Maple' nin Nişan Fotoğrafları

çook tatlı olmuşsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah opuyorumnanaktan

nişanlığın böyleyse seçeceğin gelinliği hiçççççççççç düşünemiyorum diyecek bişey bulamıorum harikasınn ALLAH tamamın erdırsın canım MUTLULUKLAR:nazar:

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim:) Daha iyileri size nasip olur inşallah...

canım çok tatlı olmuşşun ve birbirinize çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu ömür boyu yaşamak nasip etsin

çok güzel olmuşsun canım allah mesud etsiinn :nazar:

slm canım ben resimlerini çok begendim kıyafetinide saçin hafif toplatsan daha hoş olurdu bence tebrik ederim bende evliyim ozamanın heycanını çok güzel oluyo.:içelim:

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum güzel yorumlarınızdan dolayı. Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah. Darısı tüm bekarların başına diyelim:Saruboceq:
canım sana tavsiyem gelinlikde saçini koyu renk yaptır benimki sadece fikir amaçlı bohcanızda harika olmuş allah tamamına erdirsin.

sende nişanlığında müke0mel ötesisin maşallah :nazar: nişanlın çok şanslı yerimseniben

maşallah çok çok güzel olmuşsun
mutluluğun gözlerinden okunuyor Allah bozmasın

Ömür boyu mutluluklar dilerim canım.Nişanlığın çok güzelmiş,sana da çok yakışmış.Allah nazarlardan saklasın,tamamına erdirsin:nazar:

Son düzenleme:
Back