Teşekkür ederim canımeve gecince bende yapicam ins canim
adra nin tarifini de kizimin dogum gunune deniycemmm
ellerinize saglik
nasılsın canımselamm :)
Cimcimemin anası ne yapıyorsunnasılsın canım
çekirdek çitiliyorumCimcimemin anası ne yapıyorsun
Bende anamın dizinin dibinde oturuyorumçekirdek çitiliyorumsen napıyorsun datlum
Hahah diyet baklva aklıma gelmedi değio ama evdekiler isyan eder diyo korktumdeadbaklava post: 42734305 .!.:Ben alışkınim sonuncu olmaya takmiyorum moda Yarışmasından bol sonujculugum var kazen bana da bir güzellik yapsa bu kız hep sonuncu dese bana da madalya falan bişey verse keşkeburdan sesleniyorum
Ya çok hoş duruyor ama eline sağlık diyet tariflerinden sonra olmadı ama diyet baklava yapman gerekti
Ya baklava yapmak zor zanaat sonuçtakolay gelsin ben gezme kısmındayim misafirler falan super
oooh bayram tatili ha güzelBende anamın dizinin dibinde oturuyorum
bayramı orda mı geçirceksinBende anamın dizinin dibinde oturuyorum
Nuryolu alemsin ya.nasil olalim , maglubiyetin dibine vuruyoz
Evet ama değil mi bizde istiyoruz buda basaribirinciye odul varda sonuncuya neden yok
bizde istiyoz
Aynen ayağını alıssın hevesimiz artsinBence her yarışmada ilk defa katılan ilk üyeye de bi hediye olsun en azından madalyanın m si falan verilsin
ya baklavanin diyeti olmazdı bence zorlamayın iyi olmusHahah diyet baklva aklıma gelmedi değio ama evdekiler isyan eder diyo korktumaynen ya ama ben hiç bi bayrma gezemedim hep misafir bize geldi
Bunu daha önce denedik canımKeskeNevreste bu fikri düşün derim
Teşekkür ederim canım
Deneyip beğenenleri görmek hoşuma gidiyor umarım sen d beğenirsin.
Adra nın tarifi bende yapmak istiyorum. Denemek istediğim bir sürü tarif var eve dönünce yaparım artık.
Sen neredesin?
Aaa ne güzel canım.Doğru tabi aile önemli.Sen keyfine bak.Canım ailemin yanındayım evde bayağı kalabalığız pek fırsatım olmuyor
Ama burayı takip ediyorum
nasılsın canım