Market de dayak

Yaptığım doğru muydu

• Ankete Katılan
    146
Bazıları dayağı “ hak etmiyor”
Bazıları belki polis aransa da bir şey değişmeyeceğini biliyor, belki çocuğunu adama kaptırma korkusu yaşıyor, belki boşansa gideceği yeri yok, belki de o bazılarının psikolojisi bozuk...

Polisi aramış, koruma izni çıkarttırmış kadınlar ölmüyormuş gibi bu ülkede, hak ediyor yazanlar var.

Biraz vicdan biraz sağduyu.

siz gerekeni yapmissiniz o da siğneye cekip tekrarlamasini bekler artik. bende olsam mudahale ederdim. kadin onurlu olmali biraz bir erkegin kendisine bu sekilde davranmasina izin vermemeli.

Evet aynen öyle diyeceğim. Keşke beynini biraz kullanıp kendine değer verseydi derdim. Kocasının her hatasına rağmen hala arka almasının sonucu derdim.
Size önerim bunları korkudan yapıp yapmadığından tam emin olmadan böyle dusunmeyin lütfen.

Yok arama hem sanane benle kocam arasında bu

Bu arada bu kadının sanane dediği kısmı buraya yazabilecegim şekilde düzenleyip sadeleştirdim söylediği şey sanane anlamına geldiği için öyle yazdım

Size önerim bunları korkudan yapıp yapmadığından tam emin olmadan böyle dusunmeyin lütfen.

Korkudan bunu yapan biri sakince belki de korkarak "lütfen karışmayın" der oradan uzaklaşır. Kadın konu sahibine resmen çemkirmiş. Pek mağdur profili çizmiyor.

En azından adam bir dahaki sefer çevresinde başkalarının da olduğunu düşünür belki. Kadın da evde daha fazlasını yememek için öyle demiş olabilir. Gerçi maxoşist kadın da çok bizde. Siz yanlış yapmamışsınız, önemli olan bu. Tebrikler

Siz doğru olanı yaptınız..kadın kocasına çemkirememenin acısını sizden çıkarmış gibi..siz yardımcı olmaya çalışmışsınız gerisini kendi bilir..

Teşekkürler canım elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız ama karşı taraf kabul ederse

Markette herkesin icinde siddet uygulayan biri evde kimbilir neler yapar.. siz polisi arayayim dediginizde kadin evet deseydi o kadin in sorununa cozum bulabilirlermiydi sizce? Turkiye de yasiyoruz. Bosanan kadinlarin eski esleri tarafindan olduruldugu bir ulke.. şiddete, tacize tecavuze kesin, caydirici cozumler olmayan ulkedeyiz biz.. duyarli davranmissiniz tebrik ederim. Eminjm orda bi cok adam (!) Izlemistir sadece

Evet canım market doluydu bu çok rağbet gören bir market isim yazmam sorun olur diye yazmıyorum ama baya kalabalıktı kimse de dönüp bakmadı

Canım sen böyle bişeyi bir kez yaşasan zaten olay anında boşanmaya gider bu kadınlar bu adamları maddi yetersizlik ya da ailelerinin istemeyecekleri düşüncesiyle devam ettiriyolar bu şekilde. Bizim apt da adam sabah 4 e kadar kavga ilk esınden olan kızına tokat kadına sen bilmemnesin kötü kadın anlamında. Çocuklar aglaya aglaya evinçinde dört döbüyolar o adamın sesi kylaklarıma beynime işledi inş tekrarı olmaz ama böyleymiş bunlar hep

Sende sıkma canını malesef çok klasik bi hikaye anlattığın. Ahh canım ya sen üzerine düşeni yapmışsın artık o kadın komayada girse onun tercihi.

Evet canım market doluydu bu çok rağbet gören bir market isim yazmam sorun olur diye yazmıyorum ama baya kalabalıktı kimse de dönüp bakmadı
İnsanlık ölmüş ya artık her geçen gün bunu bize hatırlatacak olaylar görüp duyuyoruz..Allah ıslah etsin..

kadının size ne söyledigi hiç umrumda degil.sizin davranışınız çok güzelmiş.
siz dogru olanı yaptınız bundan sonrası sizi aşardı.
güzel bir vicdana sahip olmak size yeter

Bin bir türlü millet var memlekette yetiştirilme tarzları farklı sen sana göre yapman gerekeni yapmışsın gerisini boş ver çok şahit olduk derdim de konu açıp dayak yedim diye sonr a kocaya geri dönüşler oldu yazılanlarada cevap verilmedi bu dayak yeme şiddet sadece bizim ülkemizde olmuyor aslında her kadın küçükken karate öğrenmeli
Kendi vücudunu ve ruhsalığımı koruması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…