- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keklerı yapanların kım oldugunu nerden bulcaz merak ettım yumurta kabugunda kek ı kım yaptı bende ona verdım :)Herkesin ellerine sağlık, hepsi birbirinden güzel
Kekleri yapanların birini bile tanımıyorum, bir kaç favorim vardı, ancak en farklı tarif olan yumurta kabuğunda kek'e verdim oyumu
cimcimegfb niden bana yazmiyon bakiyim
keklerı yapanların kım oldugunu nerden bulcaz merak ettım yumurta kabugunda kek ı kım yaptı bende ona verdım :)
ayy tesekkur ederım :)
Guzum esim yurtdisina cikcak yarin grip çıkıyorum o yuzdeb atlaybiliyorum k.bakma
moda gibi gizli sanıyordum ben meğer açıkmış ay heyecan oluyor valla benimde ilk katılmam henüz oyumu kullanmadım son gün kullancam belki birinci değişir çekişmeli olunca daha zevkli oluyor
Keske Nevreste bu fikri düşün derim[/QUOTE]Keşke E="nuryolu, post: 42732329, member: 309747"]saka bi tarafa , katiliyorum canim
arkadasa degil emege oy vermek lazim ,
keske tariflerin kime ayit oldugu belli olmasa o zaman daha saglikli sonuclar olur bence :)
Ahh balım ya bende en fazla 3-4 oy aldımMesela bana kimse oy atmıydeğilim parceli ilk kez katılıyorum normal gerci ama yani normal mesela ben seni tanıyorum ya sana oy veresim ilk başta normal yani neyse sonuncu olmakta güzel olur önemli olan katilmakti nasılsın bu arada
Ahh balım ya bende en fazla 3-4 oy aldım
Boşver sıkma canını
İyiyim yok degilim pardon kurban bayramı temizliği koşturmacası ya cok yorgunum
Ben alışkınim sonuncu olmaya takmiyorum moda Yarışmasından bol sonujculugum var kazen bana da bir güzellik yapsa bu kız hep sonuncu dese bana da madalya falan bişey verse keşke burdan sesleniyorumnasil olalim , maglubiyetin dibine vuruyoz
Ya çok hoş duruyor ama eline sağlık diyet tariflerinden sonra olmadı ama diyet baklava yapman gerektiBen baklava yaptım ilk defatek başına bakalım nasıl olcekEki Görüntüle 1638524
Ya baklava yapmak zor zanaat sonuçta kolay gelsin ben gezme kısmındayim misafirler falan superAhh balım ya bende en fazla 3-4 oy aldım
Boşver sıkma canını
İyiyim yok degilim pardon kurban bayramı temizliği koşturmacası ya cok yorgunum
oy için teşekkür ederim, beğenmenize sevindimkeklerı yapanların kım oldugunu nerden bulcaz merak ettım yumurta kabugunda kek ı kım yaptı bende ona verdım :)
oy için teşekkür ederim, beğenmenize sevindim
Ben alışkınim sonuncu olmaya takmiyorum moda Yarışmasından bol sonujculugum var kazen bana da bir güzellik yapsa bu kız hep sonuncu dese bana da madalya falan bişey verse keşke burdan sesleniyorum
Ya çok hoş duruyor ama eline sağlık diyet tariflerinden sonra olmadı ama diyet baklava yapman gerekti
Ya baklava yapmak zor zanaat sonuçta kolay gelsin ben gezme kısmındayim misafirler falan super