- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 35
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
Manuel alin. O ehliyetle hem manuel hemde ototmatik kullanabiliyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar hepinize merhaba, buradan çok güzel fikirler edindiğim için yine size sormak istedim.
Ben ehliyet almak istiyorum, yaşım 22 çalışıyorum, ailemle yaşıyorum. Bizim arabamız hiç olmadı. Yani şöfor koltuguna hayatimda hic oturmadim. Şimdi ehliyet almaya kalksam manuel alsam, altımda araba olmadıgı icin calisamayacagim. Tabii otomatik alıncada çalisamayacagim ama otomatik araba kullanmak daha kolay oldugu icin onun ehliyetini mi almaliyim. Sizce ne yapmaliyim?
Insallah bi sekilde gecersiniz.. calisacak araba olmayinca zor malesef.. ben bu durumu yasamamak icin direkt otomatik alicamBen aynı tereddütü yaşadım herkes Manuel al dedi sonuç manuele yazıldım ve sınavı geçemiyorum pişmanım :)
Ben kesin otomatik araba alıcam mesela tamamen boşuna uğraş oldu bana giden para da cabası
Bu arada ben Manuel mantığını kavradım ama sizin gibi benim de ekstradan çalışma durumum yok o yüzden geçemiyorum
Insallah bi sekilde gecersiniz.. calisacak araba olmayinca zor malesef.. ben bu durumu yasamamak icin direkt otomatik alicam
Evet mantikli olan o tabii ki. Ama ben manuel almaya kalkarsam sinavi gecemem birde bu tarafi var..Ama konu sahibi, ben otomatik rahat, öyle aldım falan filan diyorum da, bir de işin doğruya doğru kısmı var. Manuel almak daha mantıklı. Çünkü arkadaşların da dediği gibi, o şekilde iki aracı da kullanabilirsin. Yine de kendi tercihin. Şimdiden başarılar.
Benimde oyle daha hic araba direksiyonuna dokunmadim.. otomatikte karar kildimBizim hiç arabamız yoktu haliyle araba kullanma deneyimim olmadı, 7 sene önce böyle bi seçenek yoktu aldık ehliyeti bi şekilde ama manuel kullanmayı pek deneyemedim. Eşim de evlenmemizin ardına otomatik aldı, o kadar rahatım ki. Hem trafikte dikkatim daha çok aynalar falan. Vites değiştirme olsa aynaları ihmal edebilirdim diyorum kendime .
Manuel alırsan her ikisinde kullanırsınHanımlar hepinize merhaba, buradan çok güzel fikirler edindiğim için yine size sormak istedim.
Ben ehliyet almak istiyorum, yaşım 22 çalışıyorum, ailemle yaşıyorum. Bizim arabamız hiç olmadı. Yani şöfor koltuguna hayatimda hic oturmadim. Şimdi ehliyet almaya kalksam manuel alsam, altımda araba olmadıgı icin calisamayacagim. Tabii otomatik alıncada çalisamayacagim ama otomatik araba kullanmak daha kolay oldugu icin onun ehliyetini mi almaliyim. Sizce ne yapmaliyim?
En fazla 2. 3. Sınavda geçersin eğer becerdin varsaEvet mantikli olan o tabii ki. Ama ben manuel almaya kalkarsam sinavi gecemem birde bu tarafi var..