Bilmiyorum canım belkide o yüzden yok deyip bana sert çıkıştıPolisi arasanız ne olacakki
Bu ülkede koruma kararı olan milyonlarca kadın öldürüldü
Kadın büyük ihtimalle kocasını yatıştırmaya çalışıyordu çünkü gerçekten kocasına yaptığının hesabını soracak kimse yok, polis, devlet kurumu belkide aile.
Polis bile rahatsız ettiniz diye size kızar.
Bilmiyorum canım belkide o yüzden yok deyip bana sert çıkıştı
O cevabı veren kişi şakasına bence öyle oyladıherseyi gectim de ankete karismasaydin diye yanit veren kim acaba
burada bile var bu zihniyet saka gibi gercekten
Amin Rabbim tüm kadınların yardımcısi olsunMuhtemelen o yüzden.
Çocugu da varsa, baş edemeyeceğini bildiği için çaresizlikten yatıştırmaya çalışıyordur.
Allah yardımcısı olsun.
kadina siddetin sakasi olmazO cevabı veren kişi şakasına bence öyle oyladı
Oylayan kişinin cevabını gördüm o yüzden öyle düşündüm tabikide şakası olamaz canımkadina siddetin sakasi olmaz
Bilmiyorum nesli ya belkide korktuğu için öyle yaptıBir tanede ben vurayim o zaman deyip yapistirsaydin bari.
Sonra imdat diye bagirinca kimse yardim etmeyince anlardi belki.
O zaman caktirmadan gizleriyle bile anlatabilirdi sana.Bilmiyorum nesli ya belkide korktuğu için öyle yaptı
Oda doğruO zaman caktirmadan gizleriyle bile anlatabilirdi sana.
Kadin sanane derken bile cagir diye duygularini belli eder bence
Böyle söylemesi iyi olmus, haketmis anlamına gelmiyor.. ne yapsa da hiç bir kadin dayak yemeyi HAKETMİYOR !! O zaman öldürse kocası iyi olmuş, toz kondurmuyordu kocasına mi diyeceksiniz?Ya şu lafa çok sinir olurdum ama bazıları cidden "hakediyor". Bunun açıklaması bu yani başka da birşey bulamıyorum. Böyle seviyorlar demek ki.
Merhaba kızlar şu an çok sinirliyim titriyorum resmen uzatmadan konuya geçeyim
Annemle alışveriş için markete gittik hemen önümüzde bir kadın çocuğuyla beraber birşeyler alıyordu arkadan bir adam geldi (kocasıymış ) geldi kadına arkadan yaklaştı bende sürpriz falan yapacak zannediyorum birden kadını tuttu çekti bağırmaya başladı diyalog şu
Adam ne yapıyorsun burda
Kadın ekmek almaya geldim
Adam başlıcam sanada .....
Kadın aziz sesiz ol
Adam çocuk orda tek sen burda ne yapıyorsun (elini kaldırdı kadın engelledi )
Kadın aziz ne yapıyorsun dursana
Adam çık alma birşey (tokat attı kadına tartakladı kadının aldığı şeyleri kenara attı itirerek çıkartmaya çalıştı)
Bunu görünce sesiz kalamadım gidip abi ne yapıyorsun ayıp dedim sesini etmedi kadına dönüp polisi aramamı ister misin dedim kadının cevap bu
Yok arama hem sanane benle kocam arasında bu
Ben şoka girdim annem beni tutup çekti o esnada onlarda çıkışa doğru gidiyorlardı bende dayanamadım arkadan bağırdım
Sonra diyorlar ki kadına şiddet niye artı diye artar tabi buldumcuk yapışıyorlar biri kocalarını çalacak diye adam ne yapıyorsa göz yumuyorlar
O kadar sinirlendim ki ben kadına yardım etmeye çalışıyordum o bana sanane dedi yaa aklım almıyor gerçekten benim başıma böyle birşey gelse ben çevredekiler sesiz kalsa üzülürdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?