Maple' nin Nişan Fotoğrafları

çook tatlı olmuşsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah opuyorumnanaktan

nişanlığın böyleyse seçeceğin gelinliği hiçççççççççç düşünemiyorum diyecek bişey bulamıorum harikasınn ALLAH tamamın erdırsın canım MUTLULUKLAR

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim:) Daha iyileri size nasip olur inşallah...

canım çok tatlı olmuşşun ve birbirinize çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu ömür boyu yaşamak nasip etsin

çok güzel olmuşsun canım allah mesud etsiinn

slm canım ben resimlerini çok begendim kıyafetinide saçin hafif toplatsan daha hoş olurdu bence tebrik ederim bende evliyim ozamanın heycanını çok güzel oluyo.:içelim:

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum güzel yorumlarınızdan dolayı. Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah. Darısı tüm bekarların başına diyelim:Saruboceq:
canım sana tavsiyem gelinlikde saçini koyu renk yaptır benimki sadece fikir amaçlı bohcanızda harika olmuş allah tamamına erdirsin.

sende nişanlığında müke0mel ötesisin maşallah nişanlın çok şanslı yerimseniben

maşallah çok çok güzel olmuşsun
mutluluğun gözlerinden okunuyor Allah bozmasın

Ömür boyu mutluluklar dilerim canım.Nişanlığın çok güzelmiş,sana da çok yakışmış.Allah nazarlardan saklasın,tamamına erdirsin

Son düzenleme:
Hepinize güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…