Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tütütüütütütütüüütütütütütütütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşallah geçin elbiseyi felan içindeki çok güzel. maşallah sen ne kadar güzel bir kızsınn bayıldım. ben kimseyi kolay kolay begenmem kılımdır azcııkkkk ma maşallah çok ama çok güzelsin denise rıchards mıydı kadının adı ona benziyosun vallla. maşşallahhhhh sanaa
ayyy maşşallah ne güzel olmuşun yaaa çok hoş yüzün varmış elbisende pek yakışmış pırıl pırıl olmuşun çift olarakta çok uyumlusunuz rabbim kem gözlerden korusun
canım inanki bu albümlerin içinde bayıla bayıla baktıgımmm nadir fotolardan sennkiler.bittimmm harikaa cok gzl olmsssn ben gri hastasym sen gri giymişsin ve cooook yakısmıs geri iddalı bi renktir cnm ck gzl taşımışsın 41KERE MAŞALLAH