Market de dayak

Yaptığım doğru muydu

• Ankete Katılan
    146
Doğru birşey yapmışsın müdahale ederek ama polis aramamı ister misin dememeliydin bence. Haklı bir hareket ancak polise gidince birşey değişmiyor, mecburen öyle davranıyor kadınlar...

Iyi ki sessiz kalmamissiniz daha iki gun once kocasi tarafindan defalarca bicaklanarak öldürülen kadinin o anlarini izledim bir tane insan evladi da cikip mudahale etmedi. Susunca karismayinca o sucun kani üstlerine sicramadi saniyorlar.

Bırakın ne hali varsa görsün hayret bişey ya.
"Kocam o benim döver de sever de" mantığında demek ki.
Sizin duyarlılığınız takdire değer.

Umurumda olmaz acik acik yardim istemiyorsa cevreden hicte gidip mudahale edemem. Cogunlugu bu sekilde. Yardim ettim saniyorsun ama 2 gun sonra onlar iyi oluyor dayakla filan gecinip gidiyorlar. Polis cagirsan sen kotusun. Hayatta isim olmaz yardim etmeyle.

Ulu orta yerde karisin vuruyorsa kadin istemese de sikayet edebilirsiniz. Bana ne karismam mudahale etmem diyenler yarin bir kocasinin karisini oldurmek icin ateslesigi pompalinin sacmalarindan biri size de denk gelebilir. Direk polisi arasaydiniz keske.

2 3 hafta önce eve dönerken bi baktim bi arabanin icinde kadin var, disarida da bir erkek. Adam kadina tekme atiyor, kadinda adama. Bas bas bagiriyorlar. Hemen gittim yanlarina.
"Bir sorun mu var gençler"dedim
Kadin "hayir, teşekkürler." Dedi
Adami arabaya aldi, arabanin kapisini kapadi ve kavga etmeye devam ettiler.

Ama Bugun yine olsa yine gidip müdahale ederim. Ben ustume duseni yapayim, tercih kadinlara kalsin

Aynen kadın korkmuş olabilir.Onun yanında öyle demiştir.
Böyle kadınlara çok üzülüyorum bir de çocukları varmış

Marketi mi dövmüsler dedim ilk
Bencede bazlari hak ediyor...aslinda hak da degil ...oyle seviyorlar...monoton hayattan sıyrılıveriyolar yarım saatliğine

karı koca değil de başka şekilde yakınlık fln olsaydı atlardım ama kadın memnun ağzı dili var polise gidecek ayak ta var ama yapışmışsa kocasına ben mi kurtrıcam onu.. arkadasından sizin gibi kadınlar ,kadınların yüz karası diye bağırırdım ben olsam..

Az önce bir haber izledim konu sahibi VeNi istanbul da adam sevgilisini arabanın içinde tekme tokat dövüyor boğazını sıkıyor bu olayı başka bir araçtan görüntülüyorlar sonra kız arabadan çıkıp o aşağılık şerefsiz e yalvarıyor evet evet yanlış okumadın gerçekten yalvarıyor sakinleşsin diye
Sonra bu iblis erkek müsveddesi görüntülendiğini anlayınca kızı arabaya bindirip kaçıyor

Yani böyleleri de var Allah akıl versin. Anası babası okutmaya vs gönderiyor ya da kızları çalışıyor biliyor ama kızları kendisini döven adama salya sümük halen yalvarıyor

Ne diyelim böylelerine Allah akıl versin.

Belki bunlar bi tur hirsizlik cetesi oyun yapiolar..

Sanane kocam demesi falan bana inandirici gelmedi

Böylelerine müstehak deyip geçmek lazım. İnsani görevinizi yapmışsınız.

Kadının sanane demesi, polisle de bir şey değişmeyeceğini bilip, bir de şikayet etti diye kocasından ekstra dayak yiyeceğini bildiği içindir. Bunun bir buldumcuk meselesi olduğunu sanmıyorum. Bu sadece can korkusu. Can korkusu da başka bir şeye benzemez. Ne yaşadığını bilmiyoruz. Belki de zaten boşanma aşamasındadır, veya ailesinden falan destek arıyordur, göremiyordur vs vs. Kadınla yalnız dertleşsen de " sanane canım, o benim kocam sonuçta" falan dese ben de hakediyor, buldumcuk derim. Ama markette olanlar bunu demek için yeterli değil diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…