• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market de dayak

Yaptığım doğru muydu

• Ankete Katılan
    146
Bir kadın vardı dayagı yerdi millet polise sikayet ederdi tabi ki şikayetçi olmazdı kadın ben kocamı seviyorum diye.
Ertesi gün kol kola aşkım diye gezerlerdi artık millet de alışmıştı dayak yese de kimse ses etmiyordu siz elinizden geleni yapmışsınız ama su da bir gerçek bazı kadınlar da bilerek katlanıyorlar korkularından değil.

Nedense okuyunca icimden soyle gecti belki adam polisi filan arayinca kadina yada cocuga yada etraftan birine saldircakti belki yaramaz biridir sizi sıkıntya sokacakti vs ne bilim korktumuki acaba o an oyle gecstrdi yada ben cok film izledim bugun galiba :confused:

:super:Öncelikle sizi tebrik ederim nolursa olsun çok iyi yapmışsınız gurur duyun kendinizleEn Büyük KK

Sonrasında kadına kızmak yerine üzülmeliyiz bence muhtemelen biliyor ki polis çağırsanız olay büyüse yediği dayaklardan çok daha büyük dayak yicek. Maalesef bizim düşündüğümüzden çok daha çaresiz olabiliyor genelde kadınlar, polis gelse en iyi ihtimalle şikayetini almak üzere karakola gitse yine o adamla evine dönecek düşünsenize olabilecekleri ki çoğu durumda polis hiç üzerine vazife olmamasına rağmen kendi barıştırmaya falan çalışıyor. Bir de buna çocuk, parasızlık, gidecek yer olmaması, yıllardır öğretilen kadın susup kocasını her durumda kabul etmeli yargıları eklenince tablo bu maalesef :(

Siz yaptığınızın güzelliğine odaklanın, bu arkadaş Olmadı ama bir gün belki birinin hayatını değiştirirsiniz. :KK9:

Bazı kadınların isteyerek katlandığı yorumlarına da katılmıyorum şahsen çünkü onlar da psikolojisi bozulmuş, hasta edilmiş kadınlar. Normal aklı başında bir insan başka çaresi varken bunu kabul eder mi? İnsanın yaradılışına aykırı tehlike olan yerde durmaya devam etmek :/

şu hem dayak yiyen bide dönüp dayak arsızı gibiii sananeee kocaam döverde severde kafasındaki gerizekalıları anlamıyorum ..!!!!!!

genelde o tipler dayak yiyorsa sokak ortasında, bil ki buna alışmıştır. evden taşmıştır dışarıya cunku. once evde başlar. sonraları yavaş yavaş buna alışılır. sonra kocam sever de döver duruma gelinir. karı koca kavgasına bu yüzden karışmamak gerek, cunku dayak istemiyorsa kadınlar kendilerini dovdurtmez hepsi o kadar.

Sanane anlamını içeren cümle kurdu sanırım.
Ama siz duyarlı bir vatandaşın yapması gerekeni yapmışsınız.
Rahat olun umarım kadın kendine bir an önce gelir.
Yoksa toplum arasında bunu yapan bir erkek evde karısına karşı neler yapıyor düşünmek bile istemiyorum.

Keşke sizde; " o zaman halka açık yerde insanları rahatsız edecek şekilde kavga etmeyin. Rahatsız oluyorum şu anda sizden" deseydiniz.. ne hali varsa görsün mustehak böyle kadınlara.siz doğru olanı yapmışsimiz

sen insanlık görevini yapmışsın canım.

kadın da belki mecbur olduğu için belki korktuğu için öyle demiştir. bilmeden suçlamayalım.

benzeri benim de başıma geldi, market değil de sokaktı, daha doğrusu evimin önü. sevgili ya da karı-koca bilmiyorum ama bir dayak olayı vardı ve ben adama kadını bırakmasını, polis çağıracağımı, dayakla bişey çözülmeyeceğini söyledim. seslendim yani bağırıştıkları için. adamdan önce kadın cevap verdi ve küfürler ederek bana karışmamam gerektiğini söyledi. adam da bana cevap olarak "koruma bunu, korursan böyle yapar" dedi. ben o günden beri karışmıyorum, ne halleri varsa görsünler. böyle yapanlar her şeyi hak ediyor. polis aranacaksa da hiç söylenmeden, belli etmeden aranmalı ama polis gelene kadar onlar gitmiş olur o zaman nasıl olacak? bu dayak manyağı kadınlar zaten polis lafını duyunca he canım çağır gelsin demiyorlar zaten. ama dayak yiyen komşum olsa polis çağırırım elbette o ayrı konu.

Ben hiç bir kadının bile isteye dayak yediğine asla inanmıyorum. hiç bir kadın dayaktan zevk almaz.

Belli ki kimsenin karışmaması kadın için daha iyi olacak. halbuki içinde ne fırtınalar kopuyordur...

Bunun sonrası da var. eve gittiğinde kim bilir o adam ne tür zulümler edecek. daha ne dayaklarını yiyecek.

o yüzden senin tarafında olup ara polisi deseydi şiddetin şekli değişir daha da korkunç haller alabilirdi diye düşünüyorum.

Ama bizim kadınlarımızın en büyük kabahati "çoluk çocuğum var, babasız kalmasınlar" zihniyetinden sıyrılamayıp, ömürlerini böyle ş..siz adamların ellerinde çürütmeleri ve sonrasında çocuklarına " sizin yüzünüzden katlandım bu adama, babasız kalmayın diye çektim kahrını sopasını yıllarca" demeleri.

işte bu zihniyet değişmeyip kadına o deli cesareti gelmedikten sonra, sindirdikten sonra kimsenin işine karışmamalı diyorum bende. iyi olur Allah tan Kötü olur kuldan.. demişler.

Mutlaka eşinin o davranışından rahatsız olmuş belli ve sanane karı koca arasında demesine ihtimal veremedim. Ayrıca kocası markette nasıl yakalamış kadını onu da anlamadım ne işi varmış gündüz vakti orada. Ekmek almaya geldim demiş ama çocuk tek başına demiş kadı çocuğu marketin içinde tek mi bırakmıştı? takip mi etmiş kocası anlayamadım ki bana saçma geldi markete gitti diye bunu yapması.

kocasından korkuyorsa sadece yok aramayın der
siz de söyleyişinden anlarsınız savunmasızlığını
ama böyle sanane kocamla benim aramda diyorsa kocasının kızdığı konuda suçlu ve alışmış bu muamaleye

Mutlaka eşinin o davranışından rahatsız olmuş belli ve sanane karı koca arasında demesine ihtimal veremedim. Ayrıca kocası markette nasıl yakalamış kadını onu da anlamadım ne işi varmış gündüz vakti orada. Ekmek almaya geldim demiş ama çocuk tek başına demiş kadı çocuğu marketin içinde tek mi bırakmıştı? takip mi etmiş kocası anlayamadım ki bana saçma geldi markete gitti diye bunu yapması.
Canım benim anladığım bir çocuğu evde bırakmış ve ekmek reçel almaya gelmişti kocası takip mi etmiş bilmiyorum ama arkadan sessizce yaklaştı bende sürpriz yapacak zannettim ama olay çok farklı oldu

Back