12)kolej tipi ayakkabı çok cici duruyor ayakta. birkaç kez giydim. 38 numara. 25 tl
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Birde gözden çıkardığınız orjinal çoook ucuza verebileceginiz gözlük varmı ayakkabı kadar gözlüğe de ihtiyacm varda
Hakkm yok kadinlar kulübü baglantli mail adresi veriliyor oradan msjlasalm
2) 37 numara (hiç giyilmedi) 175 tlye almıştım 75 tl olur bu da.
Bu ayakkabıyı daha yakından görebilme şansım varmı? Altını üstünü ? Birde son fıyatmıdır bıraz daha indirim yapsanız lutfennn
2) 37 numara (hiç giyilmedi) 175 tlye almıştım 75 tl olur bu da.
Bu ayakkabıyı daha yakından görebilme şansım varmı? Altını üstünü ? Birde son fıyatmıdır bıraz daha indirim yapsanız lutfennn
Ayakkabinin yakindan resimleri.
Aşırı şık bir ayakkabi bayilarak almistim. Ama numarasina dikkat etmemisim yada 38 numarasi kalmamissa gormek istememisim demekki :) sonuc olarak hic giyemedim. Altinda cok az izler var o da magazada denenirken olmus sanirim. İnanin taksitleri hala bitmemis bu ayki ekstremde farkettim :) magazadan almis gibi olacaksiniz orjinal kutusunda tertemiz ayakabi. Fiyatlari zaten uygun yazdim. Siyahini 1 kez giymistim onu da 75 tlye verdim. Kargo size ait olursa veya baska birsey daha almak isterseniz az da olsa indirim yapabilirim.
18) %100 deri. Birkaç yıl önce hotiçten indirimde 225₺ aldığım yandan asılan spor model çantamı resmi kurumda çalıştığım için kullanmıyorum. İlk aldığım zamanlarda haftasonları kullanıyordum sonra çanta değiştirmeye üşenip dolaba kaldırmıştım. Çokkk ucuza vereceğim sadece 50 ₺ :)
Bu çanta ve spor ayakkabıyı beğendim.Ödemeyi nasıl tercih ediyorsunuz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?