- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Geçtim bileTamam geç bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçtim bileTamam geç bakalım
ayyyydüşünemiyorumZor olmaz mı canım Senin kız gibi bir tane daha düşün
Korkup kaçtılar gördünmüGeçtim bile
Olunca Rabbim yardımcı oluyorayyyydüşünemiyorum
Hmm neyse iyi bakalım söylemem o zamanVerdin len tabi söz dedin Piraye dedin aramızda dedin kimseye bişey demicem dedin
Yok ya Piraye yi tehdit edecek görüntüyü arıyordumKorkup kaçtılar gördünmü
İşte nevoşun gücüKorkup kaçtılar gördünmü
ama napalım canım sizde bensiz buluştunuzBensiz buluşursaniz kiskanirim tabiii
Hiç bişey yapmam ben
öle tabi şimdi çok yakın arkadaşımın ikizleri olcak bakalım nasıl oldunu görrcezOlunca Rabbim yardımcı oluyor
YoooooooojHmm neyse iyi bakalım söylemem o zaman
Ama Unuttuğum bir an söylersem suçum yok
Biraz kaçmış gibi yapsaydın karizma mı niye çizdiriyorsunYok ya Piraye yi tehdit edecek görüntüyü arıyordum
Allah kolaylık versin canımama napalım canım sizde bensiz buluştunuz
öle tabi şimdi çok yakın arkadaşımın ikizleri olcak bakalım nasıl oldunu görrcez
bunlardan giyemem ben hem sana küstüm ben başkalarına canım birtanem falan bana selam bile vermiyorsun ne zamandır
Hmm pardon, bulamadım zaten sen havadan atmaya devam et ben görüntüyü bulayımBiraz kaçmış gibi yapsaydın karizma mı niye çizdiriyorsun
Bize hediye falan almıyor haline şükret iyi günlerde kullanbunlardan giyemem ben hem sana küstüm ben başkalarına canım birtanem falan bana selam bile vermiyorsun ne zamandır
Hayırlı geceler canımben kaçtım kızlar uyku bastı beni iyi gecler
Kaybol bir daha görmeyeyim seni buralardaHmm pardon, bulamadım zaten sen havadan atmaya devam et ben görüntüyü bulayım
Nevoş kibleyelim banlansın da bulamasın aradığını olma mı