Arkadaşlar 1 numaradaki siyah ayakkabıyı ben aldım, tertemiz, taş gibi ayakkabı..
arkadaşa teşekkür ediyorum, benim için ayırmıştı ve bekletmişti.... daha da diğerlerinde gözüm var ama satılmazlarsa.. hayırlısı :)
teşekkürler canım,
ayaklarım taraklı ama daha hiç 39 numara giymedim.. zorlasa da acıtsa da hep 38 giyiyorum.. bol ayakkabıyı sevmiyorum, tam oturmazsa rahatsız oluyorum. beğendiklerim var, eğer satılmazlarsa mesaj yazarım..
20)
6 numarada ekledigim dore ayakkabinin kombini dore portföy canta. Uzatma zinciri de var. Sadece nikahimda kullandim. Fiyati 15 ₺
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
13) deichmandan almıştım 38 numara. 20 tl.
14) 38 numara, hotiçten almıştım ama markası hotiç değil fason ürünlerinden. Fiyatı 20 ₺
15)hotiç terlik. 38 numara bir süre giyip kaldırmıştım. 20 ₺
16) markası steve madden. 38 numara. Resimde görüldüğü gibi dolgu topuğu saten kumaş kaplı. Bir arkadaşımın kına gecesi için almıştım. Birkaç kez ancak giydim. 25 ₺
Merhaba bu ayakkabı duruyorsa Fiyatı öğrenebilir miyim? Iyi günler.
Pattywoman
Hem kıyamıyorum çok severek almıştım ve çookkk rahat diye.. Hem de giymiyorum artık relax memur olma yolunda ilerliyorum :) yakında parmak arası terlikle gidersem şaşırmam :)) sıradaki ayakkabı ennn sevdiklerimden..
10)
39 numara. (38.5 ayarında) Ayaklarınız taraklıysa bukadar rahat bir topuklu ayakkabı daha bulamazsınız... Nursaceden almıştım 189 tlye. Tabanı orjinal italyan kırmızı :) birkaç resmii tören hariç dışarda giymedim, hep kurum içinde giydim. Fiyatı 90 tl
Merhaba bu ayakkabı duruyorsa Fiyatı öğrenebilir miyim? Iyi günler.
Pattywoman
Sanırım 13 numara oluyor önü kapalı fiyonklu kırmızı topuklu.. Acemiyim yeni üyeyim
Pattywoman
13 kırmızı ve 14 yeşil satıldı malesef.
ilk sorduğunuz ayakkabı 16 numara olan sanırım. benim fiyatlarım kargo benden fiyatlardı o yüzden 2 ürün alanlar için tek kargo olacağından fiyat karmaşası oluyor. bundan sonra kargo hariç fiyatları vereceğim.
kargo size ait olursa 16 numaradaki steve madden(madden girl) 15 tl olur. 10 numaradaki nursace harika bir ayakkabı, illaki satılsın diye bir düşüncem yok, belimden dolayı artık topuklu giyemiyorum diye satışa koydum ama belki bir gün giyerim diye kalabilir :) fiyatı en son 75 tl olur.
Ayakkabi ve cantadan sonra yavas yavas kiyafetlere geciyoruz :)
ilk olarak nikahimda giydigim elbisemi, isteyene ayakkabi+canta kombiniyle birlikte, isteyene ayrica satacagim... 38 beden cok rahat cok zarif bir elbise. Fiyati 75 tl.
Teşekkür ederim..tarzınızı beğendim yeni yüklemeleriniz olursa yine görüşelim.
Pattywoman
Gerçekten çok begendim.. Bence satmayın gerçekten çok hoş ..zor bulunuyor bu tarz sık ayakkabılar.. Ben de rahatsızım belimden ama gözümü alamadım.. :)
Pattywoman
Bugün 2 ayakkabıyı daha kargoya veriyorum. İsteyen varsa hemen sıraya koyayımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?