Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de oynuyorum öyle kızçemle... Çok sevimli gözüküyor. Maşallah. Bu arada, saçlarını bantla geriye doğru ittirdiğin için biraz komik olmuş. kaydirigubbakcemile3Bantın altında bıraksaydın ya...bu aarada arkadaslar avatardakı resmı bugun cektım ay sac bandını takınca çok komık oldu kuzum yaa :))
:roflol::roflol:1-rainxxx..........................29 mart
2-MTS.............................29 mart
3-cheguevera…………….30 mart belki de daha erken
4-betül19.........................31 mart
5-ege-deniz.....................03 nisan
6-HAYATist.....................04 nisan
evet gozumun onunde dursun arada bi gelip bakiyorum dogurmusmuyum diye :roflol::roflol::roflol:
Eğer bana seslendiysen doğru canım. :)
denizcim bende ankaralıyım ve çok özlüorum bi topicte toplanalım ama eski topic mart anne adaylarıydı o yüzden yeni açalım 2009 mart anneleri die tabi ezgi de doğursun mayısada kalmaz sanırım kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla doğursun kalan arkadaşlarımız yeni bi başlangıç yapalım
Yok Burcu teyzesi, yoooookkkk!!!!
Ezgi kızımız da doğuracak en kısa zamanda, şaka yaptım ben ona, şaka!!!
Üzülmüş Ezgi kızımız, ne mayısı teyzesi yaaa!!! Sen de valla alemsin... Mayısa kalmaz diyosun, ne mayısı ayol, kalmaz tabiii..
Nerden çıkarıyosun böyle şeyleri, naaa sana, naaaaaa, naaaa, naaaa!!! :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama yani ustumde bukadar baski varken nasil dogurayim sanki listede bi tek benim adim var :1no2: yazik ama bana ya su bana yaptiginizi ozge ye yapmadiniz :roflol::roflol:
ama yani ustumde bukadar baski varken nasil dogurayim sanki listede bi tek benim adim var :1no2: yazik ama bana ya su bana yaptiginizi ozge ye yapmadiniz :roflol::roflol:
kız sus özgeye bişey deme zaten kız herşeyikafaya takıyor bunuda takar bak şimdi :roflol:
denizim band kafasında durmuyor zaten memenin ucunu ararken gozlerıne ınıyor band :roflol:
başım agrıyor yawss kızlar ya benim bacaklarımda çok agrıyor yaa valla bende hastalık hastası oldumbide gözlerim görmüyor benim :1ninca: valla gözlerimin altıda morarmıs ya 23 yaşındayım ama şimdiden kocakarıya döndüm ya kuafore gitmek istiyorum süslenmek istiyorum veeeeeee aylardır özledigim kot pantolanlarımı giymek istiyorum çok özledim kot giymeyi senağlama
ben gidip biraz yuruyus tirmanma yuzme vs biseyler yapayim gece gelirim artik hadin bye.