- 6 Haziran 2024
- 102
- 25
- 13
- Konu Sahibi Shsbabahxha
Ay hadi İnşallah güzel haberler gelsinİnşallah kuzum yumurtlamaya göre 14. Gün bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi İnşallah güzel haberler gelsinİnşallah kuzum yumurtlamaya göre 14. Gün bugün
İnşallah canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsinAy hadi İnşallah güzel haberler gelsin
Uyudun mu bak böyle bnm testler dün bi tık koyu gibi değil mi bendemi yanlış varAy hadi İnşallah güzel haberler gelsin
Evet dün biraz daha koyulukta inşallah güzel haberler alırsınUyudun mu bak böyle bnm testler dün bi tık koyu gibi değil mi bendemi yanlış var
Regl oldumEvet dün biraz daha koyulukta inşallah güzel haberler alırsın
Bende test yaptım negatif flaşla çizgi aramaktan kör oldum çok hafif çizgi bı görüyorum bı kayboluyor delirdim galibaRegl oldum
Bdjsjaja bende her ay görüyorum onu delirdik tertemiz delirdik gjdksksBende test yaptım negatif flaşla çizgi aramaktan kör oldum çok hafif çizgi bı görüyorum bı kayboluyor delirdim galiba
Valla sabah doktora gidicem regl de olamıyorum ama göğüs hassasiyeti beni acayip oyuna getirdi yaBdjsjaja bende her ay görüyorum onu delirdik tertemiz delirdik gjdksks
Bende eşime dicem giderse diğer ay reglde bi doktora gidelim kendide görünsün bu ay birazcık sıkışığız devlette randevu bulmakta nerdeyse imkansız tekrar bi bakalımValla sabah doktora gidicem regl de olamıyorum ama göğüs hassasiyeti beni acayip oyuna getirdi ya
Devlete bulursun da biraz geç olur bide fazla ilgilenmiyorlar ya özel daha iyi ben devlete gidiyorum durumu anlattım kan istedi yarın sonuçları gostericem bakalım ne diyecekBende eşime dicem giderse diğer ay reglde bi doktora gidelim kendide görünsün bu ay birazcık sıkışığız devlette randevu bulmakta nerdeyse imkansız tekrar bi bakalım
Bencede öyle gittim ben daha öncede gittim devlete gitmiştim hı hı tmm git kan ver dedi okadarDevlete bulursun da biraz geç olur bide fazla ilgilenmiyorlar ya özel daha iyi ben devlete gidiyorum durumu anlattım kan istedi yarın sonuçları gostericem bakalım ne diyecek
İmkanın varsa git canım bende şimdi gidicemBencede öyle gittim ben daha öncede gittim devlete gitmiştim hı hı tmm git kan ver dedi okadar