Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ezgicim yaw ishal deelmiş ki acemilikten anlamamışım sıvı mıçarmış bebekler :)))))
gaz derdimiz var zinco alcaz birazdan :)
ruhi su söylüyodu dimi bastan şöyle vurgulu vurgulu.zaten ali rıza bin boğa 1 ruhi su 2
merhaba kızlar....uzun bir aradan sonra şükür girebildim..benim kız beni esir alıyor..çok merak ediyorum ve de özledim sizleri am bir türlü fırsat olmuyor..geçenlerde biraz sıkıntımız vardı gece gündüz ayaktım şimdi geçti biraz..birde artık yalnızım o yüzden rahat yazabiliyom..şöyle birkaç safya geçmişe bi bakayım neler var..
selam kızlarr..
ben çok şükür evime geldimm.
hiç açılma olmadğı için pazartesi 10.15 gibi sezaryene girdimm. oğlum kürşat emin 10.30 gibi dünyya gözlerini açtıı..
3 kilo 400 gram 50 cm .. şimdi yanımda uyuyor yavrumm
altunumm allah analı babalı büyütsün canım sanda çok çok geçmiş olsunn...
benden son dakika gelişmeleri hala doğuramadım tık yok...
Ayşincim hoşgeldin canım.. Bundan sonra daha sık bekleriz... Özletme kendini. Şimdi iyi olduğunuza sevindim. Hepimizi sıkıntılı günler geçiriyoruz bebelerle...
kızlar uzun süredir nete giremedim 12 martta doğum yaptım , bende kızımda iyiyiz Allaha şükür. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.doğum yapan arkadaşlarada geçmiş olsun diliyorum
denizimsende benim gibi türkü çığırmaya başlamışsın :roflol: :roflol:
aysincim hoşgeldin ikinizinde iyi olmasına sevindim canım a.s.
ecrinyagmur allah bagıslasın canım hayırlı evlat olsun inş
slm güzeller bende mart anneleri ve bebeklerin sorunları topiğin deydim kimse yok dedim ama burdaymışsınız yeni doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla bebeklerini büyütürlewr inşallah denizcim diğer tarafada yazmıştım ama yine yazayım sadece 2009 mart annelri die bi topic açıp ordaa toplansak böle bebeklerle bütün topicleri taakip etmek biraz zor oluyoı muhtarcım bi el atsan diorum
bu arada doğum yapmamış arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar diliorum
Evet canım, Nisan ayı sonu gibi Ankara'ya taşınıyoruz, kısmetse...denizcim ankarayamı taşınıosunuz tam geçmişie bakamadım ama hakkınızda hayırlısı olsun cnm bnm memleketime gidiceksiniz bende orda yaşamak isterim am nerde inşalalh herşey dilediğiniz gibi olur
1-rainxxx..........................29 mart
2-MTS.............................29 mart
3-cheguevera…………….30 mart belki de daha erken
4-betül19.........................31 mart
5-ege-deniz.....................03 nisan
6-HAYATist.....................04 nisan