- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ohhhh rahatladımYok nevoş tabiiki anormal olan pinko yıldönümü unutmak ne demek bide erkeklere odun deriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhh rahatladımYok nevoş tabiiki anormal olan pinko yıldönümü unutmak ne demek bide erkeklere odun deriz
Of biliyorum ve asla kurtulamam bununda farkındayım. Tadını çıkaramıyorumİlk defa eline koz geçmiş, kullan tabi
Gün olur devran döner, elime düşersin
yaa gel bide bana sorÇok tatlıydı o hali ya
peyiniri sever zaten ama yediğinden çok bacakalrındaydıBenim yeğenim de krem kutusunu alıp heryeride bulamıştı çocukken.Yaramazın canı peynir çekti demekki.
ayy seninkide çok iyiymiş valla daha neler gelcek bakalım başımızaMaşaallah kuzuya Annesi sen dur ,o daha sana neler neler yapacak
Benim kızlar iki yaşındalardı.Bir sabah uyandım mutfak ve holün halısı suda yüzüyor onlarda şap şap üstünde zıplıyorlarBöyle anımız çok
Beni tehdit ediyorOhhhh rahatladım
Birde pintisinParamı biriktiriyorum hediyeye gidiyor
Böyle kendine getiririm adamıOf biliyorum ve asla kurtulamam bununda farkındayım. Tadını çıkaramıyorum
Bu akşam konuştukça kendimi gömüyorum sanırımBirde pintisin
Neyse geldi geçti ,diğerlerini unutma bari
Sus len sen odun önce yıldönümünü hatırla sen diyomuşum falan ne komikBöyle kendine getiririm adamı
Birde Ocak ayıydı,halılar zorla kurumuştuyaa gel bide bana sor
peyiniri sever zaten ama yediğinden çok bacakalrındaydı
ayy seninkide çok iyiymiş valla daha neler gelcek bakalım başımıza
Hahahha oh oldu sizeeepinkoyla buluştumuz gün kulaklarını çınlattım ikinidin yağmur yağdı fıtına oldu ya harbinin duası geçte olsa tuttu dedim
Gömmek değilde şüphe çekiyorsunBu akşam konuştukça kendimi gömüyorum sanırım
Maşaallah kuzuya Annesi sen dur ,o daha sana neler neler yapacak
Benim kızlar iki yaşındalardı.Bir sabah uyandım mutfak ve holün halısı suda yüzüyor onlarda şap şap üstünde zıplıyorlarBöyle anımız çok
Off Aralık'takini unutmuycamSus len sen odun önce yıldönümünü hatırla sen diyomuşum falan ne komik
Birşey olmaz nevoş, sen beni biliyorsun gayet gerçeğim. Kendini bana siper edersinGömmek değilde şüphe çekiyorsun
aynen öle olur heralde ayy yazık ya bi an düşündümde ne zor olmuştur sanaBirde Ocak ayıydı,halılar zorla kurumuştu
Krem sürmeler,makyaj yapmalar hiç bitmez
hahah ama biz buluştuktan sonra oldu ve ikimizde yağmur görmedikHahahha oh oldu sizeee
Ne var aralıktaOff Aralık'takini unutmuycam
Korkma hiç birşey yapamazBeni tehdit ediyor
Seninki çok fenaymış nur.Vıcık vıcık yağ zor çıkmıştır.hahaaaha
yirim onlarin o zip zip hallerini
bende minnagi sivi yag siseni devirip ortasinda oturmus saclarini yuzunu yaga bulamis vaziyette buldum...
oglum da kucukken saksidaki cicegin ,su ile camur hale gelmis topragi ile tavana ve duvara sanatsal faaliyetler yaparken yakalamistimm
anlatsak roman olur :)))
Çok fena üzerime gelir nevoş bu bunak benmKorkma hiç birşey yapamaz
aynen öle olur heralde ayy yazık ya bi an düşündümde ne zor olmuştur sana
hahah ama biz buluştuktan sonra oldu ve ikimizde yağmur görmedik