KeskeKeşke E="nuryolu, post: 42732329, member: 309747"]saka bi tarafa , katiliyorum canim
arkadasa degil emege oy vermek lazim ,
keske tariflerin kime ayit oldugu belli olmasa o zaman daha saglikli sonuclar olur bence :)
Nuryolu alemsin ya.Biz gönüllerin şampiyonuyuz.
Yani napıcaz mecbur canım.öyle diyek? gönlümüz hoş olsun adram
Bunu denedik canım o zamanda başka itirazlar oluyorDaha adil olacağını düşünüyorum bende
Anladım nevosBunu daha önce denedik canım
Bu seferde kim kime veriyor haksızlık gibi sesler yükseliyor
Bunu denedik canım o zamanda başka itirazlar oluyor
İyiyim Nur'cum sen nasılsınnasilsin nevosum
Cok tesekkur ederımMayalı Alman kekine verdim oyumuÇok değişik çok güzel bir tarif sunumu da çok hoş Deneyeceğim mutlaka
tesekkur ederim :)
1 oy almis olmanin mutlulugu icindeyim
sen nasilsin canim :)
Evet katılıyorum bende çok orjinal tarifler öğrendim burda katılması bile yeterBenım oyumda dondurma kulahına
Uzun kararsızlık sonucu verdım bayramda da gıremem belkı dıyeherkese tekrar basarılar cok guzel tarıfler ogrendık emegımıze saglık
Evet katılmak ayrı heyecan ama burda gercekten cok guzel tarıfler fıkırler cıkıyorEvet katılıyorum bende çok orjinal tarifler öğrendim burda katılması bile yeterbu arada şimdiden iyi bayramlar size
Çok teşekkür ederim canım oy için.Benım oyumda dondurma kulahına
Uzun kararsızlık sonucu verdım bayramda da gıremem belkı dıyeherkese tekrar basarılar cok guzel tarıfler ogrendık emegımıze saglık
diyet diyet diyettİçinden çikolata akan Şipşak kek tarihin harika olduneyse denedim çok beğendim harika oldu bu tarif için @soocute tesekkurler yanlış anlaşılma olmasın kendisini tanımıyorum sadece denedim keki beğendim kısa sürede olması harika sufle kabı yerine de cam fincanda yaptim bu da resmi
Eki Görüntüle 1638870
Ayrıca dün annemin israrlariyla misafirlere yaptigimiz ingiliz kekiesmerm91 tarif için teşekkürler bu da diğeri
Eki Görüntüle 1638871
Gönül ister ki hepsini deneyeyim hepsi böyle güzeldir sonuçta herkesin ellerine sağlık
Ayrıca herkese şimdiden iyi bayramlar
Kaptan gelmişken oy ver bari boşa azar yemeyim demi bayrama ver artık bu seferlikdiyet diyet diyettbak ya nerelerde buluyoruz seni
verdim kız su dondurma külahi ilginç geldi banaKaptan gelmişken oy ver bari boşa azar yemeyim demi bayrama ver artık bu seferlikkardeşim kek istiyordu napayım iste evde olmak zor