1.mesajda tum resimler ve linkleri mevcutbu arada sevgili moderatörlere bir öneride bulunmak istiyorum
sitenin alt yapısı kaldırıyor mu bilmiyorum ama oylamalarda isimlerin yanına minicik hatırlatma amaçlı keklerin görseli olsa daha kolay ve pratik olur diye düşünüyorum. hangisi hangisiydi hatırlamakta zorlandım cok fazla katılan var çünkü.
K Kazen duy sesimi
Yarışmaya katılan emek veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum
Evet yumurta kabuğu da çok ilginç birde çok havalı kekler var hepsini sayamayacagim şimdi canım çekiyor baktikcaverdim kız su dondurma külahi ilginç geldi bana
tsk ederim editörüm ben direk üste bakmısım1.mesajda tum resimler ve linkleri mevcut
bakmaaaaaaEvet yumurta kabuğu da çok ilginç birde çok havalı kekler var hepsini sayamayacagim şimdi canım çekiyor baktikca
Evet bencede bu topigi terk etmeliyim zaten sonuncusu yarışma sonunda gelip kutlamasıni yaparimbakmaaaaaa
Oyu verdim ama canım çekti onu ne yapacağız canımBu arada oyun için çok teşekkür ediyorum, görmusken söyleyeyim dedim
Benimki de 4 ama görünce anaaaa bana oy vermişler dedim nasıl şaşırdıysam artıkoyum 0
bu gidisle daha da davosa gelmem onu diyodum canim
Amanın,aşerdin yani. Kargo açik olsa,üsenmeyip yapıp göndereyim diyeceģim,bayram tatili girdi araya.Oyu verdim ama canım çekti onu ne yapacağız canım
Ellerine saglk canm harika görünüyolarİçinden çikolata akan Şipşak kek tarihin harika olduneyse denedim çok beğendim harika oldu bu tarif için FAZLANAZLI tesekkurler yanlış anlaşılma olmasın kendisini tanımıyorum sadece denedim keki beğendim kısa sürede olması harika sufle kabı yerine de cam fincanda yaptim bu da resmi
Eki Görüntüle 1638870
Ayrıca dün annemin israrlariyla misafirlere yaptigimiz ingiliz kekiesmerm91 tarif için teşekkürler bu da diğeri
Eki Görüntüle 1638871
Gönül ister ki hepsini deneyeyim hepsi böyle güzeldir sonuçta herkesin ellerine sağlık
Ayrıca herkese şimdiden iyi bayramlar
İyiyim Nur'cum sen nasılsın
çok sevindim tarifimin denenmesine afiyet olsun ellerine sağlık diğerleri gerçekten çok uğraştırıcı tarifler emek vermek lazım ama benimki pratik ve çok kısa sürede hazırlandığı için benim baş tacım kendileriİçinden çikolata akan Şipşak kek tarihin harika olduneyse denedim çok beğendim harika oldu bu tarif için FAZLANAZLI tesekkurler yanlış anlaşılma olmasın kendisini tanımıyorum sadece denedim keki beğendim kısa sürede olması harika sufle kabı yerine de cam fincanda yaptim bu da resmi
Eki Görüntüle 1638870
Ayrıca dün annemin israrlariyla misafirlere yaptigimiz ingiliz kekiesmerm91 tarif için teşekkürler bu da diğeri
Eki Görüntüle 1638871
Gönül ister ki hepsini deneyeyim hepsi böyle güzeldir sonuçta herkesin ellerine sağlık
Ayrıca herkese şimdiden iyi bayramlar
Oğluma yaptırayım bari canımAmanın,aşerdin yani. Kargo açik olsa,üsenmeyip yapıp göndereyim diyeceģim,bayram tatili girdi araya.
Sen mutfağa girip yapıcaksın bu durumda canım
Yazık ona.magma keki yaptım ama çileğim yok reçelden falan mı sos yapsam kızım fırının önündi ciğerci kedisi gibi bekliyo
Oyyy yapar senin yakışıklı annesiOğluma yaptırayım bari canım
Yapmadıysan sayet,reçeli sulandırıp,biraz nişasta ile pişirip sos olarak kullanabilirsin.magma keki yaptım ama çileğim yok reçelden falan mı sos yapsam kızım fırının önündi ciğerci kedisi gibi bekliyo
Evet ya keşke kilo da almaSam birde ya ne kadar hoş olacak amaçok sevindim tarifimin denenmesine afiyet olsun ellerine sağlık diğerleri gerçekten çok uğraştırıcı tarifler emek vermek lazım ama benimki pratik ve çok kısa sürede hazırlandığı için benim baş tacım kendileri
iyi bayramlar canım bende Magma yı deneyeceğim çok iyi oluyor yeni tarifler öğreniyoruz
Yerim ben onu ya aynı benim kucuklugummagma keki yaptım ama çileğim yok reçelden falan mı sos yapsam kızım fırının önündi ciğerci kedisi gibi bekliyo
bu çok mantikliymis böylece çilek falan beklemeye gerek kalmaz zor durumlar için birebirYapmadıysan sayet,reçeli sulandırıp,biraz nişasta ile pişirip sos olarak kullanabilirsin.
aynen öyli yaptım canım benim kız sıcakken bozduğu için şekli pek hoş olmadı cimcimem bekleyemediı soğumasınıYapmadıysan sayet,reçeli sulandırıp,biraz nişasta ile pişirip sos olarak kullanabilirsin.
Evet ya keşke kilo da almaSam birde ya ne kadar hoş olacak amasenin kek harika oldu ya ama biraz fazla pişirmisim içi pişmişti tamamen 2. Bardağı yaptım onu 2 dk değil 1.5 dk pişirin o çok iyi oldu
Yerim ben onu ya aynı benim kucuklugumneden olmasın recelde olur bence
bu çok mantikliymis böylece çilek falan beklemeye gerek kalmaz zor durumlar için birebir
reçel çok iyi oldu gerçekten mikserim hala kolide sanırım tam yerleşemedim diğer tarifleri de deniycem çok iyi oluyo bu yarışmalar :))Yazık ona.Olur tabi niye olmasın canım.
Ya keşke bende kilo almasam yaaynen öyli yaptım canım benim kız sıcakken bozduğu için şekli pek hoş olmadı cimcimem bekleyemediı soğumasını
evet reçelle de çok güzel oldu valla bende kilo almak için yiyorum böyle şeyler ama sık yemem hamur vs ile aram hiç yoktur
evimin interneti açılmadı hala telimin neti bitti hızı düştü kağnı gibi net ile çık zor buralara girmek
Bence de yeni şeyler öğrenip yapabiliyorum hem denenmiş canlı tarifler ya direk oranlara da güveniyor insan rahatliklareçel çok iyi oldu gerçekten mikserim hala kolide sanırım tam yerleşemedim diğer tarifleri de deniycem çok iyi oluyo bu yarışmalar :))