- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.644
- 53
Aramadan ters tepki aldım arasaydım kim bilir ne olurdu canımSormadan arayin,arayalim, ki bitsin bu şiďdet....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramadan ters tepki aldım arasaydım kim bilir ne olurdu canımSormadan arayin,arayalim, ki bitsin bu şiďdet....
Sormadan arayin,arayalim, ki bitsin bu şiďdet....
Niye kiz kapicilar kralindada dayak yiyen kadın "ozel hayatimiza hickimse karışamaz" dediydipolisi aramamı ister misin?
hayır sanane hem kocamla benim aramda bu.
bu diyalog bana hiç gerçekçi gelmiyor, kusura bakmayın.
hayır gerek yok vs dese anlarım da sananeler bilmemeneler. ı ıh.
Haklısın canım belki kadın orda beni korumak için öyle yaptı ama bende sesiz kalamadımAma ne gibi bir tepki bekliyorsun ki adam orda ikinize de dalmasın diye böyle bir tepki verdi. Çünkü kocasını biliyor ve o anki sinirle cinayet bile işleyebileceğini düşünmüştür. Şiddet gören bir kadının aklına herşey gelebilir tabi ki hayır der.
Bide o korkuyla verdiği tepkiyi de mantıklı bulmayın kadın hem korktu hem rezil oldum diye düşünüyordur. mantık niye bekliyorsunuz?
50 li yaşlarda üst katta oturan komşumun eşini şikayet ettim, o günden bu yana gıkı çıkmıyor Allahın belasının...Aramadan ters tepki aldım arasaydım kim bilir ne olurdu canım
İyi yaptın böyle bir durumda bende sessiz kalamazdım. Ama iyi bir tepki almayacağımız malüm bu durumda. Bunun bide eve gittikten sonrası var,kadın adamı sakinleştirmek için öyle demiş belli. Ara dese eve gittiğinde kim bilir ne olurdu düşünemiyorum.. adamı orda daha çok kışkırtırdı ara deseydi..Haklısın canım belki kadın orda beni korumak için öyle yaptı ama bende sesiz kalamadım
Yıllar önce taksiye zorla bindirilen hırpalanan bir kadın için taksinin plakasını verip ihbar ettim.Kesinlikle.
Hemen o an aramak lazım. Hatta artık böyle şeylerde umumi bir yasa gelmesi lazım toplum huzurunu da bozduğu için.
Avukatlar bilir gerçi böyle bir şey var mı ama insanları da huzursuz ediyorlar.. Sonra ben etki altında kalıp günlerce düşünüyorum o çocuklar nasıl bir ortamda kalıyorlar diye.. Kimsenin hakkı yok buna..
Niye yahu burada bile dayak yiyip yiyip sayfalarca anlatıp sonra da ama kocamı seviyorum aslında özünde iyi bir adam diyen hemcinslerimiz yok mu var.polisi aramamı ister misin?
hayır sanane hem kocamla benim aramda bu.
bu diyalog bana hiç gerçekçi gelmiyor, kusura bakmayın.
hayır gerek yok vs dese anlarım da sananeler bilmemeneler. ı ıh.
Böyle söylemesi iyi olmus, haketmis anlamına gelmiyor.. ne yapsa da hiç bir kadin dayak yemeyi HAKETMİYOR !! O zaman öldürse kocası iyi olmuş, toz kondurmuyordu kocasına mi diyeceksiniz?
O orda öyle demese belki evde alaşımı yiyecek çaresiz görüyor kendini belli yazık üZüldüm kadına ama size de hayran kaldım bravo sağduyunuza gerçekten keşke elden bir şey gelse amaMerhaba kızlar şu an çok sinirliyim titriyorum resmen uzatmadan konuya geçeyim
Annemle alışveriş için markete gittik hemen önümüzde bir kadın çocuğuyla beraber birşeyler alıyordu arkadan bir adam geldi (kocasıymış ) geldi kadına arkadan yaklaştı bende sürpriz falan yapacak zannediyorum birden kadını tuttu çekti bağırmaya başladı diyalog şu
Adam ne yapıyorsun burda
Kadın ekmek almaya geldim
Adam başlıcam sanada .....
Kadın aziz sesiz ol
Adam çocuk orda tek sen burda ne yapıyorsun (elini kaldırdı kadın engelledi )
Kadın aziz ne yapıyorsun dursana
Adam çık alma birşey (tokat attı kadına tartakladı kadının aldığı şeyleri kenara attı itirerek çıkartmaya çalıştı)
Bunu görünce sesiz kalamadım gidip abi ne yapıyorsun ayıp dedim sesini etmedi kadına dönüp polisi aramamı ister misin dedim kadının cevap bu
Yok arama hem sanane benle kocam arasında bu
Ben şoka girdim annem beni tutup çekti o esnada onlarda çıkışa doğru gidiyorlardı bende dayanamadım arkadan bağırdım
Sonra diyorlar ki kadına şiddet niye artı diye artar tabi buldumcuk yapışıyorlar biri kocalarını çalacak diye adam ne yapıyorsa göz yumuyorlar
O kadar sinirlendim ki ben kadına yardım etmeye çalışıyordum o bana sanane dedi yaa aklım almıyor gerçekten benim başıma böyle birşey gelse ben çevredekiler sesiz kalsa üzülürdum
Merhaba kızlar şu an çok sinirliyim titriyorum resmen uzatmadan konuya geçeyim
Annemle alışveriş için markete gittik hemen önümüzde bir kadın çocuğuyla beraber birşeyler alıyordu arkadan bir adam geldi (kocasıymış ) geldi kadına arkadan yaklaştı bende sürpriz falan yapacak zannediyorum birden kadını tuttu çekti bağırmaya başladı diyalog şu
Adam ne yapıyorsun burda
Kadın aziz sesiz ol
Adam çık alma birşey (tokat attı kadına tartakladı kadının aldığı şeyleri kenara attı itirerek çıkartmaya çalıştı)
Bunu görünce sesiz kalamadım gidip abi ne yapıyorsun ayıp dedim sesini etmedi kadına dönüp polisi aramamı ister misin dedim kadının cevap bu
Ben şoka girdim annem beni tutup çekti o esnada onlarda çıkışa doğru gidiyorlardı bende dayanamadım arkadan bağırdım
Sonra diyorlar ki kadına şiddet niye artı diye artar tabi buldumcuk yapışıyorlar biri kocalarını çalacak diye adam ne yapıyorsa göz yumuyorlar
O kadar sinirlendim ki ben kadına yardım etmeye çalışıyordum o bana sanane dedi yaa aklım almıyor gerçekten benim başıma böyle birşey gelse ben çevredekiler sesiz kalsa üzülürdum
Eşinden korkmuştur canım kadın ondan ara diyememistirMerhaba kızlar şu an çok sinirliyim titriyorum resmen uzatmadan konuya geçeyim
Adam ne yapıyorsun burda
Kadın aziz sesiz ol