Fazla uğraşmayayım , satılsın diye fiyatları uygun yazdım zaten. Millet olarak pazarlık yapma alışkanlığımız da ayrı bir gerçek :) son 65 tl olur. Ayakkabıları ayağınızdan çıkaramayacaksınız harika bir ayakkabı yumuşacık, hakiki deri,ayağı terletmiyor. Aynısının sütlü kahvesini almıştım, ilk defa bir ayakkabıyı eskiyinceye kadar giydim. Yollarımız bozuktu kirlenir diye kıyamadım bunu giymeye, sonra da unutmuşum ayakkabıların arasında :)son fiyat bu mudur
Derimod olan en son kaça olur?
Kargo sizden olursa 40 tl olur. Ptt kargoyla gönderirim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
1) 38 numara (1 kez dışarda giydim) 175 tlye almıştım 1 kez giydim. 75 tl
2) 37 numara (hiç giyilmedi) 175 tlye almıştım 75 tl olur bu da.
3) 38 numara lacivert rugan (işyerimde ve dış programlarda giydim) 50tl
4) aynısının sütlü kahvesini almıştım hep giydim çoookkk rahat, evimizin orda yol çalışması vardı kirlenir diye bunu giymeye kıyamadım sonra da unutmuşum :) kokulu silgi gibi kokuyor :) timsah baskı gerçek deri. 2 farklı bağcık seçeneği var. hiç giyilmedi 38 numara 75 tl
5)derimoddan almıştım birkaç kez giydim. rugan deri 38 numara 50 tl
6). 39 numara. denizliden bir AVMden almıştım, nikahımda giydim sadece. resimde kaba durmuş ama ayakta çok zarif duruyor 45 tl
7). 38 numara dumond çizme. Hotiç'in ithal ettiği özel serisindeydi. ilk beğendiğimde 470 tl ydi almadım. indirime gireceği günü öğrenip gittim 225 tlye düşmüştü indirimde diye aldım 1 kez giydim sezon bitti sonra kaldırmıştım. 115tl
8) Eki Görüntüle 1055744 bunun aynısından var evde fotosunu çekmeyi unutmuşum. 38 numara hiç giyemedim (özel bir güne sakladım ama kısmet olmadı) crocodil baskı gerçek deri harika bir ayakkabı. alırken aşık olmuştummm... resimde siyah gibi çıkmış ama koyu kahve. 75 tl
hepsi cok güzelde ayakkalarım 37 hatta bazen 36 oluyor :44:
lacıvert rugan 38 numara degıl mı canım...pekı rahat mı..ayakalarım brz sıkıntılıda
Hotiç ayakkabıyı çok beğendim ama dediğiniz gibi çok açık renk..Aynı modelde satmayı düşündüğünüz başka koyu renk ayakkabınız var mı?
Şok şokk şokkk hotic %100 deri canta sadece 1 kez kullanildi. İndirimde 119 tlye almistim kadinlar kulübüne özel sadece 50 tl :)
Bu cantanin kombini deri kemer de var :) 45 tl ye almistim 15 tl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?