İyi geceler canımben kaçtım kızlar uyku bastı beni iyi gecler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımben kaçtım kızlar uyku bastı beni iyi gecler![]()
Bize hediye falan almıyor haline şükret iyi günlerde kullan![]()
Mune banlayana kadar aradığını bulur.Nevoş kibleyelim banlansın da bulamasın aradığını olma mı![]()
Her şekilde bulur o ziyaretçi olarak gelir yine bulurMune kibleyene kadar aradığını bulur.![]()
İstemiyorsan ben alayım demeyi çok isterdim.Ama bu hiç tarzım değilelindekiyle yetinmesini bil diyorsunuz yani
oalbilir
EnHarbiKiz tamam hadi ver saklarım onu ben senden hatıra
ama sana hala küsüm ona göre hediyeni alamam bişey değiştirmez
![]()
bende alıp saklamayı düşünüyorum zaten giyemem istesemdeİstemiyorsan ben alayım demeyi çok isterdim.Ama bu hiç tarzım değil![]()
Geçmiş olsunHer şekilde bulur o ziyaretçi olarak gelir yine bulur![]()
Dene belki beğenirsinbende alıp saklamayı düşünüyorum zaten giyemem istesemde![]()
Evet
Sana çok yakisicak amaabunlardan giyemem ben hem sana küstüm ben
başkalarına canım birtanem falan bana selam bile vermiyorsun ne zamandır
![]()
![]()
Yaranamiyom nevossBize hediye falan almıyor haline şükret iyi günlerde kullan![]()
Asıl ben sana küsüm,o kadar kek yaptin 1 dilimi çok gördünelindekiyle yetinmesini bil diyorsunuz yani
oalbilir
EnHarbiKiz tamam hadi ver saklarım onu ben senden hatıra
ama sana hala küsüm ona göre hediyeni alamam bişey değiştirmez
![]()
Aha geldi hain böcüklen siz benim paçalı donlarıma kurban olun hain şişkolar![]()
Ben de hediye etmek için alabilirimEvettolin pazen don dükkanı açtı,yardım olsun diye aldim
Sana çok yakisicak amaahatayi kendinde ara o zaman ben sütten çıkma ak kaşığım
Yaranamiyom nevoss![]()
Allah kurtarsın beni hiç mapusa düşmedim ama pinkonun diline düştüm dilineGeçmiş olsun![]()
Paçalı don giydiğini kabul ediyorsun o zamanlen siz benim paçalı donlarıma kurban olun hain şişkolar![]()
Dene belki beğenirsin![]()
ya bak insan iki güzel şey söyler ya zaten saf bişeyim hemen inanırdım benEvettolin pazen don dükkanı açtı,yardım olsun diye aldim
Sana çok yakisicak amaahatayi kendinde ara o zaman ben sütten çıkma ak kaşığım
Yaranamiyom nevoss![]()
pardon bilemedim o güzel donların sahibesi af diliyorum herşey bu harbinin suçulen siz benim paçalı donlarıma kurban olun hain şişkolar![]()
aşk olsun ben sana gel sana bir tepsi yapayım dedim ya bir dilim kesmez seniAsıl ben sana küsüm,o kadar kek yaptin 1 dilimi çok gördünver donumu başkasına hediye edicem
![]()
evet giyiyorum tabi yazın efil efil ohhhh ben sizin gıbı ınkar etmıyorum gıydıgımıPaçalı don giydiğini kabul ediyorsun o zaman![]()
olmaz affedemem tez kellen vurula
ya bak insan iki güzel şey söyler ya zaten saf bişeyim hemen inanırdım ben
pardon bilemedim o güzel donların sahibesi af diliyorum herşey bu harbinin suçu
aşk olsun ben sana gel sana bir tepsi yapayım dedim ya bir dilim kesmez seni![]()
Ciddi birşey yaptın o zamanAllah kurtarsın beni hiç mapusa düşmedim ama pinkonun diline düştüm diline![]()