Maple' nin Nişan Fotoğrafları

Evet sanırım saçlarım hiç iyi olmadı. Açık istemiştim ısrarla ama çok basit bir görüntü oldu. Artık düğüne güzel bir topuz yaptırırım:)

canim ben saclarini cook begendim , gercekten cok güzel olmus hic de icine kurt düsürme simdi , daginik topuz da cok yakisirdi ama bu ayri bi hava katmis , ilerde bi gün kismet olursa nisanim icin bende bu modele karar verdim simdiden opuyorumnanaktan

canım melekler gibi olmuşsun..
hep mutlu ol inşallah....
Teşekkür ederim çok sağol a.s.
canim ben saclarini cook begendim , gercekten cok güzel olmus hic de icine kurt düsürme simdi , daginik topuz da cok yakisirdi ama bu ayri bi hava katmis , ilerde bi gün kismet olursa nisanim icin bende bu modele karar verdim simdiden opuyorumnanaktan
Bak rahatlattın şimdi:) Sorun yapmıyorum tamamdır canım:) İnşallah sana daha güzellerini yapmak nasip olur...
Canım harika olmuşsun
Allah bir ömür mutlu etsin tamamına erdirsin işllah :nazar: :nazar:
Çok sağol canımsın... Öyle böyle derken geçip gidiyor zaman. Bunu da atlattık işte. :asigim:

cok cici olmuşşun giri sanırım elbisen herkese cok yakışmaz soluk görünebilir
ama sana cok yakıstırdım ben saç ve ten renginle cok uyumlu cok hoş olmuşşun tebrikler

gunlukte saclarinin renginden memnun olmadigini okumustum. ama yuzune sana kiyafetine o kadar yakismis ki bayildim.
tam bir genc kadin havasi olmus sen de. havali sey :))
mutluluk saadet saglik birlikte yapacaginiz bir cok basari dilerim ikinize canim..
guzellginiz omur boyu sursun. :)

senin düğününe kadar biz senin bu güzelliğini konuşucaz sanırım fısrtık:)

süpersin cnmcımm yaaaa:ecrin_bebek:
msn ağda görmüştüm ama yakın değildi
bunlar süperrallah daim etsin inş:umursamaz:

canım elbisen çok güzel ve çok yakışmış
Allah mesut etsin

Back