- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.887
- 43
İyi geceler canımben kaçtım kızlar uyku bastı beni iyi gecler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canımben kaçtım kızlar uyku bastı beni iyi gecler
elindekiyle yetinmesini bil diyorsunuz yanioalbilir EnHarbiKiz tamam hadi ver saklarım onu ben senden hatıra ama sana hala küsüm ona göre hediyeni alamam bişey değiştirmezBize hediye falan almıyor haline şükret iyi günlerde kullan
Mune banlayana kadar aradığını bulur.Nevoş kibleyelim banlansın da bulamasın aradığını olma mı
Her şekilde bulur o ziyaretçi olarak gelir yine bulurMune kibleyene kadar aradığını bulur.
İstemiyorsan ben alayım demeyi çok isterdim.Ama bu hiç tarzım değilelindekiyle yetinmesini bil diyorsunuz yanioalbilir EnHarbiKiz tamam hadi ver saklarım onu ben senden hatıra ama sana hala küsüm ona göre hediyeni alamam bişey değiştirmez
bende alıp saklamayı düşünüyorum zaten giyemem istesemdeİstemiyorsan ben alayım demeyi çok isterdim.Ama bu hiç tarzım değil
Geçmiş olsunHer şekilde bulur o ziyaretçi olarak gelir yine bulur
Dene belki beğenirsinbende alıp saklamayı düşünüyorum zaten giyemem istesemde
Evet tolin pazen don dükkanı açtı,yardım olsun diye aldimBu tolin 'in donlarından değil mi
Sana çok yakisicak amaahatayi kendinde ara o zaman ben sütten çıkma ak kaşığımbunlardan giyemem ben hem sana küstüm ben başkalarına canım birtanem falan bana selam bile vermiyorsun ne zamandır
Yaranamiyom nevossBize hediye falan almıyor haline şükret iyi günlerde kullan
Asıl ben sana küsüm,o kadar kek yaptin 1 dilimi çok gördün ver donumu başkasına hediye edicemelindekiyle yetinmesini bil diyorsunuz yanioalbilir EnHarbiKiz tamam hadi ver saklarım onu ben senden hatıra ama sana hala küsüm ona göre hediyeni alamam bişey değiştirmez
Aha geldi hain böcüklen siz benim paçalı donlarıma kurban olun hain şişkolar
Ben de hediye etmek için alabilirimEvet tolin pazen don dükkanı açtı,yardım olsun diye aldim
Sana çok yakisicak amaahatayi kendinde ara o zaman ben sütten çıkma ak kaşığım
Yaranamiyom nevoss
Allah kurtarsın beni hiç mapusa düşmedim ama pinkonun diline düştüm dilineGeçmiş olsun
Aha geldi hain böcük
Paçalı don giydiğini kabul ediyorsun o zamanlen siz benim paçalı donlarıma kurban olun hain şişkolar
Dene belki beğenirsin
ya bak insan iki güzel şey söyler ya zaten saf bişeyim hemen inanırdım benEvet tolin pazen don dükkanı açtı,yardım olsun diye aldim
Sana çok yakisicak amaahatayi kendinde ara o zaman ben sütten çıkma ak kaşığım
Yaranamiyom nevoss
pardon bilemedim o güzel donların sahibesi af diliyorum herşey bu harbinin suçulen siz benim paçalı donlarıma kurban olun hain şişkolar
aşk olsun ben sana gel sana bir tepsi yapayım dedim ya bir dilim kesmez seniAsıl ben sana küsüm,o kadar kek yaptin 1 dilimi çok gördün ver donumu başkasına hediye edicem
evet giyiyorum tabi yazın efil efil ohhhh ben sizin gıbı ınkar etmıyorum gıydıgımıPaçalı don giydiğini kabul ediyorsun o zaman
olmaz affedemem tez kellen vurula
ya bak insan iki güzel şey söyler ya zaten saf bişeyim hemen inanırdım ben
pardon bilemedim o güzel donların sahibesi af diliyorum herşey bu harbinin suçu
aşk olsun ben sana gel sana bir tepsi yapayım dedim ya bir dilim kesmez seni
Ciddi birşey yaptın o zamanAllah kurtarsın beni hiç mapusa düşmedim ama pinkonun diline düştüm diline