben hala uyuyamadım yarın bu yorgunlukla sorun yasamam umarım:1no2: ama zaten sezeryan bol bol uyutucak benı:):teytey: hepimiz bebişlerimize sağlık ve sıhhatle kavusuruz inşallah:asigim:..uzun bi süre ugrayamam artık sımdıden cevap yazan herkese tesekkur ederım. hepinize hayırlı dogumlar:CüvCüv:
şşşşt maşallah de kendine nazar eetcena.s.. gelir gelir merak etme fıstık kızın kocamanaaan bir maşallah da benden.hihoyyyt oh negüzel sende bebişine kavusuyorsun demek hadi hakkında hayırlısı olsun sag sagllim al bebişini kucagına canım allah yardımcın olsun :Saruboceq:
Günün ilk günaydını bendennnn sengözlerimebaksanab
iyi haftalar diliyorum kızlar bugun itibarı ile 5 günüm kalmıs bulunuyor ama ben hala dogum havasına girmedim yaa valla çok rahakatım maşallah bana neyse bi sürü hamile ogun bana dualar etcek sizin dualarınla evelle allah atlatırım bu dogum derdini dimi kızlarr şakkıdı neysem hadi gün içerisinde görüşürüz dogurursam ki eger evde olmucam bugun zelal,deniz,şehnazdan haber iletirim size öpüyorum sizi Şeniz
günaydın dünüüüüür gelinim nasıl? damadın çok iyi acaba annemin kaburgalarını nasıl kırabilirim diye düşünüp uygulamaya geçiriyo sıpamm annesi kurban olsunŞeniz.ben fark etmedim ama hissettiydim:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah anali babai büyütsün insallah...
sen de benim gibi cok gec yatip erkenden uyananlardan misinkafamçokkarıştı 4 e geliyordu uyudum 7 de uyandm iste..yatagima almsim laptopu size yaziyorum iste...
bu arada burda 2 gündür pek bi yagmur var.. aslinda su an tam uyuma modu söyle tadini cikarta cikarta ama gel de uyu...zaten sunun surasinda doguma birsey kalmadi insallah... delikafaduldenondan sonra cok baska bir düzen olacak sanirim...sankii yedim yaptigim gibi zaman zaamn da sanki uyudum yapmam gerekecek sanirimkaydirigubbakcemile3 ama anne olmaya deger...Rabbim insallah keyfini almayi nasip etsin,yardimcimiz olsun insalah..
neysem kizlar ben eccük birsey yiyem ilactan sonra migdem bir hos oldu..
haydin öptüm
hekat arkadaşımızı da eklediimmmm
mino da doğuma gitmişti haber alabilecek arkadaşımız var mı çıkaralım listeden şu liste bi bitsiinnn yaaaa hayırlısıyla...
kızlar özge doğurdu rahatladı maaşallah bunalım takılma sırası bende
gece uyanıp uyanıp kendimi dinliyorum sancım var mı acaba diye ama ne gezeeerr....
Enel yüzerlik dıye bır ot var onu al bır tavanın ıçınde sogan sarımsak kabugu yüzerlik ve senın ustunden ve esının ustunden bıraz ıp al ocakta yak nazara karsı çok ıyı gelıyor o
merhaba arkadaşlar bende martın 26sında bebeğime kavuşcam hayırlısıyla.aranıza yeni katıldım.normal doğum istiyordum çatım darmış biraz önce öğrendim sezeryan olmak zorunda olduğumu..başka doktora gitsemmi acaba?