geçmiş olsun buketcim inşallah sonuçlar iyi çıkarSelam kızlaaar.
Daha önce bahsetmiştim moralim bozuk diye.. Anıl'ın sarılığı düşmedi.Dün sabah tekrar gittik,kolundan aldıla kanı.. 18,19 çıktı. Doktor dediki bu değerlerin araştırılması lazım artık,üniversiteye götürün dedi.
Bizde acilen İzmir Dokuz Eylül'e gittik.Yine birsürü tahlil yaptılar.Kollarını,elinin üstünü delik-deşik ettiler kuzumun.4 tüp kan aldılar.Çocuğum ağlamaktan sesi kısıldı,zor dayandım.Hemşirenin bile eli ayağına dolaştı..İdrar tahlili yaptılar..
Sonuçları yarın alıcaz. Yarın tekrar İzmir yolu var bize...İnşallah kötü birşey çıkmaz.. Kıyamam ben tosun paşamaaaaaaaaaaaaaaaa.
herkese günaydınn..
geçmişe bakamıyorum maşallahınız var bacılarım.evime geçince rahat rahat nette olucam inşallah..
bizim kız biraz kırık gbi.bende hemen yıkadım onu.kırıklığı gitsin diye.inşallah daha kötü olmaz.
sizden naber?
yıkamak bebeklere iyi geliyor canım ,inşallah düzelir
Sağol Dilekcim, darısı başınıza.
Ben de öyle umuyorum, emzirdikçe bu kilolar gitse de ben de 60 a düşsem diye... Umarım dediğin gibi olur... Zayıf olduğum günleri çok özledim.
Kızlar yaa, dün akşam beklediğimiz telefon geldi. hani bir iki hafta önce bahsetmiştim bir telefon bekliyoruz diye... O telefon biraz gecikmeli geldi. 3 ay evvel eşimin büyük bir firmayla iyi bir pozisyon için görüşmesi olmuştu. Dün akşam arayıp, kabul edildiğini söylediler ama eşim reddetmek zorunda kaldı. Çok geç kaldınız dedi. Çünkü artık bulunduğumuz durum sadece eşimin işe girmesiyle çözülecek gibi değil. Borcumuz harcımız olmasa, sadece evi geçindirmeye, kiraya falan yeter de... Şİmdi mantıksız. Burada eşimin kazandığını kiraya vermektense Ankara'da annemle oturup, her ikimiz birden iş ararsak kira ödemeden ve çocuk bakımı için bakıcı masrafı olmadan borçlarımızı daha rahat öderiz diye düşündük. Allah hayırlısını versin. 3 aydır bütün dualarımız bu işten kabul almakla ilgiliydi ama hayırlısı diyorduk hep... Demek hayırlı değilmiş... Umarım Ankara'da daha güzel işler buluruz. :Saruboceq:
hakkınızda hayırlısı denizcim,hem ankarada yaşam şartları istanbula göre daha kolay sanki ,burda sokağa çıkmak bile başlıbaşına sorun 7/24 tarfik