- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Resim atsana çok merak ettimevet giyiyorum tabi yazın efil efil ohhhh ben sizin gıbı ınkar etmıyorum gıydıgımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim atsana çok merak ettimevet giyiyorum tabi yazın efil efil ohhhh ben sizin gıbı ınkar etmıyorum gıydıgımı
olmaz nazar deger sonraResim atsana çok merak ettim
kaçayım ben o zaman hatta son dileğimi söylüyorum bana oy verinolmaz affedemem tez kellen vurula
Yani evet biraz ciddi ama zamanında bi çok kişinin düştüğü bi hataCiddi birşey yaptın o zaman
Nasılsın datlum iyi misinolmaz nazar deger sonra
Geç kaldınNevoş kibleyelim banlansın da bulamasın aradığını olma mı
Buldum bileMune banlayana kadar aradığını bulur.
En Son ne diyorduk başka bisey konusuyorduk sanki hıııııııGeç kaldın
Buldum bile
Ne buldun bu kadar sevinecekGeç kaldın
Buldum bile
Hee bota bakacaktım, gideyim ben o zamanEn Son ne diyorduk başka bisey konusuyorduk sanki hııııııı
Zamanında öyle bir hata yapmış ki, üyelik iptali yapıp yeni nickle dönecek kadar pişmanNe buldun bu kadar sevinecek
Boş mezarci nevos iş basindaBen de hediye etmek için alabilirim
Bana niye almıyorsun 40 gr bilezik istedim çok gördün
Hadi hadi hep laff hep laffff paketleyip kargolasaydinn sana o kadar don aldik yine yaranamadik
ya bak insan iki güzel şey söyler ya zaten saf bişeyim hemen inanırdım ben
pardon bilemedim o güzel donların sahibesi af diliyorum herşey bu harbinin suçu
aşk olsun ben sana gel sana bir tepsi yapayım dedim ya bir dilim kesmez seni
kaçma gel burayakaçayım ben o zaman hatta son dileğimi söylüyorum bana oy verin
oğlene kadar ıyıydım pampısım de oglenden sonra pek ıyı olamadım sen nasılsınNasılsın datlum iyi misin
verdim kargoya bugün 2 gün sonra elinde olur kalanları yollamadım bak yeni yaptım affet beni harbi şimdi gidiyorum yarına affetmiş olursun umarımBoş mezarci nevos iş basinda
Hadi hadi hep laff hep laffff paketleyip kargolasaydinn sana o kadar don aldik yine yaranamadik
kaçtımmkaçma gel buraya
oğlene kadar ıyıydım pampısım de oglenden sonra pek ıyı olamadım sen nasılsın
Vah vahhh Yazık kıyma piraye'yeZamanında öyle bir hata yapmış ki, üyelik iptali yapıp yeni nickle dönecek kadar pişman
Aynen o konuyu sonsuza kadar kapatıyoruzHee bota bakacaktım, gideyim ben o zaman
Ama nevoş her Hatanın bir bedeli varVah vahhh Yazık kıyma piraye'ye
Hayırdır pampişim bir aksilik mi varkaçma gel buraya
oğlene kadar ıyıydım pampısım de oglenden sonra pek ıyı olamadım sen nasılsın
Tamam tamam affettim güle güle git,tatli ruyalarverdim kargoya bugün 2 gün sonra elinde olur kalanları yollamadım bak yeni yaptım affet beni harbi şimdi gidiyorum yarına affetmiş olursun umarım