- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
kıskanma kıskanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıskanma kıskanma
Evlilik yıl dönümümüzNe var aralıkta
Offff offfff anlat anlat bitmez maceralarızhahaaaha
yirim onlarin o zip zip hallerini
bende minnagi sivi yag siseni devirip ortasinda oturmus saclarini yuzunu yaga bulamis vaziyette buldum...
oglum da kucukken saksidaki cicegin ,su ile camur hale gelmis topragi ile tavana ve duvara sanatsal faaliyetler yaparken yakalamistimm
anlatsak roman olur :)))
Onu unutmazsın tabiEvlilik yıl dönümümüz
Kim Demiş yapamam diye.. Elimde hayatının kozu var. Istesem harbiye söylerim vurur onuKorkma hiç birşey yapamaz
Unutmam ama sen her ihtimale karşı Aralık 1 de hatırlatOnu unutmazsın tabi
Ben yapamam senin kankan EnHarbiKiz o yapsınBirşey olmaz nevoş, sen beni biliyorsun gayet gerçeğim. Kendini bana siper edersin
Gitti güzelim çiçek.Seninkiler de az fena değilmiş Nevoş.Offff offfff anlat anlat bitmez maceralarız
Maşaallah kuzulara
Benimde bir menekşem vardı gözüm gibi saklıyordum Birgün misafir gelecekti çiceğin olduğu kapıyı açık bırakıp hazırlanmaya gittim.Döndüğümde tüm yaprakları,çicekleri yolunmuş tüm eve serilmişti
Hahahahahahhah olabilüüüüüüüü hiç özel gün unutmuşluğum yoktur da benimUnutmam ama sen her ihtimale karşı Aralık 1 de hatırlat
Söz verdin kızıaaaamKim Demiş yapamam diye.. Elimde hayatının kozu var. Istesem harbiye söylerim vurur onu
Offff offfff anlat anlat bitmez maceralarız
Maşaallah kuzulara
Benimde bir menekşem vardı gözüm gibi saklıyordum Birgün misafir gelecekti çiceğin olduğu kapıyı açık bırakıp hazırlanmaya gittim.Döndüğümde tüm yaprakları,çicekleri yolunmuş tüm eve serilmişti
Zor olmaz mı canım Senin kız gibi bir tane daha düşünaynen öle olur heralde ayy yazık ya bi an düşündümde ne zor olmuştur sana
hahah ama biz buluştuktan sonra oldu ve ikimizde yağmur görmedik
Ben korurum seni birşey yapamazÇok fena üzerime gelir nevoş bu bunak benm
Sende öylesinBen yapamam senin kankan EnHarbiKiz o yapsın
Söz verdim mi gerçekten onu da unutmuşumSöz verdin kızıaaaam
Amin canım
ama o suclu halleri cok tatli ya :)
Allah bagislasin,yokluklarini gostermesin canim
Arkana geçeyim ben şöyle Ben korurum seni birşey yapamaz
Verdin len tabi söz dedin Piraye dedin aramızda dedin kimseye bişey demicem dedinSende öylesin
Söz verdim mi gerçekten onu da unutmuşum
Bensiz buluşursaniz kiskanirim tabiiikıskanma kıskanma
Hiç bişey yapmam benBen yapamam senin kankan EnHarbiKiz o yapsın
Çok fenalardı canım Ama evde öylelerdi dışarda süt dökmüş kedi gibilerdiGitti güzelim çiçek.Seninkiler de az fena değilmiş Nevoş.
Tamam geç bakalımArkana geçeyim ben şöyle